18.5

1.7K 63 1
                                    


Šiandien įkelsiu dvi dalis. Gero skaitymo👇

Pow Margo.

Atrakiname buto duris ir mano nuostabusis broliukas neslepia savo sarkazmo:

-Sveika atvykusi į pragarą sesute. Greit varai ruošti pamokų!-Jis specialiai šaiposi iš manęs.

-Klausyk, tik nereikia iš savęs vaidinti vyresniojo broliuko! Markai, aš juk išties tavęs nekenčiu.-Numetu iš pykčio tašę ant grindų. Aš imu drebėti vien nuo minties, kad mudu gyvensime kartu. 

-Kaip man malonu girdėti nepaklusnus vaike. Taip, dabar susipažink su savo dienotvarke.-Numeta jis man lapelį kuriame surašyta krūva punktų ir aš net išsižioju nuo tokių netikėtumų.

-Gultis 22:00? Tu visai durnas?-Noriu tiesiog trenkti jo galvą į sieną. 

-Nieko nežinau, aš tiesiog vykdau tavo mamos prašymus ir beje aš tavo vyresnis brolis. O dabar reikia užsukti į parduotuvę nupirkti kokių nors produktų.-Žaidžia jis mano tėvelio rolę. 

-Aš neketinu vadovautis šiais punktais, nes man aštuoniolika metų.-Baksteliu pirštu jam į krūtinę, o jis padeda rankšluostį į šoną ir priartėja prie manęs:

-Pakartok! Tai yra tu atsisakai išsitaisyti visus neigiamus rezultatus ir nori gerai gauti per užpakalį?-Jis išsitraukia diržą ir man pasidaro baisu. 

-Markai, ką tu ruošiesi daryti?

-O kaip tu galvoji? Tu prašei būti tavo broliu. Tai štai nuo šio momento Margo, aš daugiau nelįsiu prie tavęs. Ir pakol tu gyveni šioje šeimoje laikysiesi tam tikrų taisyklių. 

-Gal man dar ir kvėpuoti kaip tu pasakysi?-Mano nugara susiduria su šalta siena ir jis demonstruoja man savo diržą priešais akis. 

-Nuo šiol už kiekvieną prasižengimą, šis diržas atsidurs ant tavo sėdmenų, o jei ir tai nepadės, tuomet man teks naudoti savo liežuvį.-Jo akys nusileidžia man ant lūpų ir manyje sukyla toks geismas jį pabučiuoti, kad dingtų kvėpavimas. 

-Gerai broliuk, tebūnie bus taip kaip tu nori. Tu geriau nueik dabar į parduotuvę, o aš užsiimsiu pietumis, tu juk pas mus vadovas.-Ruošiu mintyse savo saldų keršto planą. 

-Gera mergaitė, tu tokia supratinga. Taip ir norisi pabučiuoti tave į lūpas, bet kaip gaila negalima.-Jis užrakina duris ir aš pradedu rėkti ant viso buto, tarsi man norisi išsiūsti šitą butelį pragaran. Na nieko, greitai mes paruošime broliukui dovanėlę. Žmogui kurį aš myliu, bet tuo pačiu ir nekenčiu už savo silpnumą. Gaminu be proto skanų maistą su pačiais stipriausiais laisvinamaisiais. Markas sugrįžta po valandos ir aš išeinu į koridorių su patenkintu veideliu.

-Sveikas broliuk, kaip aš ilgėjausi, valgysi?

-O ko tu tokia linksma?-Paguldo maišus ant grindų ir man šiek tiek sudrebėjo kojos. 

-Man buvo taip nuobodu be tavęs. Atleisk savo neklaužadai mažylei. Aš kai tik pagaminau tavo mylimą sriubą iš vaikystės.-Sugniaužiu kumščius. 

-Su malonumu pavalgysiu, tik jei šitas mažas saldainiukas prisijungs prie manęs.-Pabučiuoja mane į skruostą, o aš stengiuosi kaip įmanoma greičiau išsisukti.

-Markai, aš laikausi dietos, noriu patikti Piteriui. Jis pas mane labiau mėgsta kūdesnes merginas.-Noriu pažiūrėti į jo reakciją, jei jau žaisti, tai iki galo. 

-Na tada, aš taip pat nevalgysiu. 

-Markai, aš gaminau tą sriubą specialiai dėl tavęs!-Paimu lėkštę į rankas ir jis prisėda prie stalo stebėdamas kiekvieną mano žingsnį. Taip, puikiai jaučiu jog tarp mūsų plieskiasi vis karštesnė ugnis. 

-Tiek to meilute, duok pabandysiu tavo šedevro.-Jo akys specialiai mane hipnotizuoja, kad eilinį kartą mane supainioti ir nuginkluoti. 

-Gero apetito Markai.-Pati laukiu to momento kai jis paragaus jo. Mano rankos susigniaužia į kumščius nuo tokio saldaus laukimo. 

-Kaip skanu. Pasisekė tavo būsimam vyrui.-Kažkodėl po jo šių žodžių šypsenėlė staiga dingo nuo mano veido. Juk kažkada aš išties ištekėsiu ir tai nebus Markas. Ir mudu daugiau nebegalėsime bučiuotis ir šitaip plepėti. Aš nenoriu kito vyro, bet Markas niekados manęs nepamils, nuo viso to darosi taip liūdna. 

-Aš džiaugiuosi, kad tau patiko.-Jau gailiuosi, kad įpyliau jam laisvinamųjų, noriu prisitraukti šaukštą prie savo lūpų, kaip jam telefonu paskambino draugas. 

-Taip, žinoma dešimtą valandą klube. O kaip aš galiu praleisti tokį įvykį? Gerai, atsivesk savo balandėles. 

Sukandu dantis, kad tik neprasijuokčiau. Jis taip greitai sugrįžta į virtuvę, kad aš net sumirksėti nespėjau. 

-Kas nutiko mažyle? Tu visa tiesiog švyti iš laimės.-Jo kerinčios akys žiūri į mane kiaurai. 

-Aš tiesiog prisiminiau vieną anekdotą. Ruošiesi į klubą pusbroli? Vėl užsikabinai ant visokio mėšlo ir savo kekšių.-Noriu išeiti iš virtuvės, kaip mane staiga prispaudžia prie šaldytuvo, jis užkiša mano išlindusią sruogą už ausies ir aš jaučiu jo kvėpavimą ant savo odos. 

-Aš gi negaliu dulkinti savo sesutės be jos prašymo, man reikia tik tavo tokių žodelių, Markai nuvilk mano apatinius, ir aš tuo tarpu prirakinu ją prie savo lovos, visą mėnesį nesustodamas jos daryti.-Jo lūpos liečia mano kaklą, o pirštai nugarą. Aš greitai suvokiu, jog reikia laikytis distancijos ir nepasiduoti silpnumui:

-Ne Markai, tu manęs daugiau nejaudini, eisiu aš geriau užsiimti savo mylima matematika.-Liečiu pirštu jo nosį ir sunkiai laikau save, kad neperžengti šios ribos. Kaip aš pasiilgau jo bučinių, jie tokie karšti. Jie tarsi mano troškiami narkotikai, kurie visiškai nuneša sveiką protą. Velnias aš užmiršau, jog laisvinamieji tuoj suveiks. Taip, ramiai Margo, tu čia ne prie ko. Praėjo dvi valandos, aš netgi suspėjau šiek tiek susinervuoti. Staiga aš išgirstu riksmą tiesiai iš tualeto. Pakol broliukas užimtas, laikas dingti iš čia ir kaip galima greičiau. Užsidedu džinsus ir savo striukę. Kepurę ir aš pasiruošusi naujiems nuotykiams. Mano draugės namas pasirodo visai arti nuo mano naujo buto. Oras buvo toks geras, saulutė švietė ir šildė su kiekviena sekunde. 

-Tu jam įpylei laisvinamųjų? Supranti, ką jis su tavimi padarys?-Juokiasi Olivia ir mudvi pabaigiam jau antrąjį čipsų pakelį.

-Kas sakė, kad aš grįšiu šiandien namo, lai pasikankina asilas. Tai vat už mano pirmąja pergalę prieš Marką.-Įsipilu sau į stiklinę limonado ir einu iš proto nuo tokios laimės. Ryte prabundu beveik aštuntą, reikia dar suspėti į koledžą, kaip mane erzina visi tie dėstytojai. Išsikviečiu taksi ir nuvykstu iki buto. Nespėju prieiti prie durų kaip jos tiesiog atsidaro:

-Markai, aš buvau pasivaikščioti.-Mano lūpos dreba, žinau jog jis piktas kaip niekada. 

-Margo, aš viską suprantu, vakar aš turėjau labai erotišką naktį glėbyje su unitazu, žinai kiek kraujyje adrenalino. Pasikalbėsime vakare mažute. Perduok Margo, kad šiandien jos niekas neišgelbės nuo demono Marko.-Trenkia durimis, o aš su pasibaisėjimu susimu už skruostų.

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Where stories live. Discover now