14.Susipainiojau voratinklyje...

2.4K 65 0
                                    

Pow Margo.

Žiūriu į kalendorių ir skaičiuoju paskutines dienas iki Marko gimtadienio. Dėdė Džeimsas sugalvojo kažką labai smagaus šiai šventei, bet pakol kas neaišku ką. Suku dabar galvą tik dėl dovanos. Rankose laikau savo dienoraštį ir jaučiu kylantį norą užrašyti jame kažką nepadoraus. Staiga pas mane į kambarį pasibeldė mama ir aš staigiai pakišau knygutę po pagalve. Kai tik ji įėjo apsimečiau jog esu labai susikoncentravusi ties matematika:

-Mama, tu ko nors norėjai?

-Margo, aš gaminau pyragą ir palikau jį orkaitėje, negalėtum tu jo pažiūrėti? Mums su Džeimsu kai tik reikia kai kur užsukti. 

-O kur Markas pasidėjo?-Man tai buvo labai svarbu, nes jaučiau šiokią tokią baimę pasilikti su juo vienumoje, maža kuom visa tai gali pasibaigti. 

-Jis nuo pat ryto kažkur išvažiavo. O dieve dar ta šventė, mes turime tiek reikalų jog bijau nieko nesuspėsime. Na viskas aš jau bėgu, o tu svarbiausiai nesudegink man pyrago.

Paklusniai palinksiu galva ir ramiai nusileidžiu į apačią. Šiandien aš užsivilkusi trumpą, pilką suknelę ir savo mylimąsias šlepetes. Virtuvėje kvepėjo taip skaniai, kad man net seilės pradėjo varvėti. Atsidarau šaldytuvą ir išsitraukiu sūrį, kaip netrukus už savęs išgirstu tą naglą balselį nuo kurio viskas per sekundę iškrenta iš rankų.

-Tik pažiūrėkite, mažylė išalko. 

-Markai, tu namie?-Kodėl aš taip stipriai jo išsigandau? Pamiršusi jog šaldytuvo durelės atidarytos aš atsitraukiu nuo jo, kaip nuo baisaus žvėrio.

-Kaip aš galėjau palikti savo sesutę be bučinių?Ji juk specialiai paignoravo mano prašymą ir neatėjo pas mane į miegamąjį.-Jo rankose buvo šokoladinis sirupas ir aš net bijau pagalvoti ką jis sumąstė. 

-Markai, ne daryk to, jis juk toks lipnus!-Man pradėjo drebėti kojos ir aš nė nemačiau į kurią pusę imu trauktis. Nepastebėtai už kažko užkliuvau ir nukritau ant grindų. Mano suknelė pasikelia į viršų ir jis ima šypsotis.

-Pabandyk, jis toks skanus, visai kaip tu!-Jis pakelia mane už rankos ir prispaudžia prie savo krūtinės. Vėliau pila sirupą ant mano lūpų ir nuvalo jį savo liežuviu, o aš tuo tarpu prarandu savo paskutinę kantrybę. Tirpstu jo karštame prisilietime ir jau noriu jį pabučiuoti, bet jis tarsi specialiai mane erzina.

-Ne sesute! Aš noriu paragauti tavo lūpų ir visiškai pripildyti tavo kantrybės taurę.-Vėl užpila sirupo ant mano lūpų, bet šį kartą jis per daug persistengė su kiekiu, likučiai nubėga žemyn pasiekdami pečius ir leisdamiesi link krūtinės. 

-Markai! Aš visa sirupe!-Tuo tarpu jo lūpos gaudo šokoladą ant mano kaklo. 

-Kaip tu galėjai saldainiuk? Įsivaizduoji ką su tavimi padarys mama, kai sužinos jog išnaudojai visą sirupą mano gimtadienio tortui! Margo, tave reikia gerai pamokyti, bet dar labiau išmaudyti!-Jis paima mane ant rankų ir aš suvokiu ką jis ruošiasi daryti toliau. 

-Markai, man sukasi galva kai tu taip žiūri į mane!-Negaliu atitraukti nuo jo akių savo žvilgsnio, jos tokios mėlynos, tarsi jūra, aš jų geidžiu kiekvieną sekundę. Aš tarsi drugelis skraidantis padebesiais. 

-Margo, aš juk prašiau ateiti naktį. Tu supranti, kad man tavęs maža! Aš noriu tavęs ištisai.-Išspiria duris su tokia jėga, kad aš švelniai pasakius lieku šoke, o dar kai išvystu džiakuzi pripildytą vandens, suvokiu jog jis visą tai buvo seniai suplanavęs. 

-Markai, mama sugrįš už pusės valandos!-Bučiuoja mane į kaklą ir jo degantys piršteliai palenda pas mane po suknele. 

-Ir kas? Lai pamato kaip mes einame iš proto nuo šios aistros.-Greitai susitvarko su mano liemenėlės užsegimu ir numauna mano kelnaites, aš taip stipriai nervinausi. Mano kūnas visas išterliotas tuo šokoladu. Jo lūpos bučiuoja mano krūtinę ir aš jam pilnumoje atsiduodu, mes netgi patingėjome užrakinti duris, visiškai niekas nerūpėjo. Toks dalykas su mumis vyksta pirmą kartą.

-Markai! O deive!-Jis nusileidžia žemyn iki mano pilvo ir lūpomis nusiurbia sirupo likučius. 

-Tyliau. Dabar aš tave išmaudysiu, mano mažoji sesute.-Jis įkelia mane į džiakuzi ir tuoj pat nusivilkęs savo drabužius prisijungia prie manęs. Jo tvirti delnai glamonėja mane po vandeniu, jis atsuka mane į save ir grubiai įsisiurbia man į lūpas, aš vos nepraradau sąmonės nuo tokio gesto. Po vandeniu jo pirštas lietė mano pačią jautriausią kūno vietelę ir aš suvokiau jog dabar aš jam pilnumoje atsiduosiu. 

-Aš noriu tave išdulkinti! Atimti tavo nekaltybę! Pasakyk Margo, tu nori, kad aš būčiau tau pirmas?-Jo akių atspalvis tapo tamsesnis ir bijau jog tikrai nepastovėsiu už save prieš šitą demoną, per daug stipriai aš jį myliu. Negalima taip stipriai atsiduoti jausmams ir atverti taip savo širdies. Tai gali privesti prie labai skaudžių pasekmių.

 -Taip, Markai. Aš tave myliu! Padovanok man šį jausmą.-Užmerkiu akis ir tą patį momentą jo lūpos bučiuoja mane su begaliniu geismu. Jis jau norėjo į mane įeiti kaip netrukus mudu išgirdome durų trenksmą.

-Velnias!-Taip stipriai surėkiu, kad Markas užčiaupia mane savo ranka ir prisideda savo smilių prie lūpų kaip  ženklą man užsičiaupti. 

-Džeismai, dieve mano! Pyragas sudegė! Na aš tuoj parodysiu tai mergiotei!-Išgirstu mamos žodžius, o Markas tik pradeda juoktis. 

-Čia tu dėl visko kaltas!-Noriu jam gerai trinktelėti per galvą. 

-Tyliau sesute, nes kitu atveju mudu tikrai užtiks, o toliau žinai kas bus?-Sugriebia jis mane už sėdmenų, o aš vos save sulaikau, kad tik neriktelėti. 

-Margo! Kur tu? Tik pabandyk pasirodyti mano akyse!-Mamos balsas mane be galo gąsdina.

-Sese, na ko tu taip įsiutai? Turbūt mergaitė tiesiog užmiršo!-Užstoja mane dėdė Džeimsas ir mudu išgirstame kaip jis priartėja prie vonios kambario. Tik ne tai, durys juk neužrakintos...

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora