15.Meilė tai nuodas...

2.7K 74 4
                                    

Labai labai dirty dalis🔥🔞Ačiū visiems už komentarus❤Gero skaitymo👇

Pow Margo.

Aš  visada prisiminsiu šią naktį. Tamsa, jo gundančios akys ir mano širdis tirpstanti nuo jo meilės. Sakykit, argi galima taip stipriai prisirišti prie žmogaus? Kuo labiau myliu tuo, labiau man darosi gaila tų žmonių kurie per visą savo gyvenimą taip ir nepažino tokio nuostabaus jausmo, kaip meilė. Aš regiu didžiulę lovą su balta patalyne. Visa tai primena, saldžią pasaką. 

-Žiūrėk mažyle, tau patinka?-Jo lūpos glamonėja mane ir juda link krūtinės pusės, o aš prarandu paskutinį valios lašą. 

-Markai, pasakyk, kad tai ne sapnas! Tu juk myli mane? Ar tai tiesiog...-Nežinau kodėl aš taip išsigandau, kai jis mane paguldė ant šilkinės antklodės. Jis pavarto savo akis į viršų, tarsi bando parodyti savo galią.

-Margo, aš tave branginu. Mūsų aistra per daug pavojinga. Mažute, aš daugiau nebegaliu! Tu mano narkotikas.-Jis nusivelka drabužius, o aš pasiekiu patį dugną, atrodo nėra kur trauktis. Jis toks gražus, aš niekados nenustosiu jo mylėjusi. 

-Markai, o pameni kai sakei jog niekados manęs nepaliksi. Tai nereiškia, kad po šios nakties tu išmesi mane iš savo gyvenimo?-Akyse kaupėsi ašaros, aš taip stipriai einu dėl jo iš proto, kad jau lengviau būtų numirti šioje lovoje, tik, kad daugiau nereikėtų kentėti. Jis paima į saują rožių žiedlapių ir beria man ant krūtinės, nieko nelaukusi primerkiu akis.

-Kaip tu galėjai taip pagalvoti? Aš ir dienos negaliu pragyventi be savo saldainiuko.-Jis praskečia mano kojas ir liečia savo pirštais mane iš vidaus, aš taip stipriai jaudinausi, kad net kojos suvirpėjo. 

-Man labai skaudės? 

Jis lūpomis bučiuoja mano kaklą ir aš visiškai prarandu laiko savoką, toks naujas ir kankinantis jausmas. Glamonėja mane tarsi juodą, nepaklusnų katinėlį. 

-Margo, aš tavimi kvėpuoju. Aš niekados tavęs neskaudinčiau.-Ir po šių žodžių jis įeina į mane taip greitai, kad aš net šiek tiek pasikeliu nuo lovos, toks naujas ir nepažįstamas man jausmas. 

-Tai tarsi aštrūs peiliai kurie pjausto mane į mažus gabalėlius, bet aš pakentėsiu dėl tavęs Markai!-Užmerkiu akis, o jis nė trupučio nesustoja.

-Mano mergaitė, tu nuostabi. Jei tik žinotum kaip aš šito laukiau. Man nereikia nieko išskyrus tave!-Ir čia tarsi į jį įsikūnijo demonas, jis ėmė taip stipriai ir grubiai judėti manyje, kad net lova pajudėjo iš vietos. Jis lūpomis bučiavo mano krūtinę, jausmas lyg praleisčiau naktį su pačiu šėtonu. Jo judesiai mane nunešė į rojų, kad tik visa tai nesibaigtų. 

-Dabar supranti, kad mane siutinti labai pavojinga. Aš noriu dar.-Jis užlaužia man rankas į skirtingas puses nuo mano galvos ir įeina dar stipriau, staiga vietoje skausmo, aš pajutau keistą šilumą kuri užliejo visą mano kūną. 

-O dieve! Markai liaukis.-Iš mano lūpų išėjo aimanos, bet jo tai nė kiek nestabdo.

-Per vėlu Margo, aš gi prašiau tavęs nežaisti su šėtonu. Kodėl nepaklausiai?-Atrodė jog mudu visiškai sulaužysime lovą ir apskritai grindis. Aš niekados nemačiau jo tokio žiauraus ir galingo, bet aš nenorėjau jog ši naktis pasibaigtų. Jis elgėsi su manimi taip, lyg aš jo ilgai lauktas žaisliukas kurio jis labai laukė, bet negavo. Mano kūnas buvo pilnumoje padengtas jo bučiniais. Toliau jis sugriebia mane už skruostų ir žiūri tiesiai man į akis, vis nesustodamas judėti žemiau juosmens. Jo lūpos stipriai susijungia su manosiomis:

-Žiūrėk man į akis. Aš noriu matyti kaip tu pasieksi piką.-Mano plaukai buvo suvynioti ant jo tvirtai suspausto kumščio, aš viską dėl jo padarysiu. 

-Margo, aš sakiau žiūrėti man į akis! Kodėl neklausai vyresniojo brolio?-Jis šiek tiek įkanda man į krūtinę ir aš suvokiu jog jam pavyko mane užkariauti pilnumoje. Mes žiūrėjome vienas į kitą, tarsi žvėrys, jis pjaustė mane į gabalėlius, o aš buvau pasiryžusi padovanoti jam savo kūną kaip pageidautiną dovaną. 

-Markai, aš myliu tave. O dievulėliau!-Jo judesiai vedė mane link ekstazės su kiekviena sekunde. Dar akimirka ir mudu baigsime vienu metu pragariškuose riksmuose.

-Tu mano angelas. Mano mažylė.-Jo karštos lūpos įsisiurbia į manąsias ir aš vos nepraradau sąmonės nuo tokio svaiginančio malonumo. Jis praveda pirštu pro mano apatinę lūpą ir aš skraidau devintam danguj iš laimės. Jis įjungia šviesą ir žiūri į lovą kuri visa buvo kruvina. 

-Velnias! Ką aš padariau? Sakyk, kodėl tu manęs nesustabdei? 

-Ką? Tu gailiesi dėl to kas ką tik įvyko?-Pasikeliu nuo lovos ir prisidengiu rankomis krūtinę. 

-Margo, aš tavęs nevertas. Tu matei ką aš su tavimi dariau lovoje? Tau turbūt labai skauda, mažute. Atleisk man, aš nežinau kas man užėjo.-Jis atsiklaupia ant kelių priešais mane ir aš jaučiu jog mes pasiklydome šiame jausmų rate. 

-Markai, kvailį. Aš tokia laiminga! Negadink mano pasakos.-Pasilenkiu prie jo ir pabučiuoju jį į jo saldžias lūpas, jis iškarto atsako ir mudu nieko nelaukę užsipuolame vienas kitą, tarsi tarp mūsų net nebuvo jokio sekso, kuris sugriovė visas įmanomas ribas. 

Ryte prabundu nuo ryškių saulės spindulių, kokia aš laiminga. Apsivynioju antklode ir nusileidžiu žemyn kur jaučiu skanų maisto aromatą. 

-Kaip aš noriu valgyt! Matau broliukas nusprendė padaryti man siurprizą.-Atsisėdu tiesiai ant stalo ir tuoj pat susitinku su jo žvilgsniu. 

-O aš alkanas kaip vilkas. Meilute, nenoriu būti mano desertu?-Vienu rankų judesiu jis atsikrato antklodės. 

-Markai, aš rimtai noriu valgyti...-Mano balsas dreba, kai jis priartėja prie manęs dar arčiau ir pradeda liesti mano kūną savo pirštais. Visai netikėtai jis suspaudžia mano krūtį ir aš užrėkiu ant jo, tarsi kažkas mane ruošėsi padegti:

-Nešvankus niekšas!

-Kaip tau ne gėda? Tu juk manęs dar net su gimtadieniu nepasveikinai.-Jis nusileidžia žemyn ir ima glamonėti mano ''jautriausią kūno tašką'' savo liežuviu, tuo pačiu metu naudodamas ir pirštus. Man daugiau nebeliko jėgų jam priešintis ir aš pajaučiau kaip mano nugara susiduria su šaltu stalu, aš pamirštu netgi kaip kalbėti nuo jo tolimesnių veiksmų. Staiga jis atsisega savo kelnes ir tiesiog į mane įeina, mes numetėm ant žemės visą maistą kuris tik buvo ant stalo. 

-Nesustok.

-Margo, kodėl tu pamilai savo brolį, tu supranti, kad jis sudraskys tavo širdį?-Jis judėjo taip grubiai, tarsi aš pati virstu jo asmeniniu daiktu. 

-Aš pasiruošusi numirti vardan tavo meilės.-Sunkiai kvėpuoju nuo mane apėmusio orgazmo, jaučiuosi tarsi laisvas paukštis, kuris skraido padebesiuos. Markas baigė tiesiai į mane, mes visiškai užmiršome apie visas apsaugos priemones. Kai tu myli, apskritai protas kažkur dingsta.

-Vat neklaužada, sugadinai mums pusryčius!-Žiūrime mudu į sudegusius blynus ir staiga vėl užsipuolame vienas kitą su pavojingais bučiniais. 

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Where stories live. Discover now