5.5

2.2K 81 0
                                    

Pow Markas.

Jei tik žinotų ji, ką aš veikiau Bostone.
Taip, aš nusprendžiau persikraustyti ir kalta čia tik mano trauka sesei. Galbūt mano broliška meilė jai tokia stipri, kad mane apgaubia nauji nepažįstami jausmai.
Svečiai galiausiai išėjo namo ir aš nusprendžiau padaryti jai siurprizą. Nuo vaikystės ji dievina šokoladą ir visokias melodramas. Rankose laikau nešiojamąjį kompiuterį, jau pusė dvylikos nakties. Puikiai žinau, jog ji ne miega. Atidarau jos kambario duris ir ji staigiai mane pasitinka savo sakiniu:

-Aš einu miegoti! Ko tau reikia?

-Tokiu atveju labai gaila, nes aš ruošiuosiu suvalgyti krūvas saldumynų ir su tavimi nesidalinsiu.-Laikau kitoje rankoje jos mylimus šokoladinius saldainiukus, nuo ko ji praranda kontrolę:

-Duok ir man vieną! Markai!-Iš karto atpažįstu savo Margo ir šypteliu lūpos krašteliu, pergalė mano.

-Su sąlyga! Tu mane įleisi ir mes žiūrėsime tavo taip mėgstamą filmą "Skubėk mylėti".

Ji užrėkė ant viso namo ir iš karto puolė man į glėbį.

-Čia juk pats geriausias filmas žemėje! Markai, aš tave dievinu!-Užeinu pas ją vidun į kambarį ir matau išmėtytus daiktus, turbūt rinkosi sau drabužius. Rytoj pirmadienis, bet mes ruošiamės praleisti sekmadienio naktį smagiai.

-Tu apvogiai parduotuvę? Čia tiek daug saldainių, tiesiog dievinu juos!-Valgo nesustodama, o aš įjungiu jos mylimą filmą, tuo pačiu metu nenustodamas žiūrėti į jos nuostabias akis.

-Margo, atleisk man! Manau mums geriau pagyventi per atstumą. Tavo mama pyksta, kad tu nesusikoncentruoji ties savo mokslais. Galėsime praleisti vasarą kartu. Aš noriu padėti draugui Bostone.

Netrukus jos nuotaika susigadina ir ji pamiršta apie visus tuos saldumynus.

-Aš tau atsibodau? Tu daugiau nemyli savo sesers?

-Kvailele, ką tu čia kalbi? Pasakysiu tau atvirai, aš taip tave myliu, jog net manyje sukyla pavydas kai tu užsidedi tas visas sukneles! Tiksliau tai net nepavydas, aš niekaip negaliu susitaikyti su tuo, kad tu jau užaugai! Aš vyras ir....

-Mes, juk prižadėjome, kad niekados neišsiskyrsime! Nori aš pradėsiu kitas sukneles nešioti? Prašau nepalik manęs!

-Mažyle, nusiramink.

Nenorėjau aš taip tęsti mūsų vakaro. Ji šiek tiek nusiramino ir mudu atsigulėme ant lovos, kad pažiūrėti tą melodramą. Akimirkai mano akys vėl sustojo ten kur neturėjo, tai yra ant jos krūtinės. Man pasisekė, kad ji šiandieną su kelnėmis, o ne su savo trumpučiais šortukais.

-Įdomu, o įmanoma patirti orgazmą jei vaikinas liečia liežiuviu tavo krūtinę?-Aš net sutrikau nuo tokio jos netikėto klausymo.

-Atsiprašau ką?

-Na jei pro juos praeina liežiuviu, mergina jaučia orgazmą? Aš tavęs klausiu nes tu patyręs! O kas čia tokio?-Geriau jau ji būtų neklaususi, nes mano galvoje suveikė nešvanki fantazija kaip ji guli mano lovoje. Reikia kažką sugalvoti.

-Ne sakysiu!

-Markai, aš galvojau tu mano brolis! Ir su kuo man dar apie tai šnekėtis? Gerai tiek to užmiršk!-Suraukė lūpas ir nusisuko nuo manęs. Aš nepastebimai priartėjau savo pirštais prie jos ir pradėjau ją kutenti.

-Baik, aš žiūriu filmą, jis ją tuoj pabučiuos!-Aš buvau pakerėtas jos šypsena, ji tokia nuoširdi, kas per keista šiluma kurią aš jaučiu visu kūnu?

-Jei nori, galim pabandyti?

-Apie ką tu?-Ji taip dreba tarsi tuoj įvyks sprogimas.

-Aš liežiuviu liesiu tavo krūtinę ir tu suprasi, patinka tau tai, ar ne.

-Taip, noriu!-Reikėjo pamatyti jos reakciją, ji buvo tokia laiminga, kad buvau pasiryžęs dėl jos viskam. Atsegu jos pižamą ir matau priešais save liemenėlę. Keistas jausmas užplūdo mane, tik ne tai. Aš juos tiesiog trumpam paliesiu ir viskas. Mes giminaičiai ir tai nieko nereiškia. Atlaisvinu jos dešinią krūtinės pusę ir lėtai prisiliečiu lūpomis, sukandu savo dantis nes akimirką užsinorėjo jai įkąsti, bet tai nueitų per toli. Užlieju jos odą savo karštu kvėpavimu ir pradedu liežiuviu suteikti jai malonumą kurio ji pati prašė. Margo taip garsiai sudejavo, kad man visai nunešė protą. Aš vos sulaikiau save, kad nenurengti jos visiškai nuogai.

-Taip!-Sudejavo vienu kvėpavimu, o aš pajaučiau kaip mano draugužis pradeda į tai reaguoti. Markai liaukis, juk ji tavo sesuo. Atsitraukiu nuo jos ir jaučiu baisinį jaudulį.

-Kas atsitiko?

-Viskas gerai! Tikiuosiu, aš įvykdžiau tavo prašymą!-Sukandu lūpą ir stengiuosiu nežiūrėti į jos akis kurios ką tik tirpo iš malonumo. Dieve mano, mes juk užsiiminėjome meilės reikalais. Įsivaizduoju jos riksmus kai ji baiginės. Po velnių kas per mintys?

-Man laikas!-Noriu atidaryti duris kaip ji netrukus pradeda protestuoti:

-Mes, juk norėjome pažiūrėti filmą, vėl bėgi?

-Tau rytoj į mokyklą! Ramios nakties Margo!-Aš nė neatsigrežiau į ją, nes žinojau kaip ji stipriai nusivils.
Matyt mums ištiesų pavojingą būtų šalia vienas kito. Galbūt, praeis visos šios emocijos ir aš galiausiai vėl į ją žiūrėsiu kaip jį sesę! Dabar man tikrai reikia pertraukos, bent jau mėnesį, kad užgesinti šias savo mintis. Iki šiol negalėjau atsigauti nuo jos aimanų, ji tokia bejėgė mano glėbyje. Užeinu į vonią, kad susitvarkyti su savimi ir savo kvailomis mintimis, su manimi taip darosi pirmą kartą. Negi viskas apvirto aukštyn kojomis? Vargšelė mano sesutė, greičiausiai nesupranta mano santykių su ja.
Man teks daug širdžių sudaužyti, kad atsikratyčiau šių visų minčių ir norų. Su manimi nieko panašaus nėra buvę, ankščiau man patiko su ja žaisti, padėti moksluose, bet dabar užtenka jai tik pažvelgti į mane kaip aš prarandu kontrolę. Kraukis lagaminus Markai, tau laikas į Bostoną, nes netrukus užmuši dar visai nekaltą angelą, kuris vertas pačio geriausio princo žemėje.
Guluosiu pas save į lovą ir prisimenu jos liūdnas akis, ji susitvarkys ir be manęs, taip bus geriau. Aš nenoriu prarasti savo sesutės, ji man per daug brangi.

NE GIMINAIČIAI(Baigta)Where stories live. Discover now