Bölüm 13 ☁️ Aşka Yürek Gerek

16.4K 919 900
                                    

Eleysa: Pişt, yakışıklı

Cefa: Buyrun benim

Eleysa: İndir o götü bakayım

Cefa: ahahshdkchxkxhxgxg

Eleysa: Ne yapıyorsun?

Cefa: Arkadaşlarla gece klübüne geldik

Eleysa: N E?

Eleysa: Kimler var?

Cefa: Sana ne?

Eleysa: Şey, pardon

Eleysa: Ben meraktan sormuştum

Cefa: Çağıl bizi djlik yaptığı mekana davet etti

Cefa: Sare, Atalay, Feda ve Meray yanımdalar

Eleysa:Çağıl mı? Şu yeşil kafalı garip kız mı?

Cefa: Evet

Eleysa: Anladım, esmerim

Eleysa: İyi eğlenceler sana

Cefa: Kalbini kırdım mı az önce?

Eleysa: Biraz

Eleysa: Ama sorun değil :)

Eleysa: Görüşürüz

Cefa: Görüşürüz, Eleysa

Telefonu kapattığımda içimde garip bir pişmanlık vardı. Ben herkese karşı böyleydim. Tepkilerimi düşünerek veremiyordum. En azından Yaren gittiğinden beri böyleydi. Ciddi bir depresyona girmiştim ve çıktığımda ailemden başka kimseyi önemsemediğimi, merak etmediğimi fark etmiştim. Ağzıma ne gelirse söylüyordum. Bu alışkanlığım yüzündem beni seven bir insanın kalbini kırıp duruyordum. Cidden, ne zamana kadar sürecekti bu?

"Ne oldu kanka, iyi misin?" Meray merakla bana bakarken başımı salladım. "İyiyim."

  "Çağıl çıkıyor." Sare heyecanla ellerini havaya kaldırıp Çağıl'ın açtığı müzikle birlikte çığlığımsı bir ses çıkardı ve ritme uygun dans etmeye başladı. Onun bu haline istemsizce gülüp Atalay'a baktım. Elini yanağına koymuş sırıtarak Sare'nin deli saçması dansını izliyordu. Bir kaç saniye sonra ona eşlik etmeye başlayınca ona en imalı bakışlarımı gönderdim.

  Atalay, onlarla tanıştığımdan beri Sare'ye aşıktı. Bunu ilk gördüğüm anda fark etmiştim. Çünkü seven bir insan sevdiğine nasıl bakar bilirdim. İtiraf etmesi zor olsa da elinde sonunda kabullenmişti. Ama Sare'ye söyleyecek cesareti yoktu.

  Sare de bu tip ilişkilerde aşırı uzmandı aslında,Eros gibi kızdı yemin ederim. Ama konu kendisi olunca gerizekalıya bağlıyordu. Birinin ona aşık olabileceğine inanmıyordu.

  "İlk parçamı beğendiniz mi bakalım?" Çağıl sırıtarak aramıza girdiğinde herkes başını sallayıp çok beğendiklerini dile getirmişlerdi. Çağıl masada tek cevap vermeyen bana bakarak kaşlarını kaldırdı. "Sen ne düşünüyordun, Cefa? Bu parçayı bir arkadaşımla birlikte yaptık, tamamen bize ait."

  "Dinlemedim ki."

  "Nasıl?" Çağıl gözlerini kırpıştırarak yüzüme baktığında omuz silktim. "Başka bir şey düşünüyordum, şarkıya odaklanamadım kusura bakma."

  Gülümsedi. "Açıkçası beni baya bozdun ama sorun değil." Sempatik bir şekilde söylediklerine gülümsedim ve biramdan büyük bir yudum aldım. Çağıl da bir shot atıp sahneye geri çıkmıştı. Dj setup'ının önüne geçip kulaklığının tekini taktı ve kısık sesle çalan popüler bir remixin sesini açtı. Mikrofonu eline alıp mekanı hareketlendirmek için bir şeyler söyledikten sonra dans ederek setup'la ilgilenmeye devam etti. Açıkçası mekan epey doluydu ve herkes eğleniyor gibiydi. Kız işini iyi biliyordu.

Eleysa☁️ (Tamamlandı)Where stories live. Discover now