Bölüm 16 ☁️ Gülümse

16.3K 947 735
                                    

Bu bölüm boll bol yorum bekliyorum haberiniz olsun, epey uzun ve olaylı bir bölüm oldu. İçinde özlediğimiz çok kişi var😭

Satır aralarında buluşalım, keyifli okumalar♥️

☁️☁️☁️

"Oğlum sikeceğim dersini de notunu da ya, bıktım yemin ederim bıktım!" Atalay sinirle telefonunu cebine koyduğunda ofladım. "Onda da mı yok?"

"Hayır." Bıkkınlıkla bana baktı. "Bu notlar olmazsa hoca bizi siksen geçirmez, bir şekilde bulmamız lazım."

"Bir daha Sare'den ayrı ders seçmeyeceğim." Dedim sinirle. Atalay başını salladı. "Kızla birlikte girdiğim bütün derslerden en az DC* alıyorum kanka, öyle bir not tutuyor ki!" (Yani 65-69 arası)

"Ee sınıfta başka tanıdık kimse yok mu?" Diye sordum.

"Az sonra göreceğiz kardeşim. On dakikaya başlayacak ders, kalk gidelim belki buluruz birini." Dediğinde başımı sallayıp kalktım ayağa ve binaya doğru yürüdük.

Haftaya vizeler başlıyordu, çoğu dersin notlarını Sare'den almıştık ama en önemli derslerden birinin notlarını kimse vermiyordu bize. Gerizekalı olduğumuz için Atalay da ben de asla not tutmuyorduk sene boyunca. Hep ondan bundan (Sare'den) otlanarak dersleri geçmeye çalışıyorduk.

Dersliğe girdiğimizde not alacak biri var mı diye gözlerimi gezdirdim. Buradaki neredeyse herkesten not istemiştik zaten ve vermemişti şerefsizler.

"Kanka sanırım sıçt-" arkamda sandığım Atalay'a döndüğümde küçük bir çığlık duymuştum. Yanlışlıkla çarptığım kızı refleksle kolundan yakaladığımda, kızıl saçlarına bakar bakmaz Balın olduğunu anlamıştım.

"Balın? İyi misin lan? Kusura bakma, görmedim seni." Diyerek yüzüne bakmak için eğildiğimde göz göze gelmiştik.

"Beni mi görmedin lan? BENİ? 1.70'lik beni?" Diyerek güldüğünde omuz silktim. "Omzuma geliyorsun neredeyse, görmemem normal. Neyse,iyi misin?"

"İyiyim, iyiyim."

"Biz seninle yine aynı derste miyiz ya? Sen de mi Biyoloji okuyorsun?"

"Evet. Bende 1.sınıfım ayrıca. O yüzden çoğu dersimiz beraberdir." Dediğinde başımı salladım. "Doğru söylüyorsun. Neyse ben seni tutmayayım."

Balın ufak bir gülümseme gönderip boş bir sıraya yürürken ben de sınıfa bakmıştım. Çoğu kişi şaşkınlıkla bizi izliyordu. Onlara kaşlarımı çattım. "Ne bakıyorsunuz lan?"

O sırada yanımdaki Atalay kolumu dürtüp ona bakmamı sağladı. Şaşkınlıkla bakıyordu o da.

"Sen Balın'ı nereden tanıyorsun?" Diye sordu.

"Meray'ın arkadaşı, o tanıştırdı. Niye öyle bakıyorsun kanka?"

"Çünkü o Balın Eraslan, gerizekalı!" Fısıldayarak azarladığında ofladım. "Yani?"

Atalay tavana bakıp sabır dilendi. "Kanka, kız bölüm 3.sü. Ayrıca biraz... Nasıl desem?" Balın'a bir göz atıp tekrar bana döndü.

"Fazla soğuk bir kız. Koskoca kampüste onunla konuşan kimseyi görmedim, hocalardan başka. Kız çok güzel olduğu için dikkat çekici ama soğuk, kimse yanına gitmeye cesaret edemiyor." Kaşlarını kaldırıp bana baktı. "Kızı ilk defa az önce gülerken gördüm, o da sanaydı."

Balın hakkında öğrendiklerime karşın ona olan merakım daha da artmıştı. Gizemli bir kızdı ve merak uyandırıyordu. Ayrıca... Cidden güzel kızdı şimdi Allah yukarda. Doğal kızıl olduğuna yemin edebilirdim.

Eleysa☁️ (Tamamlandı)Where stories live. Discover now