Bölüm 29 ☁️ Eskiden Seven Kız

14.2K 841 1.2K
                                    

2 yıl önce

"Cefa!" Beynimin içinde uğuldayan sesle top ayağımdan kayıp giderken duraksadım. Rakip takım bunu fırsat bilip topu ayağımdan çaldığında umursamayıp tribünlere baktım.

Yaren, Meray ve Yaren'in bir arkadaşı vardı. Yaren sırıtarak bana el sallayınca içimin huzurla dolduğunu hissettim. Ölene dek, bir tablo gibi odama asıp gülümsemesini istemek geldi içimden. Tabii ki yapamazdım.

Ben de ona hafifçe gülümseyip önüme döndüm.

Sitedeki çocuklarla anlaşıp sitedeki halısahaya inmiştik. Aramızda kolasına bir maç yapıyorduk.

"Ali, ayağını sikeyim senin!" Sefa bağırarak gol atamayan takım arkadaşına söverken ben gülerek bizim takımın kalecisine elimle onay işareti yaptım.

Maç biter bitmez kaybeden Sefa'nın omzunu sıktım gülerek.

"Bir bardak soğuk kola vereceğim sana, söz." Diyerek dalga geçtiğimde Sefa burnunu kıvırdı ve orta parmak gösterdi.

"Get the fuck out of here."

Feda boğazını temizledi. "Küçük kardeşim, ağzımızı bozmayalım lütfen."

"Bir dakikanın da lafını yapmazsın be!" Sefa homurdanarak tribünlere çıkıp Meray'ın yanına oturdu. Meray eliyle burnunu tuttu ve Sefa'ya baktı.

Sefa onu umursamadan yarım litrelik suyu kana kana içerken Meray elini ablasının çantasına atıp deadorantını çıkardı ve Sefa'ya bol bol sıktı.

Şu an durumdan en çok memnun olan ben miydim, yoksa Meray mıydı, emin değildim. Ben sevdiğim kızın kokusunu doya doya içime çekmiştim, onun burnuysa kendine gelmişti.

"O kadar mı kötü kokuyorum lan?" Sefa tişörtünü koklayınca burnunu kırıştırdı yine.

"Ben eve gidiyorum." ve ayağa kalktı.

"Siz de gidin bir duş alın." Meray Feda'ya kaçamak bir bakış attı. "Hava sıcak ama çok terlemişsiniz, üşütürsünüz."

Feda başını salladı. "Tamam anne." Diye dalga geçti. Meray gözlerini devirip telefonuna baktı. "Ne bok yiyorsan ye, Feda."

Feda ona bir süre ters ters baktıktan sonra bana döndü. "Hadi gidelim."

"Duş alıp tekrar inin. Burger'a gidelim, canım hamburger çekti." Dedi Yaren. Feda başını iki yana salladı.

"Çok yoruldum. Evde oturup ölene kadar CS atmak istiyorum. Siz gidin."

"Benim de işim var." Bunu söyleyen ise Meray'dı. Feda gelmediği için gelmediğine yemin edebilirdim ama kanıtlayamazdım. Israr etsem de, kardeşime aşık olduğunu itiraf edemiyordu. Salak kız, itiraf etse Feda onun götünde dönecekti haberi yoktu.

"Cefa?" Yaren son çare bana baktığında başımı salladım gülümseyerek. "Ben gelirim. On dakikaya aşağıdayım." Yaren sevinçle güldü. "Oley be!"

Bir daha benimle bir yere gitmek istemeyeceğini nereden bilebilirdim ki? Ya da... Gelmeyi reddettiğimde bunu umursamayacağını?

Yaren'i bekletmemek için hızlı bir duş alıp aşağı indim. Dış kapının önünde beni bekliyordu. Elliyle sürekli kolunu sıvazlamasından ve dudaklarını büzerek etrafı izlemesinden beklerken sıkıldığını anlamıştım.

"Geldim, geldim." diyerek yanına ulaştığımda elini kolundan çekti. "Sonunda! Ağaç oldum oğlum!"

Birlikte Maslak otobüsüne bindik ve İstinye Park'ta inip içine girdik. Hava inanılmaz sıcaktı ve birden AVM'nin soğuk kliması yüzüme çarpınca gözlerimi kapattım.

Eleysa☁️ (Tamamlandı)Where stories live. Discover now