personages.

2.1K 57 4
                                    

Hierna begint het eerste hoofdstuk!

De familie van Alphen:

Eva van Alphen.
Leeftijd: 16 jaar.
Een stoer meisje die niet op haar mondje is gevallen. Ze haalt wel goede cijfers op school en heeft goede vrienden. Ook is ze helderziend, maar vind deze naam niet goed voor haar.

Zoë van Alphen.
Leeftijd: 17 jaar.
Grote zus Eva. Is ook helderziend net als haar broer en zus. Zoë is een echt meisje die van make-up houdt en fangirld.

Alex van Alphen.
Leeftijd: 19 jaar.
Grote broer van Eva en Zoë. Helderziend. Omdat hij hard heeft gewerkt, kon hij zijn rijbewijs halen en ook nog een auto kopen. Nu leeft hij van zijn studiefinanciering. Hij woont nog thuis en is erg beschermend naar zijn zusjes toe.

Helene Makkers.
Leeftijd: 47 jaar.
Moeder van Alex, Zoë en Eva. Ze is 7 jaar geleden gescheiden, omdat haar man de kinderen mishandelde. Verder heeft ze soms discussies met Eva. Ze vindt dat een meisje zich ook moet gedragen als een meisje. Eva moet een voorbeeld nemen aan haar zus, Zoë, maar ook zij kan te ver gaan volgens haar.

Vrienden van Eva:

Laurelle Vienna.
Leeftijd: 16 jaar.
Laurelle is een goede vriendin van Eva, maar nu ze in de bovenbouw zitten en een ander profiel hebben, zijn ze in een andere klas ingedeeld. Laurelle weet van Eva's bijzondere gave af en houdt deze voor zichzelf.

Kiki Aaldenberg.
Leeftijd: 18 jaar.
Kiki is op de basisschool al een keer blijven zitten en is de beste vriendin van Eva en Laurelle. Vorig jaar kreeg ze te horen dat ze weer moest blijven zitten. Nu zit zij in de onderbouw en Laurelle en Eva in de bovenbouw. Kiki weet ook van het geheim van Eva af en heeft haar beloofd nooit iets door te vertellen.

Alison Minett.
Leeftijd: 16 jaar.
Een vriendin van Eva die ze al op de basisschool kende, maar toen naar een andere basisschool ging. Op de middelbare school konden de twee een nieuwe start maken doordat ze in dezelfde klas kwamen. Alison weet niets af van Eva's gave.

Esther Vergoossen.
Leeftijd: 17 jaar.
Esther is later naar de middelbare school gegaan van Eva en haar vrienden. Daar werd ze vrienden met Alison die toen in een andere klas zat ingedeeld. Eva en Esther hebben elkaar zo leren kennen en nu zitten ze in dezelfde klas met hetzelfde profiel. Esther weet niets van Eva's gave.

---------------------------------------------

Dit zijn de personages van het boek! Sommige personages heb ik nog niet uitgelegd, want die namen worden misschien nooit bekend. Zoals de ontvoerder van Eva.

Xxx
Quinty

Over de stickers op mijn cover:

De ThrillerTopper sticker is een leuke actie opgezet door @ThrillerTopper

De andere sticker is van @EchteMensen voor als je vindt dat jouw personages in je verhaal realistisch zijn!

30 dagen in Hell (voltooid)Onde histórias criam vida. Descubra agora