1.

6.5K 227 16
                                    

1.

Jessica

Het was een dag zoals alle anderen. Mijn vader was gisteren thuis gekomen na een zoveelste rechtszaak en natuurlijk wou hij vandaag eens uitslapen. Hij en mijn moeder verdienden wel wat quality time en daarbij, zo erg was het nu ook niet om op een zaterdagvoormiddag boodschappen te gaan doen. Als ik mijn ouders daarmee kon helpen, dan deed ik dat graag. In een rustig tempo stapte ik door de supermarkt en legde alle boodschappen in mijn karretje. Misschien kon ik nog een ontbijtje klaarmaken. Dan moesten ze zich daar ook al niet meer druk over maken. 

Zodra ik alles had, ging ik naar de kassa. Gelukkig was er niet veel volk in de supermarkt en was het bijna direct aan mij. Mijn blik ging kort naar mijn horloge. Het was al bijna half elf. Ik zou me moeten haasten wou ik nog een ontbijtje willen klaarmaken. Een jongen van ongeveer mijn leeftijd bediende me. Hij had bruin haar en bruine ogen en keek me met een vriendelijke glimlach aan. Ik bedacht me op dit moment terug dat het misschien tijd werd dat ik ook eens een bijverdienste ging zoeken. Zo kon ik al wat werkervaring opdoen. 

Ik betaalde en pakte daarna de boodschappentassen. Ze wogen redelijk zwaar, maar het zou wel lukken om ze tot bij mij thuis te dragen. We woonden niet zo ver van de supermarkt, dus dat kwam wel goed. En daarbij, zo sportte ik nog eens. Een goede zaterdagochtend work out. En nog helemaal gratis ook. 

Ethan

Ons plan maakte al veel vorderingen. Iemand van de groep had gepolst bij een vriendin van haar. Een beetje geflirt en het meisje was al een blok voor hem gevallen. Zo waren we te weten gekomen dat ze elke zaterdagochtend naar de supermarkt ging. Alsof iemand van bovenhands ons wou helpen, was er net een vacature vrijgekomen. Ik hoefde zelfs niet eens te solliciteren. Ik werd zonder verdere vragen aanvaard. Ik zag haar al van ver aankomen. Ze was een mooi meisje. Goeie lengte, mooi haar, mooie alles eigenlijk. Ik probeerde niet nerveus over te komen en kon ongezien een tracking apparaat in haar tas verstoppen. Ik had het vastgemaakt aan één van de producten. Hopelijk zou ze het niet meteen doorhebben als ze thuis kwam.

Ze betaalde en verliet daarna de supermarkt. Gelukkig was er niet veel volk, dus kon ik snel laten weten aan Stuart dat het gelukt was. Veel zin om hier nog te blijven zitten had ik niet. Ik kon hier toch niets meer doen. Ik stond recht en verliet de supermarkt, zonder ook maar te laten weten dat ik ontslag nam. Ik ging naar Stuart's huis en zou daar pas weten of het plan echt gewerkt had.

Jessica

Ik was net bezig met de boodschappen weg te zetten, toen ik een sms kreeg van mijn beste vriendin, Sam. Normaal hielden we op zaterdag een soort meidennamiddag of meidenavond, maar vandaag had ze zich om uit te gaan. Dat was ook al een tijdje geleden en ik had meteen zin toen ik haar plannen las. Om mijn ouders gerust te stellen zou ik deze middag mijn huiswerk maken. Zo zouden ze zeker geen reden hebben om me niet te laten gaan. 

Mijn huiswerk hield me de hele namiddag bezig en ik had nog net genoeg tijd om me klaar te maken. Make-up, hakken, kleedje. Ik had het allemaal in een record tijd gehad. Ik was zelfs een paar minuten te vroeg klaar. Een auto stopte voor de deur en ik wist meteen dat het Sam's ouders waren. Eigenlijk was haar volledige naam Samantha, maar ik noemde haar altijd Sam. Omdat dat gewoon makkelijker was. En ze vond het ook helemaal geen probleem. Ik drukte vlug een kus op mijn ouders hun wang en rende daarna naar buiten. Discotheek, here we come!

Ethan

Iedereen was wel met iets bezig. Stuart was niet meer in het land. Hij was op zoek naar een plaats om haar te verstoppen als we haar ontvoerd hadden. Waar hij precies was wist niemand. Zodra hij een huis gevonden had, zou hij terugkomen om haar daar naartoe te brengen. 

Ondertussen hadden wij de zware taak om haar te ontvoeren én om haar ergens vast te houden. Hoe dichter we bij het moment kwamen, hoe meer twijfels ik begon te hebben. Eigenlijk kon ze hier zelf helemaal niets aan doen. Het zou eerlijker geweest zijn moesten we haar vader hebben. 

Toch besloot ik niets van mijn gedachten te vertellen aan de anderen. Ze zouden me vreemd bekijken en misschien wel iets aandoen. Dat risico wou ik niet lopen.

Vanavond zou ons plan blijkbaar in actie komen. Iemand had hun huis in de gaten gehouden en blijkbaar was iemand haar komen ophalen. Naar een discotheek gingen ze. Het perfecte moment om haar te ontvoeren. 

Ik bleef met een paar anderen in het pakhuis in de haven. Ik zou het vuile werk niet opknappen. De zenuwen groeien in mijn buik. Ik mocht dit niet verknallen, maar ik voelde wel dat ik dringend een nieuwe dosis nodig had. Drugs. Het was de reden waarom ik hier was.

Ik was een paar jaar geleden drugsverslaafd en kreeg gratis drugs van Stuart. Ondertussen was ik al veel verminderd en gebruikte ik enkel nog af en toe. Vooral op moment dat ik stress had. Nu probeerde ik me te bedwingen, want ik wou niet stoned zijn als ze haar naar ons toebrachten. Nog heel even en het moment was daar.

A/N: Het moment komt dichterbij.

Votes & comments zijn welkom!

KidnappedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin