6. Jessica

653 26 0
                                    

6 – Jessica

Als ik wakker word is Ethan alweer weg. Ik kan het hem niet kwalijk nemen. Hij zal wel belangrijkere zaken te doen hebben. Een klein papiertje ligt op mijn nachtkastje. Sorry dat ik al weg ben. Ik moest gaan werken in de bakkerij. Bel me als er iets is of als je me nodig hebt. – Ethan. Ik laat het briefje liggen en ga me daarna klaar maken. Wat ben ik blij dat ik op dagen zoals vandaag thuis les krijg.

Met een paar boeken onder mijn arm loop ik naar beneden. Na het ontbijt is het klaar voor mijn eerste les. De lessen duren maar een uur of drie. Nog iets waar ik blij om ben. Als de drie uur om zijn haal ik mijn gsm boven en kijk of iemand me gemist heeft. Enkel een smsje van Sam. Feestje in de stad. Zin om mee te gaan? Het is echt tijd dat je nog eens buiten komt.

Vroeger zou een deel van me gezegd hebben: meteen. Ik zou meteen mijn kleerkast in gerend zijn om de juiste outfit uit te kiezen. Maar de Jessica van vandaag denkt twee keer na over zo een dingen. Tijdens één van die feestje werd ik ontvoerd. Ik weet wel dat de kans dat dat nog eens gebeurd klein is, maar toch.

" Mam, Sam vraagt of ik mee wil gaan naar een feestje in de stad " Ik leun wat over het keukeneiland, naar mijn moeder die net koekjes in de oven steekt. " Als je wil gaan, dan mag je van mij gaan hoor. Misschien is het toch beter dat je dan wel iemand meeneemt, voor het geval dat " En zodat we allemaal gerust zijn.

Eigenlijk heb ik wel zin om te gaan. Het is al zo lang geleden. Waarom dan twijfelen? Ik stuur snel een berichtje terug, voor ik al mijn outfit ga klaarleggen. " Jeej! Ik wist wel dat je mee zou gaan " Sam staat opeens achter me in mijn kamer en heeft haar outfit in de hand. " Ooit moet eens de eerste keer zijn, hé "

Uiteindelijk maken we ons bij mij thuis klaar. Allebei hebben we een kleedje aan, het hare korter dan de mijne. De bodyguard staat al buiten te wachten. Waarschijnlijk zal mijn vader iemand nieuw ingehuurd hebben. En waarschijnlijk de beste in zijn vak. De bodyguard gaat mee met ons naar binnen. De meeste mensen kijken wel eens raar als ze twee meisjes en een man van eind de 20 binnen zien komen. Misschien moet mijn vader toch eens zoeken naar andere bodyguards.

Sam heeft weer een drukbezocht feestje uitgekozen. We staan op elkaar gepakt en het zorgt ervoor dat ik frisse lucht nodig heb. Onze bodyguard is net om drankjes. " Ik ga heel even naar buiten. Ben zo terug" schreeuw ik boven de muziek en loop dan door de massa naar buiten. Ik blijf mooi aan de ingang staan en adem een paar keer diep in en uit. Net als ik me wil omdraaien om terug naar binnen te gaan houdt iemand me op mijn plaats.

" Waar denk jij naartoe te gaan? " vraagt de man. Ik herken de stem niet. Heel even had ik gehoopt dat het Ethan zou zijn, of iemand anders die ik ken, maar het is een vreemde. " Naar binnen " Ik probeer me los te maken uit zijn greep om mijn heupen, maar hij trekt me mee. Wat verderop duwt hij me een steegje in. " Ik kom een boodschap brengen van Jayden " Een grijnst siert zijn gezicht en het maakt me bang. Wat wil hij met me doen? En wat is die boodschap van Jayden?!

A/N: :O

Vote/Comment/Follow

KidnappedUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum