1. Jessica

1K 33 0
                                    

1 – Jessica

Sam en ik zitten zoals gewoonlijk in mijn tuin. Mijn vader heeft het hele domein sterker omheind zodat ik zeker op mijn gemak ben. Voor zover dat gaat dan toch.

Met Sam aan mijn zij gaat het toch al een heel stuk beter. Ze stelt me geen vragen, komt altijd meteen als ik haar bel en begrijpt mijn angsten. Iets heel anders dan mijn vader. Hij wil dat ik naar de psychiater blijf gaan, terwijl ik juist vind dat hij me niet meer kan helpen.

De nachtmerries blijven maar. Elke keer zie ik Stuart of Jayden voor me, terwijl ze me bedreigen met een pistool. Meestal word ik wakker zodra het schot gelost werd.

Naast Sam is Ethan de tweede persoon die ik altijd kan bereiken. Dag en nacht, het maakt hem niet uit. Ook over hem is mijn vader nog sceptisch. Oke, Ethan had me ontvoerd maar hij was wel diegene die me terug thuis gebracht heeft. Het is diegene die ik kon vertrouwen toen ik niemand anders had.

Tussen ons gaat het ook wel goed. Hij woont al een jaar in een appartement in de stad, een paar kilometer verderop. We zien mekaar ook vaak, maar van een relatie is er geen sprake.

Geloof me, ik heb het geprobeerd. Het doet mij ook pijn dat mijn lichaam hem niet vertrouwd. Elke keer dat hij me aanraakt voel ik me vies of ben ik bang dat hij me pijn gaat doen. Het lukt gewoon niet. We spreken ook altijd af op een openbare plaats, vooral omdat ik me daar veiliger voel. Ik weet wel dat hij me niets zal aandoen maar het is beter voor mijn gemoedsrust.

Een elleboog in mijn ribben brengt me terug in de realiteit. " waar denk je aan? " Sam neemt een korte slok van haar drankje, terwijl haar ogen op mij gericht blijven. Ik denk aan zoveel, wil ik zeggen. " Laat me raden. Naam begint met een E, lang, donker haar? En de jongen die jij aan het lijntje houdt " Het laatste komt er verwijtend uit, maar ze heeft gelijk. Ik hou hem echt wel aan het lijntje.

Eerst was ik diegene die begon over mijn gevoelens. Ik was het die hem vroeg of hij op termijn een relatie wou en nu ben ik diegene die meer en meer begint na te denken om te stoppen met deze vriendschap/relatie.

" Welke prijs win ik voor het raden? " Ik rol met mijn ogen zodra ze een paar keer op en neer wipt op haar stoel. " Geen " brom ik. Mijn emoties zijn nog steeds niet onder controle. De ene dag voel ik me blij, maar dan slaat het opeens over naar verdriet of boosheid. Zomaar, zonder reden.

" bel Ethan en vraag of hij komt. Het is niet dat hij zoveel te doen heeft " Ze trekt een wenkbrauw op en nu ben ik het die heen en weer wiebelt. Zijn naam heeft duidelijk een effect op me.

Na even twijfelen toets ik zijn nummer in, ondertussen ken ik het al vanbuiten. Het duurt ook niet lang voor ik zijn stem aan de andere kant hoor: " Jessica? Is er iets? "

A/N: In de eerste hoofdstukken zal het vooral nog gaan over wat er gebeurd is tussen de epiloog en het eerste hoofdstuk :)

Vote/Comment/Follow

KidnappedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu