Epiloog.

792 35 4
                                    

Epiloog.

Jessica had zich al veel beelden proberen voorstellen. Wat was er precies gebeurd? Wat had Jamie gedaan? Alleen had ze beter naar de agenten kunnen luisteren toen die zeiden dat het geen goed idee was om naar binnen te gaan.

Jamies lichaam lag aan de ingang van een kamertje. Jessica's maag draaide om bij het zien van de vele kogelgaten in zijn lichaam. Hij was duidelijk dood. Langzaam keek ze van achter de rug van de agent het kamertje in. Daar hing hij. Ethan hing vol met bloed. Opnieuw draaide haar maag zich om. Wat had Ethan allemaal moeten doorstaan, vroeg ze zich af. Ze sloeg haar hand kort voor haar ogen, voor ze dichterbij wou gaan. Een paar dokters stonden te wachten tot Ethan naar beneden gehaald werd.

De dokters stonden al klaar. " Je kan hier niets doen " had de agent gezegd. Ethan was toch buiten bewustzijn. Ze zou alleen maar in de weg lopen. Uiteindelijk deed ze wat er van haar gevraagd wordt.

Pas 2 weken later zou ze eindelijk haar gesprek kunnen hebben. Ethan had verschillende operaties moeten ondergaan en was zelfs in kunstmatige coma gehouden. Die twee weken waren lang voor haar maar ze had er ook niet echt een probleem mee. Ethan moest genezen. Dat was het belangrijkste.

Jessica kon haar geluk niet op toen ze hem zag. Ze sloeg haar armen om hem heen en snikte in zijn nek. Ethan was nog suf en begreep niet meteen wat er gebeurd was. Misschien had hij het allemaal proberen verdringen of had hij het niet bewust meegemaakt. Niemand die daar het juiste antwoord op wist.

Gelukkig had hij Jessica aan zijn zijde. In de weken en maanden erna moest hij revalideren. Alleen mentaal zou de pijn blijven. Ze zouden de rest van hun leven over hun schouder kijken en ze vertrouwden niemand meer behalve de andere.

Veel mensen dachten dat er geen liefde in het spel was. Toch konden ze niet ontkennen dat het lot hen twee in die richting geduwd had. Ze leerden mekaar liefhebben. Ze bouwden verder op de kleine gevoelens die ze altijd al voor mekaar gehad hadden.

Na lang twijfelen kregen ze uiteindelijk 2 kinderen. Een jongen en een meisje. Ergens vonden ze het egoïstisch van zichzelf om twee mensen in hun wereld te brengen. Ze probeerden ze een goed leven te geven, met de steun van hun ouders en vrienden.

Wat gebeurde er met Stuart en Jayden? Zij bleven de rest van hun tijd in de gevangenis. Stuart en Jayden kregen een lange gevangenisstraf omdat ze gelinkt werden aan andere misdrijven. Ze werden zelfs naar het buitenland gebracht om daar berecht te worden en daar hun tijd uit te zitten.

Niemand van de groep was nog in contact gekomen met de Jessica of Ethan. Iedereen was in isolement geplaats na de gebeurtenissen, ook al bleven de twee met een angst gevoel zitten.

Zo eindigde het verhaal van Ethan en Jessica. Deels waren ze gelukkig omdat ze eindelijk een toekomst konden uitbouwen. Dit verhaal werd ook verteld aan hun kinderen, zelfs aan hun achterkleinkinderen. Er zat een boodschap in van moed. Probeer het goede te zien in mensen en geef ze soms een tweede kans, zoals Jessica bij Ethan gedaan had. Maar vooral, blijf altijd hopen want het komt altijd goed.

 Maar vooral, blijf altijd hopen want het komt altijd goed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A/N: Vote/Comment/Follow

KidnappedWhere stories live. Discover now