18. Jessica

500 23 0
                                    

18 – Jessica

Ik heb mijn armen om me heen geslagen. Hij is nog steeds niet terug. Er is iets gebeurd, dat kan niet anders. Ze kunnen ze nog steeds niet bereiken. Een minuut of 10 geleden is iemand vertrokken naar Ethans appartement. Ze zijn gaan kijken waar ze blijven. Alsjeblieft, laat alles in orde zijn.

" Jessica? " Ik kijk op zodra ik mijn naam hoor. Mijn vader staat in de deuropening. Langzaam komt hij naar me toe. " Wat is er ? " Mijn greep op mezelf verstrekt nog wat. Een deel van me heeft al een slecht voorgevoel.

Hij gaat naast me in de zetel zitten en legt zijn arm om me heen. " Nee ... Nee nee nee " begin ik te zeggen. " Ze hebben hem niet gevonden ,Jessica. Maak je geen zorgen. Ze vinden hem wel " Me geen zorgen maken? Hij zegt net dat hij niet gevonden is! " En de agent? " Mijn vader antwoordt niet meteen. Hij slikt even en kijkt een andere kant uit. " Pap. Wat is er gebeurd met de agent? Hebben ze hem gevonden? "

De manier waarop mijn vader nu naast me zit zegt eigenlijk al genoeg. Ze hebben hem gevonden, anders had hij daarnet wel ' hen ' gezegd. " Ja, ze hebben hem gevonden " Ik pak mijn vaders gezicht vast en laat hem terug naar mij kijken. " Pap " Mijn vader slikt opnieuw, voor hij me tegen zich aandrukt. " Hij heeft het niet gehaald "

En dan komen de tranen. De kans dat Ethan dit overleefd is klein. Daar ben ik me goed van bewust. Ze willen de klus afmaken, daar waar het de vorige keer niet lukte. " Weten ze waar hij kan zijn? " vraag ik snikkend. Mijn vader wrijft over mijn rug terwijl hij zegt: " Ze hebben wel een paar ideeën. "

" Ze vinden hem wel Jessica. Ethan is een sterke en dappere jongen. Hij zal je nooit in de steek laten " Nog meer tranen. Wat als dit het einde is? Wat als ik hem nooit meer terugzie? Ik wil hem zoveel dingen zeggen. Ik wil nog zoveel dingen samen met hem beleven. Dit mag niet het einde zijn! Ik weiger dat te accepteren!

A/N: Ik ben zelf niet tevreden met het hoofdstuk. Het is meer een opvuller zegmaar, want het einde nadert. 

Vote/Comment/Follow

KidnappedWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu