6.

4.2K 169 4
                                    

6.

Jessica

Ik ging op mijn rug liggen en keek naar het plafond. Hij had me verteld dat er nog meer waren dan hun twee. Ik voelde hoe de rillingen door me heen gingen als ik er alleen maar aan dacht. Ze zouden me ergens naders naartoe brengen. Ik moest hopen dat de politie me tegen dan kon vinden, want anders zag het er niet goed uit voor me. " Ga je me nu negeren? " vroeg hij me. Ik had nog niets tegen hem gezegd en ik was dat ook niet van plan. Ik kon alleen maar aan mijn ouders denken. Aan Sam en mijn andere vriendinnen. Dat er een kans was dat ik hen nooit meer zou zien.

Hij zuchtte geïrriteerd. Duidelijk niet blij dat ik niet geantwoord had. Zonder nog iets te zeggen stond hij recht, pakte de stoel en zette die terug op zijn plaats. Dan liep hij de trap op naar boven en ik hoorde de deur dichtslaan. Ik was opnieuw alleen. Niet dat ik dat erg vond op dit moment. Volgens mij kon ik het niet aan om nog meer van hun plannen te horen. 


Ethan

Ik probeerde een gesprek met haar aan te knopen, maar ze negeerde me. Ze antwoordde op niets meer en keek alleen maar naar het plafond. Alsof ze met haar gedachten ergens anders zat. Ik had geen zin meer om de hele tijd stil te blijven en te wachten tot ze zou antwoorden, dus was ik naar boven gekomen. Daar botste ik bijna meteen tegen Jamie op. " Jij bent snel terug " lachte hij. Ik rolde meteen met mijn ogen. Kon hij dan niet een paar minuten uit mijn buurt blijven? Hem kon ik er echt niet bij hebben ...

" Jullie waren toch dikke vriendjes? Ik had gedacht dat ik je zelf zou moeten komen halen na een paar uur " Hij lachte opnieuw even. Zo een goed grapje vond ik het nu ook weer niet. " Geniet nog maar even van haar, nu je ze nog voor jezelf hebt. Morgen wordt ze naar Spanje gebracht. Dan zal ze Stuart zien en we weten allebei dat hij ze voor hem alleen zal houden " Hij gaf me een schouderklopje en liep daarna weg. Zijn woorden bleven nazinderen. Ze zou binnenkort Stuart ontmoeten. Hij had een reputatie als het over vrouwen ging. Ze zou zeker een moeilijke tijd tegemoet gaan. Ik hoopte dat ze daar klaar voor was, want anders zou ze al vanaf dag één gebroken worden. Zowel mentaal als fysiek. 


A/N:Stuart komt bijna in het verhaal. Hoe reageert Jessica daarop?

Vote/Comment/Follow

KidnappedWhere stories live. Discover now