11. Jamie

565 28 0
                                    

11 – Jamie

Denzel was ze even gaan opfrissen in de badkamer. Het gaf me genoeg tijd om een plan te bedenken. Als dit alles niet volgens Stuart's plan gaat dan is het gedaan met mij. Als ik terug de gevangenis in vlieg dan zal Stuart er wel voor zorgen dat het mijn beste dag niet is. Daarom moet ik voorzorgsmaatregelen nemen. Denzel moet eraan. Zo snel mogelijk.

Nadat ik nog een halfuur heb gewacht komt Denzel naar me toe. Zijn haren zijn nog steeds nat en een enveloppe in de hand. Ik wandel met hem naar de tuin. Een mes heb ik in mijn broeksband gestoken. Geluidloos en veel sneller dan een pistool.

Ergens op het gras blijven we stilstaan. Hij geeft de enveloppe aan mij en kruist daarna zijn armen. " Haar adres en Ethan's adres. Stuart wil dat je Jessica terug gevangen neemt. Zo krijg je Ethan meteen ook in handen, maar als hij aankomt op het adres waar Jessica is dan heb je haar al lang vermoord. Simpel en effectief. Daarna is het zijn beurt. Het pistool staat op naam van Ethan zelf, dus niemand zal weten wie het gedaan heeft. "

In de enveloppe zitten enkele foto's, van zowel Jessica als Ethan. Op het allerlaatste blad staan twee adressen. Handig. Er staat zelfs nog de naam en het adres van een bakkerij. Misschien werkt één van de twee daar. Stuart heeft duidelijk al heel wat voorbereidingen getroffen. Alleen mag ik het vuile werk opknappen, niet dat ik dat zo erg vind.

Ik steek de foto's en de andere documenten terug in de enveloppe, terwijl Denzel zegt: " Het pistool ligt hier in de kluis. Iemand anders heeft daar al voor gezorgd. " Denzel draait zich om, om terug naar binnen te gaan. Het is het perfecte moment om mijn eigen plan in werking te zetten. Langzaam haal ik het mes tevoorschijn en steek het langs achter in zijn hartstreek. Hij krijgt geen enkele kans meer om zich te verzetten.

Meteen valt hij op de grond en na een paar seconden spartelen is het gedaan. Ik haal het mes terug uit zijn borst en ga dan maar naar binnen. Straks, als het donker is zal ik zijn lichaam wel ergens achter laten. Geen enkele sporen. Hij heeft zich net gedoucht. Het mes spoel ik af onder de kraan en leg het daarna terug bij de andere messen.

Het nummer van de kluis had Stuart me al eens verteld. Iedereen weet het nummer daarvan. We gebruiken altijd dezelfde, maar enkel een paar gelukkigen weten dat nummer. En geloof me, dat zijn er niet veel. Je moet eerst Stuart's vertrouwen winnen. In de kluis vind ik inderdaad het pistool. Ik steek het achter mijn broeksband.

Daarna is het wachten tot het donker wordt. We hebben een camionette voor het huis staan. Ook perfect om Stuart's plan uit te voeren. Eerst ga ik het eens uittesten met Denzel. Ik wikkel hem in plastic, dat ik in het tuinhuisje vond en sleep hem dan naar de camionette. Zodra hij daar inligt rij ik wat rond in het dorp. Een meer is de perfecte plek om hem te dumpen. Ik sleep Denzel terug de auto uit en laat hem in het meer vallen, zonder het plastic. Daar zouden sporen van mij op kunnen zitten. Dat plastic ga ik thuis eerst wassen voor ik het in de vuilbak gooi. Anders is dit alles ook voor niets geweest.

A/N: Had iemand verwacht dat Jamie een koelbloedige moordenaar kon zijn?

Vote/Comment/Follow

KidnappedWhere stories live. Discover now