15.

3K 153 13
                                    

15.

Ethan

Hoe langer ik nadacht over mijn plan, hoe ongeloofwaardiger ik het begon te vinden. Volgens mij zou het niet eens merken. Alleen was dit het enige waar ik aan kon denken, dus had ik geen andere keuze dan het te proberen. 

Tot mijn eigen verbazing, werkte het. Jamie had mijn gsm uit mijn handen getrokken en keek met grote ogen naar de verschillende foto's op het scherm. " Zitten er zo nog vrouwen op die site? " vroeg hij, zonder zijn ogen van het scherm te halen. Ik kon een kleine glimlach toch niet onderdrukken. Wie had kunnen denken dat Jamie echt in de val zou lopen? Hoe stom kon je zijn ... " Natuurlijk. Maak ook zo een account aan en je hebt genoeg vrouwen om uit te kiezen " Ik pakte mijn gsm uit zijn handen en liep de kamer uit. Hopelijk had Jessica nu één bewonderaar minder. 

Jessica

Iemand had me stevig ingeduffeld. Enkel mijn gezicht was zichtbaar. Ik wou niet uit deze cocon komen, maar moest me toch even uitrekken aangezien mijn been niet goed lag. Ik vroeg me wel of wie me zo had ingeduffeld. Alhoewel. Het kon maar één iemand zijn: Ethan. Hij was de enige die nog een beetje in zat met mijn verblijf hier. Ik draaide me langzaam op mijn rug en wou het liefst van al in mijn cocon blijven zitten, maar voetstappen maakten me meteen alert. Ik trok het deken wat meer over me heen en wachtte gespannen af, tot de maker van de voetstappen naar binnen kwam. Het was Stuart. Ik moest meteen slikken. Wat kwam hij doen?! Toch niet weer ... 

Hij bleef in de deuropening staan. Zijn arme waren gekruist en een kleine grijns stond op zijn gezicht te lezen. " We hebben wat gezelschap nodig beneden " zei hij. " Er is voetbal op tv en natuurlijk wil ik mijn interesses delen met mijn vriendinnetje " Ik walgde van dat laatste woord. Ik zou nooit zijn vriendin worden! Geen haar op mijn hoofd dat daaraan dacht! Ik bewoog niet. Ik bleef op mijn bed zitten en ik zag wat irritatie bij hem. Hij kwam naar me toe en pakte mijn arm vast. Daarna sleurde hij me achter zich aan naar beneden.

Beneden had iedereen al plaats genomen voor de tv. Flessen bier stonden op het salontafeltje. Zakken chips en andere etenswaren lagen ernaast. Stuart liet me los, als teken dat ik zelf een plaats kon zoeken. Daar was ik best blij mee. Ik wou echt niet op iemand's schoot zitten, dus ging ik naar Ethan toe. Hij zat in een éénpersoonzetel en ik zette me aan zijn voeten neer. In de zetel was er toch geen plaats meer voor mij en hier was er tenminste geen viezerik in de buurt. 

Hij gaf me een glas cola, dat eigenlijk het zijne was, en ik nam het dankbaar aan. Ik wou echt geen bier drinken in de buurt van deze mannen. Het was al erg genoeg dat zij wel alcohol dronken. Ethan boog wat naar voor en zei: " Jamie heeft geen gedachten op een andere vrouw gezet. Voorlopig zal hij je wel met rust laten " Ik draaide mijn hoofd meteen naar hem toe en schonk hem een dankbare glimlach. Ik kon niet geloven dat hij dit echt voor mij gedaan had. Dit was echt goed nieuws. 

Stuart was duidelijk niet blij met het feit dat ik naast Ethan zat. " Jessica. Pak eens een pintje voor me " Ik aarzelde voor een paar seconden, voor ik toch maar deed wat hij me vroeg. Om aan de bak bier te geraken, moest ik voorbij een aantal mannen. Hun handen konden het niet laten om me even aan te raken. Zodra ze voelden dat ik verstijfde, begonnen ze te lachen. Zij zouden eens in mijn plaats moeten zijn ... Dan zouden ze niet lachen ...

Ik pakte een flesje bier en gaf het aan Stuart. Ik wou terug op mijn plaats gaan zitten, toen hij me tegenhield. " Kom op mijn schoot zitten " beval hij. Een kleine grijns stond op zijn lippen. Een zachte ' nee ' ontsnapte uit mijn mond. Natuurlijk zou het niet helpen om tegen te werken. Stuart was veel sterker dan mij en had me dan ook snel op zijn schoot getrokken. Zijn arm legde hij om me heen en hij zorgde er zo voor dat ik wel moest blijven zitten. " Dan kunnen we nu eindelijk naar de match kijken " fluisterde hij in mijn oor. Ik voelde een rilling door me heen gaan. Ik telde de seconden en hoopte dat ik snel weer boven op bed zou zitten. 


A/N: Vote/Comment/Follow

KidnappedWhere stories live. Discover now