13. Jamie

529 26 0
                                    

13 – Jamie

Laat ik maar eens op onderzoek uitgaan. De bewaking rond Jessica's huis zal waarschijnlijk wel verscherpt zijn, dus ik moet oppassen. Alleen is het de enige manier om te weten te komen hoe ik Jessica het makkelijkste kan ontvoeren. Ik voer het adres in in de gps en start de motor. Jessica, here I come.

Ik rij haar huis traag voorbij. Er staat inderdaad bewaking. Verscholen in een auto, wat verderop in de straat. Het laat mijn plannen wel wat wijzigen. Hoe geraak ik nu binnen? Ik verberg mijn auto een paar straten verderop en ga te voet terug. Via het huis zal ik niet binnen geraken. Het huis ernaast misschien?

Het is een gewone weekdag. De meeste mensen zullen wel aan het werk zijn. Het geeft me ook de perfecte mogelijkheid om via een andere tuin bij Jessica's huis te komen. Ik loop langs een huis, een paar huizen verderop, naar de tuin. Ik klim over een klein poortje en ga door mijn haar. Gaat het echt zo makkelijk zijn om bij Jessica te komen? Zijn ze echt zo zeker van hun stuk?

Ik loop door de tuin, op weg naar het hek dat de tuin scheidt van de volgende. Zonder moeite klim ik erover. Ja, ik heb mijn conditie onderhouden in de gevangenis. Het was ook één van de weinige dingen die je daar kon doen om de verveling tegen te gaan. En ik had altijd al het gevoel dat ik het ooit nog nodig zou hebben.

Er volgen nog een aantal hekken voor ik eindelijk in de tuin sta waar ik moet staan. Er is helemaal niemand te zien. Het kan toch niet dat hier ook geen bewakers gezet hebben? Ik loop gewoon door de tuin. Rondkijkend en vooral oplettend dat ik niemand tegen kom. De achterdeur staat gewoon open.

Ik neem van deze kans gebruik om naar binnen te gaan. Misschien kan ik het plan wat veranderen. Ik kan haar deze keer wel ruilen voor losgeld. En met dat geld kan ik naar ergens anders vluchten. Dan ben ik van dit alles vanaf. Maar dan heb ik haar wel nog niet genoeg pijn gedaan. Nouja, ik kan haar ook gewoon vermoorden zodra ik het geld heb.

Terwijl ik nadenk loop ik verder door het huis. Er is niet meteen iemand te zien. Alleen weet ik nu wel hoe het er hier uit ziet. Ik loop terug naar de achterdeur en ga naar buiten. Daar rek ik me kort uit. Ik moet de lange tocht over de hekken nog doen. Maar net als ik nog eens kort achter me kijk zie ik haar. Jessica staat een paar meter van me vandaag. Haar gezicht staat angstig. Shit. Wat doe ik nu?

A/N: Vote/Comment/Follow

KidnappedWhere stories live. Discover now