19. Ethan

520 26 0
                                    

19. Ethan

Jamie laat me stoppen bij een verlaten gebouw, aan de rand van de stad. Ondertussen is er al een kwartier verstreken. Hebben ze de agent al gevonden? Weten ze al dat Jamie me te pakken heeft? Hoe reageert Jessica? Verschillende vragen spoken door mijn hoofd.

" Eruit " Jamie stapt uit en wacht ongeduldig tot ik hetzelfde heb gedaan. Hij duwt zijn pistool tegen mijn rug en laat me zo verder lopen. Bij een tafeltje en 2 stoelen blijven we staan. Hij maakt een gebaar dat ik moet gaan zitten. Langzaam doe ik dat ook.

" Je vraagt je natuurlijk af wat ik allemaal met je van plan ben. Wel, aangezien Jessica nogal goed bewaakt wordt door haar bodyguards en ik maar alleen ben heb ik beslist om van deze opportuniteit gebruik te maken om jou aan te vallen. Waarschijnlijk zal haar dat meer pijn doen. En daarbij, dat meisje heeft zo al genoeg dingen moeten meemaken. Je zou voor minder depressief worden "

Jamie lacht kort, voor hij terug naar mij kijkt. " Alleen betekend dat wel slecht nieuws voor jou. " Ik kijk hem aan, zonder enige emotie. Ik wil veel liever in Jessica's plaats staan. Ik zou me schuldig voelen als zij dit allemaal zou moeten doorstaan.

" Stuart heeft me een boodschap gestuurd. Hij wil dat we jullie alle twee kapot maken voor wat er gebeurd is. " Jamie staat recht en buigt wat over het tafeltje heen. " Natuurlijk weet jij dat ik Jayden's mannetje vermoord heb. Ik vertrouwde hem niet. En daarbij, ik wil alle eer krijgen voor wat er gaat gebeuren in de komende paar uren " Ik had al zo een vermoeden dat Jamie erachter zat.

" En ik denk dat de kans klein is dat ik nu nog tot bij Jessica zal geraken. Haar rijke papaatje zal wel alle veiligheidsagenten van het land opgetrommeld hebben. Dus zal ik moeten overgaan op plan b " Hij gaat terug rechter staan en komt naar me toe, voor hij me rechttrekt. Opnieuw wordt zijn pistool tegen mijn rug geduwd.

We gaan naar een andere kamer van het gebouw. Hier staat niets. Alleen een ketting hangt aan de muur. " Wil je weten wat mijn plan b is, Ethan? " Hij wacht niet op mijn antwoord en verteld zelf al wat er gaat gebeuren: " Ik vermoord jou. Die pijn zal veel ondraaglijker zijn voor Jessica dan haar eigen dood. "

Hij begint te lachen. Het enige dat ik doe is zuchten. Ik had altijd al een gevoel gehad dat er iets ging gebeuren. Kon ik nog maar één keer bij Jessica zijn. Haar nog een laatste keer aanraken. Jamie haalt me uit mijn gedachten. " Loop naar de ketting toe, Ethan " Ik doe wat hij me vraagt en ga op het blok beton staan dat eronder hangt. Jamie maakt me vast en loopt terug naar de deuropening toe.

" Natuurlijk zou het zonde zijn als je snel zou doodgaan " Mijn armen worden naar omhoog getrokken en ik kan nog net op het betonblok blijven staan met de tippen van mijn schoenen. Jamie komt opnieuw naar me toe, deze keer met iets in zijn hand. " We zullen ons wel vermaken met z'n tweetjes. " En dan komt het stuk metaal hard tegen mijn ribben terecht.

A/N: Vote/Comment/Follow

KidnappedWhere stories live. Discover now