Bölüm 9

13.2K 469 27
                                    

Arkamı döndüğümde kızaran gözlerle bana bakan Emiri gördüm. Gözlerinden bir kaç yaş düştüğünde gitmekten vazgeçtim ve salona geri ilerledim.

Koltuğa oturduğumda oda yanıma oturdu ve hiç bir şey söylemeden dizime yattı. Elim havada kalırken nereye koyacağımı bilemedim. Bende Emirin arkasında kalan koltuğun kısmına koydum.

" Saçlarımı okşar mısın? " dediğinde şaşırarak ona baktım. Emir normalken böyle bir şey söylese sanırım delirdiğini falan sanardım.

Elimi çekinerek saçlarına koydum.Ellerim saçlarında yavaş yavaş hareket ederken oda ayaklarını koltuğun diğer tarafına koydu. Burnunu çektiğini duyduğumda benim de gözlerimden bir yaş düştü.

Erkeklerin ağlamasına dayanamazdım. 5. sınıfta bir tane çocuk düşüp ağladığında sınıfta bende onunla beraber ağlamıştım.

Bir kaç dakika daha böyle kaldıktan sonra kafamı öne doğru uzatıp Emire baktım. Uyuyakalmıştı. Ah. Harika.

Duvardaki saate baktığımda saatin on iki olduğunu fark ettim. Emir uyuya kaldığına göre beni eve bırakamazdı. Kendim bu saatte giderdim ama henüz tam olarak yolları bilmediğim için karanlıkta kaybolabilirdim. Bu yüzden Emiri kendi odasına yatırıp bende koltuğa yayılabilirdim.

Emirin kafasını tutup kaldırdım ve dizlerimi başının altından çektim. Onun kafasını koltuğa koyduktan sonra kolundan yavaşça çekip onu dikleştirdim. Tam düşeceği sırada onu tuttum.

Tekrar kolundan tuttum ve bu sefer ayağa kaldırdım. Kolunu omzuma attım ve elimi onun beline koyup yürütmeye çalıştım. Biraz yürümeye başladığında sırıttım.

Yukarıya çıkana kadar kan ter içinde kalmıştım. Ama sonunda başarmıştım. Odasına girdiğimde tek elimle yatağı açtım. Tam Emiri yatıracağım sırada ayağım onun ayağına takıldı ve beraber yatağa düştük.

Ah. İkinci kez harika.

Kalkacağım sırada Emir belimden tutup kendisine de dahil üstümüze yorganı çekti.

" Emir bıraksana " dediğimde hiç bir tepki vermedi. Sanırım uykusunda hareketler yapıyordu.
" Emir " dedim tekrara ama yine aynı sonuç. Uyanmadı. Son kez şansımı deneyip çıkmayı denedim ama yine başaramadım.

Debelenmeyi bırakıp cebimdeki telefonumu çıkardım ve anneme mesaj attım.

Gönderilen: Annem
Bugün Selinlerde kalacağım haberin olsun. Seni seviyorum.

Sonra Seline girdim ve ona da mesaj attım.

Gönderilen: Selin
Annemlere sende kaldığımı söyledim. Eğer sorarlarsa bizde de. Nedenini sorma. Öptüm.

Ona da mesajı gönderdikten sonra komidinin üstüne telefonumu koydum.

Emir belimi çok fazla sıkıyordu ve nefes almakta zorlanıyordum. Ellerini biraz gevşetmek için ellerini tutup çekeceğim sırada daha çok sıktı.

" Oha Emir nefes alamıyorum " diye fısıldadım. Kafasını arkadan boynuma uzattığında huylandım. Karnımda , boynumda ve bacaklarımda tikim vardı.

Bu yüzden kafamı yan tarafa doğru yatırdım ve Emire yanlışlıkla kafa attım. Sessizce kıkırdarken uykumun geldiğini fark ettim ve gözlerimi kapadım.

~~~

Gözlerimi açtığımda tanımadığım bir odadaydım. Hareket etmek için kıpırdadığımda belimi sıkan elleri gördüm. Kafamı biraz yana kaydırdığımda Emirle burun buruna geldim.

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now