Bölüm 25

14.5K 373 40
                                    

" Peri " Uykum hafif olduğu için duyduğum ses karşısında gözlerimi yavaşça açtım. Karşımda Selini görmeyi beklemiyordum. Hele ki elinde küçük bir pastayla beni bekleyen Selini hiç beklemiyordum.

" Doğum günün kutlu olsun " dedi gülümseyerek. Uyku sersemliğinden dolayı yarım ağız gülümserken yatakta doğruldum ve ona sarıldım. O sırada içeri gülümseyerek giren anneme gözüm kaydı.

" Doğum günün kutlu olsun birtanem. Baban işe gitti ama ben uyanmanı bekledim. Şimdi uyandığına göre bende işe gideyim. Masaya para bıraktım. Belki Selinle dışarı çıkmak istersin " dedi ve gelip saçlarımdan öptü.

" Seni seviyorum " dedi.
" Bende "
" Görüşürüz Selinciğim "
" Görüşürüz Arzu teyze " Annem odadan çıktıktan birkaç dakika sonra aşağıdan kapı kapanma sesi geldiğinde Selin elindeki çatalla pastayı komidinin üstüne bırakıp bana döndü.
" Emirle nasıl gidiyor? " diye sordu büyük bir heyecanla.

Emirle olan konuşmamızın üstünde beş gün geçmişti. En son ben onun yatağında uyuya kalmıştım. Ama uyandığımda evde Emir yoktu. Masaya not bırakmış, üstünde de 'Acilen çıkmam gerekti. Biliyorum böyle sürekli ortadan kayboluyorum. Ama bu son. Zamanı geldiğinde sana her şeyi anlatacağım. Artık benden nefret mi edersin hayatından mı çıkarırsın bilemem ama bunları bilmen gerek. Benim nasıl bir olduğumu bilmen gerek. Seni seviyorum' yazıyordu.

" Beş gündür ortada yok " dedim üzgünce. Selin gözlerini büyüterek bana baktı.
" Geçen günde iki gün ortada yoktu. Hani bunu seni üzmek için söylemiyorum ama ne işler karıştırıyor? " dedi gözlerini odada gezdirirken.
" Bilmiyorum. Bana da anlatmıyor "
" Belki özel bir konudur "
" Ama biz sevgiliyiz ve bana anlatması gerekiyor " dedim gözümden akan yaşı engellemeyerek. Sol elimin tersiyle hemen sildim.
" Peri ağlama. Anlatacaktır sana "
" Söyledi zaten. Vakti geldiğinde anlatacağını söyledi "
" Daha ne o zaman? Madem anlatacağını biliyorsun o zaman niye bana anlatması gerekiyor diyorsun "
" Çünkü..."
" Çünkü ne? " Çalan telefonumla elimi komidinin üzerine doğru uzattım. Emir arıyordu. Heyecanla Seline döndüm.

Beş gündür ne aramış ne de mesaj atmıştı.

" Emir arıyor? "
" E aç "
" O beni beş gündür ne arıyor ne soruyor. Açmayacağım "
" Saçmalama Peri aç şu telefonu " dediğinde kafamı salladım. Aramayı yanıtladım ve telefonu kulağıma götürdüm.

" Alo? "
" Peri "
" Emir " dedim titrek sesimle. Beş gün sonra onun sesini duymak duygulandırmıştı beni. Özlemiştim onu.
" Sen iyi misin? " dediğinde kendi kendime kafamı iki yana salladım gözümden birkaç damla yaş akarken. Selin gelip bana sarılınca ağzımdan kaçan hıçkırığa engel olamadım.
" Peri sen iyi misin? " diye sordu Emir endişeli bir sesle. Derin bir nefes alıp Selinden ayrıldım.
" İyiyim " dedim kısık sesle.
" Değilsin. Eve geliyorum " dediğinde gözlerimi büyüttüm.
" Hayır sa- " demeden telefonu yüzüme kapattı.

Ben şaşkınca telefona bakarken Selin telefonu elimden alıp komidine koydu.

" Ne oldu? "
" Buraya geliyor "
" Ve sen hala yatakta, pembe ayıcıklı pijamayla ve topuzluktan çıkmış bir topuzla duruyorsun. Çabuk kalk ve hazırlan " dedi beni yataktan çekerken.

Ona itaat edercesine hemen ayağa kalktım ve hızla duşa girdim. İlk defa yaptığım beş dakikalık duş sonrasında Selinin yatağıma bıraktığı kıyafetlere baktım. Siyah şort, ince siyah üstünde kirazlar olan külotluçorap, üstüne de beyaz ince bol kısa kollu bir tişört çıkarmıştı. Göğsünün üstünde küçük bir cep vardı.

İç çamaşırımı ve siyah sütyenimi giyip Selinin çıkardığı kıyafetleri giydim. Saçımdaki havluyu çıkararak kuruttum ve düzleştiriciyle düzleştirdim. Makyaj yapmayacaktım.

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now