Yazar Notu

1.4K 59 17
                                    

Finali yazmaya başlamadan önce anneme, "Tam beş yüz bin olunca finali yapmak istiyorum" deştim. Ve öyle de oldu. Bunun için ekstra mutluyum.

Bu kitabı iki yıl önce yazmaya başlamıştım ve şu ana kadar finalini yaptığım tek kitabım. Aslında içim biraz rahatladı çünkü okullar açıldı ve okul varken ikisini idare etmek zor. Yani, zor değil ama sizi bekletmeyi de sevmiyorum. Bir hafta Ölüm Öpücüğüne, diğer hafta bağımlıya yazarken iki tarafın da bölümlerini aynı şekilde bitirmeye çalışıyordum ama bazen bir tanesi daha uzun sürdüğü için gecikiyordu. Şimdiyse boş olduğum her an Ölüm Öpücüğüne vakit ayırabileceğim.

Bağımlı'nın ikinci kitabı da olacak, bunu daha önce de söylemiştim zaten. Ancak başlama tarihi için net bir şey söyleyemem. Ama bu sene benim için önemli bir sene olduğundan bu yıl başlayamayacağıma söyleyebilirim. Büyük ihtimalle Ölüm Öpücüğünü de final yaptıktan sonra başlarım. Henüz karar vermedim.

Son olarak, her bölümümü okuyup oy veren ve güzel yorumlarını eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum💙😘 Eğer kurken zevk aldığınız ve eğlendiğiniz bir kitap olduysa istediğimi başarmışım demektir. Kitap daha çok bir arkadaş grubu üzerine kurulu olduğu için elimden geldiğince bunu size yansıtmaya çalıştım ve umarım başarabilmişimdir☺️

Ben yine buralara geleceğim, yorum yaptığınızda fırsat bulduğum ilk an cevap vereceğim, bu yüzden bir şey yazmaktan ya da sormaktan çekinmeyin.

Sizi seviyorum💜 Kendinize iyi bakın...

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now