Bölüm 15

12.4K 438 19
                                    

Çalan alarmımla beraber yatağımdan kalktım. Tvalete gidip elimi yüzümü yıkadım, sonra da aynadaki tipime baktım.

Elim istemsizce dudaklarımın üstüne gitti.

Dün Emir beni öpmüştü ve ben o şoktan dolayı onu itememiştim. Ben ilk öpücüğümün özel olmasını istiyordum. İstemediğim zaman alınmasını değil.

Tuvalatten çıkıp hazırlanmaya başladım. Siyah şortla üstüne gri düz bir tişört giydim. Üstüme uzun siyah hırkamı giydikten sonra biraz makyaj yaptım. Saçlarımı tarama işim de bittikten sonra çantamı alıp aşağı indim.

Annemler hala gelmemişti. Yani evde tektim. Selin'in gelmesine daha yirmi dakika vardı. Bu yüzden kahvaltı edebilirdim.

Mutfağa gidip yiyecek bir şeyler aradım. Hızlıca salam ve ekmeği çıkarıp kendime sandviç yaptım.

Yemeğimi yerken saatin nasıl geçtiğini anlamayan ben Selin'i bekletmemek için ayakkabılarımı giyip dışarı çıktım. Selin tahmin ettiğim gibi gelmişti. Ön koltuğun kapısını açıp oturdum ve kemerimi taktım.

" Günaydın "
" Günaydın "
" Bana neler olduğunu anlatacak mısın Peri? "
" Neyi anlatacak mıyım? " dedim aslında konuyu biliyordum ama bilmemezlikten geldim.
" Emir ve sen " ve tahmin ettiğim konu.
" Bak ben evde tekim akşam bize gel orda her şeyi detaylı olarak anlatıcam " dediğimde kafasını bir saniyeliğine bana çevirdi. Sonra önüne geri döndü.
" Tamam " dedi ve okula sürmeye devam etti.

Okula geldiğimizde direk sınıfa gidip yerimize oturduk. Bir kaç dakika sonra sınıfa Emir'in arkadaşları girdi. Gözlerim Emiri aradı ama aralarında yoktu. Mert kendi sırasında tek otururken nedense içeriye Emirin girmesini istedim.

Ders başladığında dışarıyı izlemeye başladım. O sırada kapı çaldığında kafamı direk o tarafa çevirdim. İçimde istemsice Emirin gelmesini isteyen bir duygu vardı.

Ama nöbetçi gelmişti. Hüzünlü bir şekilde önüme döndüm.

Dersin çabucak bitmesi için dua ederken Mert hızla ayağa kalkıp sınıftan çıktı. Öğretmen de dahil herkes sus pus olurken Atakan , Güney , Uygar ve Barış sanki normal bir şeymiş gibi oturuyorlardı. Ama onlarda olayı merak ediyordu.

Ben onları izlerken birden hepsi aynı anda telefona bakıp ve aynı şekilde hepsi aynı anda sınıftan çıktı. Herkes ikinci bir şok yaşarken ben Selini dürttüm.

" Demin ne oldu öyle? "
" Bilmiyorum ama çok merak ettim " dedi.

Zil çalınca sınıftan çıktık.

" Ya ben merak ettim ne olduğunu? "
" Bakalım o zaman. Ben önce bahçeye spor salonuna falan bakayım. Sende arka bahçeye bak " dediğinde kafamı hızla sallayıp arka bahçeye koştum.

Arka bahçede sadece bir kaç el ele tutuşmuş çift ve arabalar vardı. Tam geri döneceğim sırada Barışı gördüm. Yan duruyordu ve ilerideki duvarın arkasındaydı. Büyük ihtimalle diğerleride ordaydı.

Hızla adımalarımı oraya yönlendirdim. İlk başta gizlice baksam mı düşündüm ama sonra bundan vazgeçip direk karşıların çıktım. Ve gördüğüm manzarayla ağzım açık kaldı.

Emir yerde baygın bir şekilde yatıyordu ve Mertle Güneyde onu kaldırmaya çalışıyordu.

" EMİR " dediğimde hepsinin gözleri birden bana döndü.
" Senin burda ne işin var? " dedi Atakan.
" Emire ne oldu? "
" Bilmiyorum bana sadece arkaya gel diye mesaj attı. Geldiğimde bayılmıştı " dedi Mert ve Emirin cebinden arabasının anahtarını alıp Barışa attı.
" Barış sen Emirin arabasını getir " dedi Mert. Barış hızla yanımızdan ayrıldı.

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now