Bölüm 14

12.1K 438 37
                                    

EMİR KESKİN

Peri gittikten sonra nedense içimde kötü bir his vardı. İçimden bir ses şu an eve gitmemem gerektiğini söylüyordu. Bir kaç dakika sonra telefonumun sesiyle düşüncelerimden ayrıldım. Peri arıyordu.

" Alo? "
" Emir aşağıdan sesler geliyor " dediğinde hislerimin beni yanıltmadığını fark ettim.
" Geliyorum " dedim ve arabadan indim. Kilitleme düğmesine basıp kapıya gittim. Kırmak zorundaydım. Sert bir tekme atarak tek hamlede kapıyı açtım.

Sesleri bende duyuyordum. Biri merdivenlerden çıkıyordu. Sessizce merdivenlerin başına gittim ve yukarıya doğru baktım. Perinin odasının önünde biri vardı. Kapıyı açacağı sırada omzundan tutup kendime çevirdim ve suratına sert bir yumruk attım.

Adam merdivenlerden aşağı yuvarlandı. O sırada Peri sesleri duymuş olacak ki odasından çıktı.

" Emir " sesin geldiği yöne doğru kafamı çevirdim. Korkmuş bir şekilde bana bakan bir adet Peri vardı. Ağladığı gözlerindeki kızarıklıktan belli oluyordu.
" Peri odada kal " dediğimde hiç bir şey demeden odasına geri döndü.

Aşağı indiğimde hırsız gitmişti. Kapıyı da kapatmıştı. Kırdığım kapı nasıl kapanır diye düşünürken yukarıda Perinin olduğunu hatırladım. Sessiz bir küfür mırıldandım. Merdivenleri ikişer ikişer çıkarak odaya ulaştım.

Kapıyı yavaşça açıp gözlerimi odada gezdirdim. Oda boştu. Tuvalette olduğunu düşünerek içeriye girdim ve ardımdan kapıyı kapattım. Kapıyı kapatmamla duvarın köşesine sinmiş bir Peri gördüm. Yere doğru bakıyordu.

Yanına gidip bende onun gibi yere oturdum. Kolumu omzuna atıp onu kendime çektim.

" Şşşh " dedim ve kafasını göğsüme yasladım. O da ellerini belime sardı. Elimi bacaklarının alttından geçirip onu kucağıma aldım. Yatağına koyunca bende yanına uzandım ve deminki gibi onu kendime çektim.

" Emir "
" Hı? "
" Bugün benimle kalır mısın? "
" Zaten gitmeyecektim " dedim ve kendimi biraz daha aşağı kaydırdım. Saçlarını okşarken nefesinin düzene girdiğini fark ettim. Uyumuştu.

Yataktan kalkıp yorganı kaldırdım ve Periyi içine aldım. Aynı zamanda bende girerken
mesaj sesiyle telefonumu cebimden çıkardım.

" İntikam Oyunu "

PERİ YILMAZ

Ağrayan başımın etkisiyle gözlerimi açtım. Yanıma baktığımda boştu. Emir gitmişti. Hiç bir erkeğe güvenmeyen ben Emirin gittiğine üzülüyordum. Sevgili bile değildik.

Ayaklarımı aşağı doğru sarkıttım. O sırada çalışma masamdaki not dikkatimi çekti. Ayağa kalkıp masanın yanına gittim. Güzel bir yazıyla yazılan not Emirdendi.

" Bir işim çıktığı için gitmek zorundaydım. Bir şey olursa ara "

Emirin numarasının benim telefonumda kayıtlı olduğunu geçen gün fark etmiştim. Onunla hiç mesajlaşmamıştık ama onun numarası bende vardı. Bu konuyu daha sonra araştırmak için aklımın bir köşesine yazdım.

Aşağı indiğimde dolaptaki kornfleksi ve bir kaseyi çıkarıp masaya koydum. Buzdolabından da sütü çıkarınca kahvaltım hazırdı. Kahvaltımı yerken yukarıdan telefonumun melodisi kulaklarıma doldu.

BAĞIMLIWhere stories live. Discover now