1. časť- Podvedená

4.3K 150 4
                                    

Môj život bol dokonalý. Mala som všetko! Kamarátou, popularitu, rodinu ktorej som mohla povedať všetko. A teraz? Teraz nemám nič. No to už predbieham udalosti. Bývala som v New Yorku kde som mala najdokonalejšieho chalana na svete a najúžastnejšiu kamarátku akú by si prial mať každý. Keď mi rodičia oznámili tú ''ohromnú'' správu o sťahovaní, dohodla som sa s Jenny (bývalá naj kamoška), že u nej budem bývať. Nemusela by som sa sťahovať a zostala by som s Nikom ( bývalí priateľ). Bola som šťastná. V nedelu sa mali moji rodičia aj s mojou malou sestrou sťahovať. Ja som sa dohodla s Jenny, že musíme osláviť to, že budeme spolu bývať. 

Konečne piatok. ráno som vstala z postele obliekla sa a mohla som ísť po Jenny. ''Ahojte,, pozdravila som sa, zobrala klúče od BMW-čka a išla som za Jenny. Cestou som počúvala pesničky z rádia. 

Jasné na ňu treba ešte takých 5 min. čakať kým sa vytrebe z domu. Po asi 4 minútach vybehla a nasadla do auta. ''Jenny?,, so zdvihnutým obočím som sa na ňu pozrela.'' Áno Bella?,, ''Máš na sebe papuče,,. S neuveriteľným výbuchom smiechu vybehla z auta a bežala sa obuť. '' No už môžme ísť,, poznamenala keď sa vrátila. Prevrátila som očiami a naštartovala auto.

''Kde je moja kráska?,, Zpoza môjho chrbtu sa ozval jeho sladký hlások. Objal ma zo zadu a dal mi pusu na líce. Ja som sa otočila a prilepila som sa mu na pery. ''Neviem,, odpovedala som zo smiechom. Nik sa na mňa usmial a pozdravil Jenny. 

Od každého som sa odlúčila a išla som do svojej triedy. Anglina. Bože tak ju nenávidím. 

Dnešný deň ubehol rýchlo a ja som hodila po škole Jenny domou. Keď som sa konečne dotrepala aj ja domou, vystúpila som z auta a smerovala k vchodovím dverám. Dvere boli zamknuté čo znamenalo, že som sama doma. Odomkla som a sama pre seba sa usmiala. Z vrecka som si vybrala telefón a napísala sms Nikovi.

Pre Nika: Ahoj láska. Mám voľný dom neprídeš? :P

po chvílke mi odpísal.

Pre Bellu: Ahoj princezná . Mám toho veľa, dnes to nepôjde. :/

Pff škoda. Mohli sme si dať sex v sprche. Vyšla som do svojej izby a veci hodila na zem. Po chvíli ležania na posteli som si vybrala knihy a rýchlo napísala domáce. Išla som sa osprchovať a lahla som si. Po pár minutách som zaspala.

Cŕŕn. Zazvonil mi telefón.Pozrela som sa na displei. Jenny. Čo tá chce. ''Áno?,, s rozospatým hlasom som sa spýtala. ''Ahoj spíš?,, ''No teraz už nie,, pousmiala som sa aj keď som vedela, že ma nevidí. '' Prepáč, že som ťa zobudila, ale mám pociť, že dnes robíme párty na chate a nič nieje kúpené a ani prichstané.,, zachichotala sa mi do telefónu. ''A kurva. O pól hodinku som u teba a ideme na nákupi a všetko pripraviť. Ahoj a ďakujem,,. Chcela niečo povedať no ja som ju rýchlo zložila. Úplne mi to vypadlo z hlavy. Z postele som vyletela ako strela abežala som sa obliecť a umýť zbuby. Na nič iné nebol čas. 

''Bell,, Jej pisklavý hlas mi rozoznel v ušiach. '' Rachel ponáhlam sa! Zlatíčko nezavadzaj,, ''Ja len... Nestihla dopovedať a ja som vybehla z domu, naštartovala  auto a išla po Jenny. 

Všetko je prichistané, chlast, brzdu a nejaké to jedlo máme. Som dosť populárna takže čakám vela ľudí! Bude to pecka! A hlavne sa teším na Nika s ktorím si to dnes poriadne užijem. Z premýšlania ma vyrušila Jenny. '' Poď musíme sa ísť prezliecť, namaľovať a hlavne to musíme stihnúť skôr ako začnú prichádzať hostia.

Dala som si na seba čierne šaty s jedným čipkovaným rukávom a čierne topánky na podpätku. Make-up, špirálu a linky. Nakoniec som si naniesla červený rúž na pery a kulmou som si upravila svoje dlhé hnedé vlasy. Z vedlajšej izby vyšla Jenny ktorá mala mini čierne šaty a balerínky. Bola strašne pekná. 

Párty už bola v plnom prúde. Ja trochu opitá som sa vybrala hľadať Jenny ktorá sa mi pred asi 15 minútami stratila. Dole nikde nebola a ani na záhrade nie. Hľadala som aj pri bazéne no márne. Ostávalo len poschodie. Horko ťažko som sa vyštverala po schodoch a začala som otvárať izby. Keď som otvorila jednu izbu naskytol sa mi otrasný pohľad. Jenny sa oblizovala s Nikom a on jej jednou rukou vyťahoval šaty a druhú jej strkal do gatiek. Zabuchla som dvere a bežala preč. Moja najlepšia kamarátka a môj priatel. Odišla som z párty a všetko som tam len tak nechala. Nasadla som do auta a opitá som sa nejako dostala domou. Celou cestou som si utierala slzy. Nemohla som tomu uveriť.

''Mamí, ocí, mám zbalené.,, Usmiala som sa na nich a oni mi úsmev opätovali. ''Zlatíčko si si istá, že chceš ísť s nami?,, Usmiala sa na mňa mama. ''Áno mami na 100%. Jeden kútik úst som zdvihla a bola som pripravená odísť.

TO JE LEN TAKÁ ÚVODNÁ ČO A AKO BOLO PRED TÝM NEŽ SPOZNALA JUSTINA. :) DÚFAM, ŽE SA BUDE PÁČIŤ :* 5 VOTES A DÁM ĎALŠIU :) A ĎAKUJEM, ŽE TO ČÍTATE :3 LOVE YOU :*

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora