20. časť-Sweet twenty.

2.3K 109 7
                                    

Ďakujem za každý jeden vote a komentár. Ste úžasné! <3 Dúfam, že sa bude páčiť. :3 Príjemné čítanie. :)

Z Bellinho pohľadu:

Nadýchla som sa čerstvého Kanadského vzduchu. Taxík ma už čakal pred letiskom a moja prvá zastávka je u mňa doma. Nemám náladu na Justina. Najprv chcem vidieť moju milovanú sestričku Rachel. Strašne mi chýbala.

Dvere sa rozleteli a do náručia mi skočila Rachel. ''Ahoj princezná.,, ''Nehovor mi tak.,, Hodila na mňa vražedný pohľad a ja som sa len zasmiala. Zdvihla som ruky do vzduchu na náznak, že sa vzdávam. Vošli sme do jej izby a ja som sa zvalila na postel. ''Všetko najlepšie.,, Rachel sa usmiala a hodila po mne ružovú krabičku. ''Ďakujem. Ale nabudúce sa snaž to urobiť milšie.,, Nad jej urazeným výrazom som sa musela zasmiať. Buď rada, že som ti dala aspoň niečo.,, Odula spodnú peru, no pár sekúnd po tom sme sa obidve začali smiať. Pomaly som otvorila krabičku. Boli v nej krásne náušnice z bieleho zlata. ''Je to krásne.,, Nič viac som zo seba nedostala. Bola by som zvedavá odkiaľ na to vzala peniaze. ''Ja viem.,, Žmurkla na mňa a prisadla si ku mne.

Rozprávali sme sa asi hodinku. Hovorila mi o škole, kamarátoch, rodičoch,  no ja som na nej videla, že ju niečo trápi. ''Stalo sa niečo?,, Ustráchane som sa na ňu pozrela a čakala som na jej odpoveď. ''No..,, Odmlčala sa a o pár sekúnd pokračovala, pričom sa stále pozerala do zeme a hrala sa so svojimi blond vlasmi. ''Ten debil sa na mňa vykašľal, pretože som sa s ním nechcela vyspať.,, Z jej kryštálovo modrých očí jej vypadla slza, ktorú si ihneď zotrela. ''Hlavu hore princezná, padá ti korunka.,, Žmurkla som na ňu a videla som jej úsmev. ''Žiadny chalan ti nestojí za rozmazanú špirálu. Šminky sú drahé.,, Dopovedala som a Rachel ma objala. ''Ale keď on je tak úžasný. Ešte aj meno má úžasné. Jaxon Bieber. Ach.,, Povzdychla si a ja som sa skoro zadusila vlastnými slinami. ''Bieber?,, Oči mi skoro vyleteli z jamiek. ''Hej, a má aj brata. Toho by som položila. Justin.,, Začala sa smiať a ja som sa už druhý krát začala dusiť. ''O tom mi niečo hovor.,, Pre zmenu som sa začala smiať a snažila som sa predýchať, to čo mi práve povedala. 

Po ďalšej hodinke som už musela ísť. Rozlúčila som sa s Rachel a namierila som si to k Bieberovi. Pešo to nie je ďaleko a ja som sa musela psychicky aj fyzicky pripraviť na jeho ignoráciu. Stále mi nešlo do hlavy, že má Justin brata. 

Stála som pred dverami a čakala som na Nikoll. Nezvonila som, pretože som nechcela aby každý vedel, že som tu. Napísala som Nikoll sms nech mi otvorí zadné dvere. Nečakala som dlho a už som mala na sebe nalepenú šialenu čiernovlásku. Kričala mi do ucha ''Všetko najlepšie.,, a ja som myslela, že ohluchnem. 

Prepašovala ma do jej izby a ja som sa cítila ako keby som mala 12 rokov. Poslala som ju nech každého, okrem Seleni  vyhodí do obchodu nakúpiť chlast, trávu a jedlo. Keď všetci vypadli, išla som za Sel. Ďalšia šialená baba ktoré sa na mňa hodila. Nedokázala som sa udržať a tak sme sa zvalili na zem. Keď sme sa do smiali začala sa ma pýtať ako bolo, čo mám nové a tak. Všetko som jej povedala, aj keď toho nebolo veľa. ''Bella?,, ''Hmm.,, Pozrela som sa na ňu a kývla som hlavou na znak aby pokračovala. ''Prosím len nás nezabi. Justin sa dozvedel, že sme ho klamali. Nikoll mu povedala všetko v návale zlosti.,, ''To je v pohode.,, Žmurkla som na ňu a ona nechápala. ''Nerieš to a rýchlo sa prezleč. Ideme oslavovať našu 20inu.,, Usmiala som sa na ňu a išla som sa prezliecť aj ja. 

Natiahla som na seba biele šaty s jedným čiernym, čipkovaným rukávom (obrázok) a k tomu čierne topánky na podpätku. Vyžehlila som si vlasy a naniesla make-up. Na oči som si naniesla špirálu a do zdobila som to dymovým líčením. Na pery som si naniesla červený rúž a bola som hotová. 

Do izby mi vbehla Nikoll a skoro jej spadla sánka. ''Si nádherná.,, ''Nepreháňaj a radšej mi povedz ako to dole vyzerá.,, Usmiala som sa na ňu a ona len potriasla hlavou. ''Sel práve zišla dole a to si mala vidieť ako každú slintal. No keď prídeš ty tak ju schováš.,, Zasmiala sa a ja som nad ňou len prekrútila očami. ''Vravela som, že pre nich mám prekvapenie a hneď prídem. Takže na mňa čakajú. Zídem dole po schodoch a keď budem dole prídeš ty.,, Zákerne sa usmiala a už ma ťahala von z izby. 

Pomaly kráčam dole po schodoch a smejem sa ako debil. Ten Justinov ksicht, keď ma uvidel. Každý z nich pískal a myslela som, že asi odpadnú. Bola som už v obývačke a každý jeden ma postupne začal objímať. Posledný bol Paul. Selena medzi tým pustila hudbu a párty začala. Zobrala som si pohár a naliala som si dvojitú vodku. Na ex som ju vypila. Otočila som sa a v strede parketu každý tancoval. Pohľadom som hľadala Justina, ktorého som nemohla nájsť. Dala som si ešte tri dvojité vodky a nasmerovala som si to medzi ostatných. Začala som tancovať a zrazu som pocítila dotyk na mojich bokoch. Okamžite som sa otočila a zbadala som Justina. ''Si nádherná.,, Zašepkal mi na perách a ja som ho od seba odstrčila. Strašne som ho chcela pobozkať, no to že ma rok ignoroval mu neodpustím. Sadla som si k baru a na moje nešťastie ma Justin nasledoval. ''Ani si sa so mnou neprivítala.,, Smutne sa na mňa pozrel a dalo sa vidieť, že je trochu spitý. ''Nemala som dôvod. Nechýbal si mi.,, Žmurkla som na neho a exla som ďalšiu vodku. ''Ty si mi chýbala.,, Stoličkou sa prisunul bližšie ku mne a hladkal mi stehno. ''Neklam.,, Jeho ruku som dala dole z môjho stehna, znovu som sa napila a postavila som sa. Chcela som odísť, no na moje nešťastie ma jeho ruka zastavila. Pritiahol si ma bližšie k sebe a pozeral sa mi do očí. ''Chcem ťa.,, Šepol a oblízol si pery. ''Nechaj si zájsť chuť Bieber.,, Znovu som na neho žmurkla, no na moje prekvapenie ma zdvihol a zobral ma na ruky. Kráčal so mnou do izby. Nepokúšala som sa brániť. Po prvé som na to nemala silu, po druhé by sme sa zjebali a po tretie by to bolo zbytočné. 

Hodil ma na postel a začal mi bozkávať krk. ''Prestaň.,, Spomedzi vzdychy som sa snažila brániť, no on sa nad tým len pousmial. Videl, že ho chcem tak ako aj on mňa. Ruka mu blúdila po celom mojom tele a ja som slastne vzdychala. Z krku prešiel na moje pery a ja som ho začala vyzliekať. Po chvíli sme boli nahý a on sa vo mne pohyboval. Chýbalo mi to, chýbal mi on! Moje vzdychy sa stupňovali a po nejakom čase som dosiahla vrchol. Justin ešte pár krát prirazil a urobil sa aj on. Ľahol si vedľa mňa a v objatí sme zaspali. Viem, že to ráno budem ľutovať, no teraz si to vychutnávam.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat