39. časť-Do čoho si sa to dostala?!

1.6K 108 14
                                    

Príjemné čítanie, dúfam, že sa bude páčiť. :) <33

''Áno?,,  S rozospatým hlasom som zdvihla telefón. ''Kurva do piče rodím. Zobuď toho prijebaného kokota a nech tu je do piatich minút.,, Zadýchane po mne začala kričať. Keď to dohovorila, zložila mi telefón. Ako debil som stále telefón držala pri uchu a pozerala som sa do steny. Toto bol asi ten najkrajší budík v mojom živote. Zakývala som hlavou a položila som telefón na nočný stolík. Pozrela som sa vedľa seba, no Justin znovu nikde. Čo iné som čakala? Zdvihla som sa z postele a zrazu sa otvorili dvere. ''Ty si už hore?,, Justin zavrčal a zabuchol dvere. Striedavo som sa pozerala na neho a na tácku ktorú držal v ruke. ''Uhmm.,, Zamrmlala som. Justin podišiel ku mne a tácku položil na nočný stolík, vedľa môjho mobilu. ''To je pre mňa?,, Nadvihla som obočie a oblizla som si pery, keď som zbadala palacinky, ružu a džús. ''Chcel som ťa prekvapiť, no nejako sa mi to nepodarilo.,, Poškrabal sa na krku a divne sa na mňa pozrel. ''Vieš, že si takto z rána neuveriteľne sexi?,, Zvodne sa usmial a jemne do mňa sotil, tak že som spadla na postel. Ľahol si nado mňa a lakťami sa podopieral, aby ma nerozpučil. Usmiala som sa na neho a keď ma chcel pobozkať, zhodila som ho zo seba. Nechápavo a zároveň urazene sa na mňa pozrel. ''Jenny rodí.,, Jemne som zakričala a bežala som zobudiť Alfreda. 

Otvorila som dvere od Alfredovej izby a skočila som na neho. Začala som ním mykať a skákať po posteli. ''Kurva, zobuď sa.,, Alfredo otvoril oči a surovo ma zhodil z postele. ''Snívam, neotravuj.,, Prevalil sa na druhý bok a ja som sa postavila zo zeme. ''No nehovor. A o čom?,, Nadvihla som obočie a ruky som dala v bok. ''O mojom krpcovi.,, Zamrmlal a pokúšal sa ďalej spať. ''Tak ten tvoj krpec sa práve tlači von z Jenny a ona ti odkazuje. Citujem: ''Kurva do piče rodím. Zobuď toho prijebaného kokota a nech tu je do piatich minút.,, Dokončila som a Alfredo sa zjebal z postele, tak ako ja pre chvíľou. Začal behať po izbe a ja som sa neskutočne smiala. ''Kedy ti volala?,, Na sekundu sa zastavil a zdesene sa na mňa pozrel. ''Pred 10 minútami.,, Mykla som plecami a milo som sa usmiala. ''Čo?,, Vykríkol, zobral si kľúče a v tričku, boxerkách a papučiach bežal do auta. ''Zabije ma, zabije ma....,, Opakoval a ja som bežala za ním. Justin už stál pri aute a otváral dvere. Alfredo nasadol do svojho auta a ja do Justinovho. 

S Justinom sme sedeli na stoličkách a čakali sme, dokým môžme ísť pozrieť malého. Celý čas na mňa Justin hádzal divné pohľady. ''Neideme nájsť nejakú voľnú izbu?,, Pozrela som sa ne neho a zasmiala som sa. ''Ráno som nič nestihol.,, Zavrčal a pohladkal ma po stehne. Zalapala som po dychu a usmiala som sa. Vždy vie ako ma presvedčiť. Postavila som sa, chytila som ho za ruku a ťahala som ho na záchody. 

Justin ma silno oprel o stenu, no mne to nevadilo. Prisal sa mi na pery a začal mi rozopínať nohavice. Ja som nahmatala jeho opasok a jedným ťahom som ho rozopla. Nohavice mu spadli ku členkom a potom nasledovali aj moje. Na predohru sme sa vysrali a Justin do mňa rýchlo, no jemne vnikol. Stratila som dych, no po chvíli som už slastne vzdychala. Po chvíli sa Justin do mňa urobil a hneď na to aj ja. Obliekli sme sa a spokojný sme sa vrátili späť. 

''Je nádherný. Taký ňuňu.,, Pozerala som sa na neho a skoro som sa rozplakala. Jenny mi ho podala a ja som si ho zobrala na ruky. Začala som ním kolísať zo strany na stranu a on sa len usmieval. ''Ako sa bude volať?,, Usmiala som sa na vysilenú Jenny. ''Jeremy.,, Usmiala sa na mňa a ja som Jeremyho podala Justinovi. ''Čo ak mi spadne.,, Justin začal stresovať a ja som sa začala smiať. ''Tak ťa zabijem.,, Vražedne sa na neho pozrela Jenny a ja som sa znovu zasmiala. Justin si ho opatrne vzal na ruky a pozeral sa na neho ako na zázrak. Jeremy sa na neho najprv usmieval a potom začal zaspávať. Justin ho opatrne podal sestričke a ona s ním odišla. ''Kde je vlastne Fredo?,, Spýtala som sa a Jenny sa zachichotala. ''Ten debil odpadol a museli ho odtiaľto odviesť.,, Justin sa začal smiať ako nafetovaný a ja tiež. ''Čo ste ho nevideli?,, Jenny nadvihla obočie a preskakovala pohľadom z Justina na mňa. ''Ehem... nie.,, Jenny chcela niečo povedať, no ja som ju predbehla. ''My už pôjdeme. Oddychuj.,, Usmiala som sa na ňu a dala som jej pusu na líce. To isté urobil aj Justin a odišli sme.

''Ak by si náhodou nevedel, tak my bývame inde.,, Podotkla som, keď Justin zabočil do inej ulice. ''Ja viem.,, Žmurkol na mňa. ''Dúfam, že ma nechceš uniesť.,, Zachichotala som sa, no Justin sa zamračil. ''Prepáč.,, Pokrútila som nad tým hlavou a Justin sa konečne milo usmial. ''V pohode.,, Úsmev som mu opätovala a Justin zastavil auto. ''To ako fakt?,, Pozrela som sa na neho a on len prikývol. ''Hovorila som ti, že ťa milujem?,, Usmiala som sa na neho a on znova len prikývol. Vlepil mi malú pusu na líce a usmial sa. ''Pizzu som nemal už sto rokou,, Vystúpili sme z auta a vošli sme do Pizzérie. 

Nastúpila som do auta a udrela som Justina do ramena. ''Au, a toto bolo za čo?,, Šúchal si miesto kde som ho udrela a urazene  sa na mňa pozeral. ''Za to, že nás kvôli tebe vyhodili z pizzérie.,, Zamračila som sa a našpúlila pery. ''Ty si po mne začala hádzať kukuricu.,, Zasmial sa a ja s ním. ''Koledoval si si o to.,, Chcel niečo povedať, no radšej bol ticho. Vedel, že aj tak našu výmenu názorov vyhrám. Naštartoval auto a konečne sme išli domou. 

''Áno?,, ''Čo?,, ''Už idem.,, ''Dobre hneď som tam.,, Justin sa zasmial a zložil telefón. ''Kto to bol a kam ideš?,, Nadvihla som obočie. ''Alfredo. Už pil a mám prísť pre neho.,, Usmial sa a ja som len prikývla. ''Neboj, budem sa ponáhľať.,, Nežne ma pobozkal a ja som sa usmiala. ''Kludne sa chodte zabávať, išla by som aj ja, len som unavená.,, Usmiala som sa a Justin sa na mňa divne pozrel. ''To myslíš vážne?,, Nadvihol obočie a nechcel veriť tomu, čo práve počul. ''Áno, však sa mu narodil syn a keď sa chcete najebať, tak kľudne.,, Žmurkla som na neho a on ma objal. ''Milujem ťa.,, Pošepkal mi do ucha a dal mi pusu do vlasov. ''Nebudem dlho.,, Usmial sa na mňa a zmizol za dverami. Ja viem, že bude dlho. Zasmiala som sa sama pre seba a ľahla som si do postele.

Z môjho polospánku ma prebudil vibrujúci telefón. ''Áno?,, Rozospato som sa ozvala. ''Tvoja sestrička by si mala dávať pozor na to s kým sa stretáva.,, Počula som mne tak známy hlas, ktorý som už v živote nechcela počuť. ''David? Kurva čo chceš? Pusti ju!,, Zavrčala som a čakala na odpoveď. ''Zajtra večer o 10-tej si pre ňu budeš musieť prísť. Budem ťa čakať pri starom sklade a ak to povieš Justinovy, hneď ju zabijem! Nemeškaj!,, Zavrčal a zložil telefón. ''Rachel.,, Vzdychla som a tvár som si skryla do dlaní. Do čoho si sa to dostala?! Lepšie povedané, do čoho som ťa to dostala?! 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now