38. časť-Goog girls love bad boys.

1.7K 114 21
                                    

Prepáčte, že som vás nechala až tak dlho čakať :/ Nemala som čas písať, no budem sa snažiť pridávať časti čo najčastejšie. Táto časť sa mi moc nepáči, no dúfam, že vám sa bude :) ILY <33

''No tak zlatko.,, Zakňučal a pozrel sa na mňa psími očami. Otočila som sa mu chrbtom a hrala som sa na urazenú. ''Nie Justin!,, Povedala som prísne, no usmievala som sa ako Hitler keď strkal ľudí do plynovej komory, nakoľko ma Justin nemohol vidieť. ''Viem, že sa usmievaš.,, Odkiaľ to kurva vie?! Opýtala som sa sama seba a otočila som sa jeho smerom. ''Tak dobre.,, Prevrátila som očami a rozhodila rukami. ''Ak som ti pred tým vravel, že ťa milujem, klamal som. Zbožňujem ťa!,, Vlepil mi jednu pusu na líce a už ho nebolo. Znova som ostala sama doma. Hodila som sa na gauč, zavrela oči a začala som premýšľať. Nedá sa povedať, že som šťastná, no nemôžem povedať ani to, že som nešťastná. Od doby čo sme sem prišli, prešli tri mesiace. Dali sme si nanovo postaviť náš starý dom a v ňom teraz bývame. Ja, Justin, Alfredo a Jenny. Justin skoro nikdy nie je doma. Neviem kam chodí a keď sa ho na to spýtam tak po mne kričí. Alfredo chodí s ním a Jenny leží v nemocnici, pretože má rizikové tehotenstvo. Pokrútila som hlavou aby som prestala rozmýšľať. V poslednej dobe rozmýšľam len nad tým kam Justin chodí. Už znovu. Zamračila som sa nad tým a postavila som sa z gauču. Pôjdem pozrieť Jenny. Aj tak by som sa celý deň nudila. Zobrala som si mobil, kľúče a zamkla som dom. Nasadla som do auta a naštartovala som. 

Zaklopala som na nemocničné dvere a pomaly som ich otvorila. ''Ahoj.,, Pozrela som sa na Jenny, ktorá sa práve hrala na mobile. ''Ahoj.,, Odvrátila zrak od telefónu a položila ho na stolík vedľa postele. ''Ako to, že si prišla.,, Zachichotala sa a ja som sa zamračila. ''Nemôžem ťa prísť navštíviť?,, Nadvihla som obočie a ona sa znovu zachichotala. ''Aj tak by som sa doma len nudila.,, Pokrčila som ramenami a sadla som si na stoličku čo mala Jenny pri posteli. ''Nudila? Čo sa ti Justin nevenuje.,, Zaškerila sa na mňa a ten jej provokačný tón sa nedalo nevšimnúť. ''Nie, nevenuje a ako vidím tak ani Fredo sa ti nejak moc nevenuje?,, Pre zmenu som sa zachichotala ja. Jenny chcela niečo povedať, no vyrušilo ju klopanie na dvere. Môj pohľad sa uprel na dvere v ktorých sa objavila Fredova hlava. Zaškeril sa na nás a vošiel dnu. Jemne pobozkal Jenny na pery a sadol si na stoličku na ktorej som ešte pred chvíľou sedela ja. ''Kde je Justin?,, Spýtala som sa ho, pretože som si myslela, že  je Justin s ním. ''Neviem.,, Mykol plecami a naďalej sa venoval Jenny. ''Nebol s tebou?,, Nadvihla som obočie a on sa na mňa pozrel pohľadom neotravuj. ''Nebol.,, Opäť sa pozrel na Jenny a venoval sa jej. Justin mi klamal. Zabuchla som dvere a išla som domou. 

Odomkla som dvere a kľúče som hodila na skrinku na chodbe. ''Justin!,, Zakričala som na celý dom a čakala som odpoveď, ktorej som sa nedočkala. Začala som zrýchlene dýchať a cítila som nepríjemnú bolesť pri srdci. Chytila som sa za srdce a sadla som si na zem. Chvíľu som tam len tak sedela a plakala. Bola to neskutočná bolesť. Zrazu sa za mnou rozleteli dvere a v nich stál vysmiaty Justin. ''Zlatko, si v poriadku?,, Všimol si, že plačem a kľakol si ku mne. Chytil ma za rameno a snažil sa mi pomôcť, no ja som sebou trhla a tým som sa mu vytrhla. Postavila som sa, utrela som si slzy a odkráčala som do kuchyne. Do pohára som si napustila studenú vodu, oprela som sa o linku a napila sa. Po chvíle prišiel za mnou Justin a nechápavo sa na mňa pozeral. Odvrátila som od neho svoj zrak a tvárila som sa ako keby tam ani nebol. ''Čo sa stalo?,, Zmätene sa ma spýtal a čakal na odpoveď. ''Kde si bol?,, Pozrela som sa na neho a pohár som položila na linku. ''Neodpovedaj mi na otázku otázkou.,, Zavrčal a zamračil sa. ''A už som ti hovoril, že som bol s Alfredom.,, Ruky si založil do vreciek a sledoval ma. ''Hmm, zaujímavé.,, Zamumlala som, no on to počul. ''Čo?,, Už som to ďalej nevydržala, musela som mu povedať, že viem, že s ním nebol. ''To, že bol Flores v nemocnici za Jenny.,,  Začala som na neho kričať a rozhadzovala som rukami. ''A čo, že som s ním nebol? Do toho ťa hovno kam ja chodím a čo robím.,, Začal kričať aj on a nebezpečne sa ku mne približoval. ''A s kým.,, Zašepkala som a odišla som z kuchyne, pretože som sa ho bála. Bála som sa, že ma udrie. Bála som sa, že ma bude znovu biť a všetko to bude ako kedysi. Vošla som do izby a zamkla som sa. Ľahla som si na postel a začala som plakať. Kam chodí? Podvádza ma? Miluje ma ešte? Miloval ma niekedy? Tak veľa otázok na ktoré mi vie odpovedať iba on, no on mi nikdy neodpovie. Vzdychla som si a začala som plakať ešte viac. Goog girls love bad boys.

Ráno som sa zobudila na ostré svetlo, ktoré presvitalo cez hrubšiu medzeru závesu. Povystierala som sa a narovnala sa. Pretrela som si oči chrbtom ruky a na ruke som zbadala rozmazaný make-up. Okamžite som sa postavila z postele a vošla som do kúpelne. Do zrkadla som sa radšej ani nepozerala, fakt nechcem dostať infarkt. Zhodila som zo seba všetky šaty a vošla som do sprchy. Naniesla som si na telo sprchový gél a na vlasy šampón. Zmyla som zo seba všetky mydliny a nakoniec som sa utrela do sucha. Zo skrine som si vybrala čisté oblečenie a odomkla som dvere. Po schodoch som zišla pomaly dole a zabočila som do kuchyne. Otvorila som chladničku a z nej som si vybrala mlieko. Zo skrinky som si vybrala cereálie a začala som jesť. Keď som dojedla všetko som po sebe umyla a vybrala som sa do obývačky. To čo som tam videla ma zarazilo. Na stole ležala prázdna fľaška vodky a na gauči spal schúlený Justin. ''Bella.,, Zamrmlal zo sna moje meno a ja som sa nad tým pousmiala. Pripomína mi to ten deň keď bol Justin v nemocnici. Pokrútila som nad tým hlavou a kľakla som si ku gauču. ''Justin.,, Jemne som ním zatriasla a on sa usmial. Jeho úsmev donútil aby som sa usmiala aj ja. Po chvíli otvoril oči a pár krát zamrkal, aby si zvykol na svetlo. ''Dobre ráno.,, Sladko sa usmial a ja som mu úsmev opätovala. ''Aj tebe.,, Zamrmlala som. ''Už sa nehneváš?,, Našpúlil pery a ja som sa zamračila. ''Nebudem sa, ak mi povieš kde si bol. Vlastne kam vždy chodíš.,, Zamračil sa. ''Chceš to vedieť?,, Prikývla som. ''Tak dobre. Síce som s tým chcel ešte počkať, ale keď chceš.,, Vzdychol si a s ťažkosťami sa postavil z gauču. ''Počkaj tu. Hneď prídem.,, Usmial sa a zmizol za dverami. 

Justin mi otvoril dvere od auta a ja som nastúpila. Zabuchol ich a aj on nastúpil, naštartoval a auto sa pohlo. Asi po desiatich minútach sa auto zastavilo a my sme vystúpili. Justin prišiel ku mne a preplietol naše ruky. ''Robíš si srandu?,, Nadvihla som obočie a obzerala som sa okolo seba. Justin len pokrútil hlavou na znak, že nie a zasmial sa. 

''Justin! Nedonútiš ma!,, Začala som sa smiať ako debil. ''Ver, že donútim.,, Zasmial sa aj on a už ma ťahal k obrovskému kolotoču. Ruské koleso. ''Justin.,, Zapišťala som keď ma vopchal dnu a zavrel za nami dvere od našej kabínky. Justin si sadol na sedačku čo tam bola a ja som sa na neho natlačila. Hlavu som si skryla do jeho hrude a silno som mu stláčala ruku. ''Vieš, že neznášam výšky!,, Zamumlala som do jeho hrude. Cítila som ako sa usmieva. ''Neusmievaj sa.,, Znovu som zapišťala. ''Si smiešna.,, Povedal a ja som ho udrela, ani neviem kam, nakoľko som sa nepozerala. Zrazu sa to koleso zastavilo a ja som si myslela, že sa moje týranie skončilo. Odtiahla som sa od Justina a keď som sa pozrela von natlačila som sa na neho späť. Tento krát som si tvár nezaborila do jeho hrude. Síce som sa bála, no ten výhľad na celú Kanadu bol nádherný. Zrazu sa Justin postavil, ja som začala panikáriť a ten debil sa len usmieval. Trochu som sa upokojila keď si Justin kľakol na jedno koleno, no stále som to nechápala. ''Izabella Harper Sandersová, vezmeš si za muža toho najväčšieho debila na svete, ktorý ťa neskutočne miluje?,, V rukách zvieral fialovú krabičku v ktorej bol nádherný diamantový prsteň. V jeho očiach som videla strach, strach s odmietnutia. ''Áno.,, Začala som prikyvovať ako debil a z očí sa mi začali kotúľať slzy. Momentálne som si tú výšku nevšímala a hodila som sa Justinovi okolo krku. Silno ma stisol a začal mi ďakovať. Nechápala som prečo ďakoval, no nechcelo sa mi to riešiť. Po chvíli ma pustil a otočil ma ku okienku. Zrazu som počula výbuch a na oblohe sa objavil ohňostroj so vzorom srdiečka a s nápisom I LOVE YOU SHAWTY. Koleso sa pohlo a za chvíľu sme boli dole. V ušiach sa mi rozoznela tak známa pesnička. Naša spoločná pesnička. ''Môžem ťa poprosiť o tanec?,, Sladko sa usmial a ja som mu podala svoju ruku. Všetci ľudia čo tam boli sa na nás pozerali, no mne to nevadilo. Keď skončila pesnička, Justin ma jemne chytil za tvár a pobozkal. Ľudia nám začali tlieskať a po chvíli sa Justin odo mňa odtiahol. ''Je mi to všetko tak ľúto, ja len chcem aby si vedela, že ťa milujem a, že chcem aby si bola už navždy moja.,,  Znovu mi slzy začali stekať po lícach a ja som sa mu hodila okolo krku. Ak som vám pred troma mesiacmi hovorila, že to je môj najlepší deň v mojom živote, tak som klamala. Toto je najlepší deň v mojom živote!!

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now