13. časť- Keď on je tak sladký!

2.6K 108 2
                                    

Príjemné čítanie :) Dúfam, že sa bude páčiť :3 <3

Momentálne ležím na posteli a čakám na Davida dokým sa vytrepe z kúpelne. Trvá mu to viac než mne a to je už čo povedať. Nenávidím keď musím na niečo alebo na niekoho čakať, pretože vždy pri tom rozmýšľam alebo spomínam. 

Pamätám si ako som sa zblížila s Nikoll. Nad touto spomienkou som sa musela pousmiať. Dievča sa nezdá.

* ''David, okamžite ju nechaj! Čo ju chceš zabiť?,, Nikoll skočila na Davida a tým ho zvalila na zem. Ja som sa pritisla na chladničku a objímala som si kolená. Zrazu pribehol Tom so Samom a Davida začali ukľudňovať. Nikoll podišla ku mne a s jej pomocou som vstala. Chytila ma za bok a ja ju okolo krku a za jej pomoci som sa dostala až do jej izby. Vošla som do kúpelne a umyla som si krv z tváre. Vošla som opäť do jej izby a Nikoll začala na Davida nadávať. ''Je to buzerant, sukyn syn, kokot pojebaný...,, ''To bude v poriadku.,, Usmiala som sa na ňu, no nejak mi to nevyšlo a z úsmevu bola grimasa. Nikol sa začala smiať. ''Dnes prespíš u mňa. V žiadnom prípade nedovolím aby ti znova ublížil.,, Podišla ku mne a objala ma. V tom sa rozleteli dvere a do izby vošiel David. ''Bella ideme.,, ''Ona ostane tu a ideš len ty a hneď.,, Nikoll po ňom začala zjapať a ako rýchlo prišiel tak rýchlo aj odišiel. Pozerala som sa na ňu s otvorenými ústami a nemohla som uveriť, že ho vyhodila. Zvyšok večera sme sa pre rozprávali a od tej doby si hovoríme všetko.*

Z premýšľania ma vyrušil David, ktorý stál nado mnou len v boxerkách. ''Konečne.,, Prekrútila som očami a rozhodila som rukami pričom som udrela do postele. Za posledný pól rok to pri Davidovi robím často. No asi 69 krát za deň. David sa len usmial a ľahol si na mňa, pričom sa podopieral jedno rukou aby ma nezaľahol. Druhou rukou blúdil po mojom tele. Zhodila som ho zo seba a flegmaticky som od kráčala do kúpelne. Pri dverách som sa ešte otočila a poslala som mu vzdušnú pusinku. Zabuchla som dvere a zamkla sa.

Ležala som vo vani a užívala som si príjemne teplú vodu. Keď tak nad tým rozmýšľam, ani neviem ako sa to všetko začalo s Justinom, alebo viem? Áno bolo to v sprche.

*Sedela som na linke a pila som džús. Bol to jeden z tých dní keď David nebol doma. Dopila som džús a umyla som po sebe pohár. Vyšla som hore po schodoch do izby a na moje prekvapenie na mojej posteli ležal Justin. ''Čo tu chceš?,, Spýtal sa ma keď si ma všimol. To myslí vážne? ''Ehm rada by som sa osprchovala a išla si ľahnúť.,, ''A to k tomu potrebuješ mňa? Nemáš svoju izbu?,, Chvíľu som tam nemo stála a nechápala. Došlo mi to až vtedy keď som na zemi videla prázdnu fľašu vodky. ''Toto je moja izba Justin ale nevadí.,, Asi si uvedomil, že mám pravdu a pokúšal sa postaviť čo sa mu nedarilo. Už som nedokázala udržať smiech a rozrehotala som sa. ''Zostaň ležať. Osprchujem sa a potom ti pomôžem.,, Zo smiechom som vošla do kúpelne a začala som sa sprchovať. Na svojich bokoch som pocítila niečie ruky a keď som sa otočila vo sprche bol aj Justin. Kurva, prečo som sa nezamkla? ''Justin, prestaň!,, Povedala som no skôr takým tónom aby neprestával. On sa len pousmial a začal ma bozkávať na krku pri čom som musela zavzdychať. Krk je moja slabina. Po chvíli nás otočil a oprel sa o kachličky. Jeho ruky sa skĺzli na môj zadok a ja som sa mu prilepila na pery. Znova nás pretočil a teraz som bola o kachličky opretá ja. Pomaly a jemne do mňa vošiel a moje vzdychy sa strácali v jeho ústach.  Začal pridávať na tempe a prirážal silnejšie pričom sa moje nechty zarývali do jeho chrbátu. Do mojich vzdychov sa zaplietlo aj jeho meno a na jeho výrazy sa dalo vidieť, že sa mu to páči. Po asi pól hodine som sa urobila a hneď za mnou aj Justin. Posledný krát prirazil a vytiahol ho zo mňa. Venoval mi letmí bozk do mojich mokrých vlasov a so slovami môj najlepší sex opustil sprchu a po chvíli aj kúpeľňu.*

Nad touto spomienkou som sa musela pousmiať. Bol to jeden z tých dní kedy bol ku mne milí. A potom, že kamaráti. 

Vošla som do izby a David už spal. Ľahla som si vedľa neho a pokúšala som sa zaspať. Po chvíli som pocítila hlad. Postavila som sa z postele a potichu som opustila izbu. Namierila som si to do kuchyne. Otvorila som chladničku ktorá bola prázdna. Povzdychla som si a vybehla som hore schodmi na tretie poschodie. Vošla som do kuchyne a dúfala som, že tu niečo nájdem. Môj pohľad padol na Justina ktorý sa napchával pizzou. Potichu som prišla ku nemu zo zadu a nastrašila som ho. Z otočky mi skoro jednu prijebal no ja som sa stihla uhnúť. ''Kurva Bella toto mi nerob.,, Začal sa smiať a ja spolu s ním. Prisadla som si k nemu a zobrala som si z pizzi. Nepríjemne zavrčal a ja som len prekrútila očami a rozhodila rukami. ''Som hladná.,, ''Aj ja. Neber mi jedlo.,, Zakňučal a ja som sa začala smiať. Bol tak strašne zlatý. ''A ak ti ho zoberiem?,, Nadvihla som obočie a čakala som na odpoveď. Justin položil nedojedení trojuholník pizze, utrel si ruky do nohavíc a stoličku si prisunul bližšie ku mne, až mi dýchal na pery. ''Nechci to vedieť.,, Nadvihol jeden kútik úst a myslel si, že sa ho zľaknem. Pozerali sme si do očí a ja som natiahla ruku ku krabici a zobrala som si jeden trojuholník. Odhryzla som si z neho a stále sme si pozerali do očí. Justin sa prudko postavil, zdvihol ma a posadil na barový pult. Chytil ma za vlasy, zaklonil mi hlavu a dravo ma začal bozkávať. Nedokázala som odolať a spolupracovala som. Keď on je tak sladký!

Po chvíli sa odo mňa odlepil a pozerali sme si do očí. Zoskočila som z pultu, zobrala si svoj nedojedení trojuholník pizze do ruky a vydala sa na odchod. Pri dverách som sa otočila a videla som ako sa na mňa pozerá a nechápe. Žmurkla som na neho a odišla som dole do izby. 

Potichu som si ľahla vedľa Davida a vtom som počula jeho hlas. ''Kde si bola?,, ''Jesť?,, Odpovedala som ako keby to bola tá naj jasnejšia vec pod slnkom. ''S kým?,, Nechápala som na čo naráža no nemala som v pláne mu klamať. No aspoň mu nepovedať celú pravdu. ''S Justinom sme jedli pizzu.,, V klude som mu odpovedala a usmiala som sa aj keď to v tej tme nemohol vidieť. ''Videl som.,, Odpovedal a ja som sa skoro zadrhla vlastnou slinou. Nevedela som čo na to povedať a ani to čo presne videl. Vedela som iba jedno. Za žiadnu cenu sa mu nepriznám!

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat