16. časť-Jej prítomnosť mi ničí život!

2.4K 110 8
                                    

Dúfam, že sa bude páčiť aj keď mne sa táto časť nepáči. :/ Všetkým ďakujem za úžasné komentáre. :3 Príjemné čítanie. :)

Od Seleninho príchodu ubehol týždeň. Jediné čo sa zmenilo je Justin. Úplne sa na mňa vysral a teraz je znova so Selenou. Konečne som si uvedomila, že ma mal len na jedno a že ma využíval. Som rada, že som to neskončila s Davidom. David je v poslednom čase divný, no je to milé. Môj najnovší darček čo som od neho dostala je mustang. Síce by sa mohol trošku s tými drahými darčekmi ukludniť. Selena sa ku mne správa ako keby sme boli vždy najlepšie kamarátky, no ja jej to neverím.

''David! Tie ruže sú síce krásne, no mňa si nekúpiš.,, Vyplazila som na neho jazyk a ruže som dala do vázy. ''Ani zďaleka nie sú také krásne ako ty.,, Žmurkol na mňa a ja som sa usmiala. 

Z Justinovho pohľadu:

Od Seleninho príchodu som sa k Belle zmenil. Hľadal som nejakú babu s ktorou by som zabudol na Bellu a zrazu prišla Selena. Plus som jej stále za všetko vďačný a na ten incident čo baby medzi sebou mali sa dávno zabudlo. Viem, Bella mi pomohla po Jessicinej smrti, bola mi oporou a toto si odo mňa nezaslúžila. 

''Láska, idem sa prevetrať.,, Poslal som jej vzdušnú pusinku a odišiel som na to najkrajšie miesto v Stratforde.

Z Bellinho pohľadu:

''Miláčik, idem za Rachel.,, Dala som mu pusu na líce a odišla som z domu. Sadla som si do svojho nového autíčka a nasmerovala som si to do svojho starého domova. 

Vystúpila som z auta a pomaly som kráčala k dverám. Zazvonila som a nervózne som prekračovala z jednej nohy na druhú. Nebola som tu od doby čo som sa s rodičmi pohádala, keď som im povedala pravdu o Selene. Z rozmýšľania ma vyrušilo otvorenie dverí. Predo mnou stála mama. ''Ahoj. Je Rachel doma?,, ''Ahoj. To je tvoje auto?,, Prstom ukázala na auto. Prikývla som a ona sa pousmiala. ''Je, ale má návštevu.,, ''Tak jej prosím povedz, že som tu bola.,, Usmiala som sa na ňu a ona len prikývla. Nasadla som do auta a zakývala som jej. Domou určite nepôjdem. Rozdohla som sa ísť na to najkrajšie miesto v Stratfodre. 

Chodila som sem keď som bola smutná, zbitá a psychicky na dne. Myslela som si, že sem nikto nechodí, no bola som na omyle. Zastavila som auto hneď vedľa čierneho porsche. Justin má také. Usmiala som sa nad touto myšlienkou, aj to len preto, lebo v nej bolo jeho meno. Zatriasla som hlavou a na skale, z ktorej bol vidieť celý Stratford, niekto sedel. Bola už skoro tma a tak som videla len siluetu. Pomaly som kráčala jeho smerom. Bola som už celkom a on sa otočil tvárou ku mne. Stuhla som. Mala som chuť utiecť, kričať alebo ho zhodiť zo skaly, no ja som tam len stála a nedokázala som sa ani pohnúť.

''Ahoj.,, Usmial sa na mňa a opäť sa zadíval na vysvietené mesto. ''Čo tu robíš?,, ''Asi to isté čo ty. Prišiel som vypnúť a doma ma to už nudí.,, Znova sa usmial a ja som si prisadla k nemu. Nastalo trápne ticho a tentokrát som chcela skočiť ja. Po chvíli som pocítila dotyk na mojich pleciach. Justin ma chytil okolo ramien a pritisol si ma k sebe. V hlave mi behalo neskutočne veľa otázok. ''Prečo sa ku mne správaš tak hnusne? Chcem počuť pravdu, všetko čo si mi hovoril boli iba klamstvá?,, Spýtala som sa a z očí sa mi začali kotúľať slzy. ''Neklamal som.,, Pustil ma a mykol plecami. Postavila som sa a roztiahla som si ruky. Pomaly som sa začala nakláňať dopredu. ''Zbláznila si sa?,, Strhol ma za ruku späť. ''Nechaj ma. Chcem skočiť.,, Začala som sa mykať a chcela som sa oslobodiť z jeho zovretia. ''Nepustím ťa.,, Zavrčal mi pri uchu.''Vieš Justin, je ťažké, keď nevieš, čo pre človeka znamenáš.Keď hovorí jednu vec, no robí druhú. Je ťažké, keď nevieš, čo ďalej, pretože on ťa nepúšťa, ale ani nedrží.,,  Vzdychla som si a prestala som sa mykať. Justin si ma pritiahol ešte bližšie a stisol ma silnejšie. ''Milujem ťa.,, Zašepkal mi do ucha. Mráz mi prešiel po celom tele a ja som sa zachvela. Justin ma pustil a pomaly odkráčal. Ja som tam zostala stáť ako debil. 

Sedela som tak ešte asi hodinu a potom mi začala byť zima tak som sa postavila a sadla som si do auta. Naštartovala som a namierila som si to domov. 

V hlave som si stále premietala to čo mi Justin povedal. Milujem ťa. 

Otvorila som dvere a vybrala som sa do svojej izby sa osprchovať. Ten odporne piskľavý hlas mi zaznel v ušiach. ''Kde si bola?,, Spýtala sa ma Sel. Neskutočne som sa jej zľakla a nadskočila som. ''Nemáš čisté svedomie.,, Škodoradostne sa usmiala a ja som jej chcela niečo povedať no ona začala pokračovať. ''Prečo ma nemáš rada? Závidíš mi Justina?,, Tak toto prehnala. Otočila som sa k nej celým telom a začala som. ''Nemám ti čo závidieť. Ak chcem, tak ho môžem mať a ty s tým nič nespravíš. Nechápem načo si sa vracala. Ty mi asi nikdy nedáš pokoj však? Ale vieš čo? Netrhá mi to žili. Si obyčajná špina a ja sa ťa nebojím. Neviem čo máš za plán, no úprimne? Môžem ťa z visoka osrať.,, Žmurkla som na ňu a bola som na odchode, no v tom ma zastavila jej ruka. ''Nevyskakuj. Myslíš si, že som sprostá? Viem, že si spávala s Justinom. Dá sa to na vás vidieť, no David je až moc zaľúbený, aby to videl a ja mu nechcem zlomiť srdce tak mu to nepoviem. NIkdy si Davida nemala rada.,, Pre zmenu na mňa žmurkla ona a za mnou sa ozval mne veľmi známi hlas. ''Je to pravda?,, Selena zdvihla hlavu a divne sa zatvárila. Pustila mi ruku a odbehla preč. Pomaly som sa otočila a za mnou stál David. Zrýchlil sa mi dych a ja som vedela, že v tejto chvíli klamať nedokážem.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now