31. časť-Nepoznám svoju minulosť!

2K 124 28
                                    

Viac než 10 000 prečítaní a viac ako 800 votes! :OO Ste sa zbláznili?! Ste úžasné! Ani neviete akú radosť mi s tým robíte!! :') Ďakujem za každý jeden votes a komentár <33 Na začiatku som si myslela, že to nebude nikto čítať a teraz toto?! :O Jedno veľké ĎAKUJEM!! :') :* ... Snažila som sa, aby bola aspoň trochu dlhšia než obvykle :) Tak dúfam, že sa bude páčiť :) Príjemné čítanie <3 ILY :* 

Z pohľadu tretej osoby:

Červené a modré svetlá rozsvietili tmavú noc. Policajné autá obkľúčili starý sklad a všetci sa rozbehli do tmavého lesa a do áut. David a Lil utiekli hneď ako zastrelili Bellu a Justina. Pár Davidovích mužov chytili a Sam, Tom, Flores a ostatný stihli utiecť. Keď sa vrátili, našli svoj dom v plameňoch. Pred domom kľačala Jenny a plakala. Povedala im, že dom podpálila Nikoll, keď zistila, že David zastrelil Justina. Nikoll sa so všetkým priznala Jenny a potom ju chcela zabiť, no Jenny sa podarilo utiecť. Za posledné peniaze čo im ostali zaplatili pohreb pre Justina a Bellu. Po pohrebe sa všetci rozišli a išli vlastnou cestou. Jenny s Floresom sa zobrali a spolu sa snažili zabudnúť na minulosť. Sam, Tom a Paul sa odsťahovali do New Yorku a tam pokračujú vo svojej ''práci'', no nikdy nezabudli na noc čo im zobrala najlepšieho kamaráta a kamarátku, ktorá ich zmenila a navždy zostane v ich srdci. Nikoll, Davida a Lila od tej doby nikto nevidel. 

Policajti našli dve telá ležať na zemi v kaluži krv, držať sa za ruky. Okamžite zavolali sanitku, ktorá prišla neuveriteľne rýchlo a zobrala ich do nemocnice. Záchranári ich nedokázali od seba oddeliť. Držali sa tak silno, že sa im to podarilo až v nemocnici. Lekári ich zachránili a po pár mesiacoch sa Bella zobudila z kómy. Na nič a na nikoho si nepamätala. Keď jej povedali čo sa v tú noc stalo a že prežila len vďaka tomu, že sa držala s Justinom za ruku, rozplakala sa. Pýtali sa či chce ísť za svojím priateľom, no ona odmietla. Nepamätala si to ako ho milovala a ani to čo s ním zažila. Počula už dosť a nemohla uveriť, že bola v gangu, ktorý predával drogy. Myslela si, že ju do všetkého donútil Justin a nechcela mať s ním už nič spoločné. Po ďalšom mesiaci sa uzdravila a opustila nemocnicu. Zrazu sa ocitla sama a nevedela kam ísť. Začala žobrať na letisku a keď mala dosť peňazí na letenku, odletela do New Yorku. Tam si našla dobre platenú prácu a bývala v malom byte na siedmom poschodí. V práci si ju každý obľúbil a každú minútu vo svojom voľnom čase strávila na nejakej párty. Nič jej nechýbalo a nechcela vedieť nič o jej minulosti. Bála sa, že by zistila otrasné veci a že by sa zase dostala do nejakého gangu. Konečne sa cítila šťastne, no jej srdce bolo prázdne. Nemala nijakého chalana, aj keby chcela niečo jej v tom bránilo. Srdce mala rozbité na kusy a iba jej srdce vedelo, že jediný leukoplast je Justin.

Justin sa z kómy prebral v deň, keď Bella opustila nemocnicu. Tiež si na nič a na nikoho nepamätal, no keď mu lekári povedali o tej noci, tak sa rozpamätal na všetko iba na Bellu nie. Lekári vraveli, že to bol zázrak. Justin chcel ísť pozrieť Bellu, no ona tam už nebola. Po štyroch mesiacoch pustili aj Justina a on sa skúsil skontaktovať s jeho starými kamarátmi. Ani jeden nemal to isté číslo a tak Justin odletel za svojimi rodičmi. Tam si našiel prácu a potom aj vlastný byt. Našiel si nových kamarátov a vo voľnom čase navštevoval kluby a rôzne párty. Stal sa z neho lámač ženských sŕdc, alebo sukieň?! Pretiahol všetko čo dobre vyzeralo. Na Bellu si vôbec nepamätal, no jej meno v jeho hlave ostalo až do teraz.

Z Bellinho pohľadu:

Ešte hodina a vypadnem z tejto zasranej kancelárie. Je pravda, že mi dobre platia, no nudím sa tu. Ak by som tu nemala tieto šialené ženy, tak sa zbláznim. Z premýšľania ma vyrušil telefón.  '' Dobrý deň, kancelária Jadena Smitha, želáte si?,, Bože o tejto vete sa mi už aj sníva. '' Žena, dnes párty u Lany. O deviatej ťa prídem vyzdvihnúť.,, Podišla som k oknu a pozrela som sa cez žalúzie. Adel na mňa žmurkala z jej kancelárie a smiala sa. '' Si otrasná. Jasne budem ťa čakať.,, Zasmiala som sa a žmurknutie som jej opätovala. ''Ide čokoládka.,, S týmito slovami ma položila. Čokoládka je prezývka pre nášho šéfa. Mne dovolil mu hovoriť Jaden, no podla Adel a Denisi je zaújmavejšie mu hovoriť čokoládka. Raz som sa pomýlila a nazvala som ho čokoládkou. Potom som sa vyhovorila, že mi majú dojsť krámy a celý deň myslím len na čokoládu. Našťastie mi uveril a len sa zasmial. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now