28. časť-Nikoll, Nikoll, Nikoll.

2.2K 111 24
                                    

Taká neutrálna časť :D Dosť som sa snažila a dúfam, že vás prekvapím :3 :D Bola by dlhšia, no zmazala sa mi a musela som písať od znova. -.-'' Do komentára dám link na jednu story, tak ak by som vás mohla poprosiť, bežte si ju prečítať. :) Ďakujem, za všetko a hlavne za votes a komentáre. Ste úžasné! :333 ILY <3

''Ako si sa vyspala?,, Usmial sa a pobozkal ma na líce. ''Výborne.,, Pretrela som si oči a postavila som sa z postele. ''Kam ideš?,, Sadol si a sledoval ma. No presnejšie sledoval môj zadok. ''Do kúpelne?!.,, Viac menej som sa to spýtala a vyplazila som mu jazyk.Chcel niečo povedať, no skočila som mu do reči. ''A nie, nemôžeš ísť so mnou.,, Znovu som mu vyplazila jazyk. ''Odkedy máš piercing v jazyku?,, Nadvihol obočie a čakal na moju odpoveď.''Uhmm. Už dávno.,, Pre zmenu som na neho žmurkla a zavrela som za sebou dvere. Pre istotu som zamkla dvere a postavila som sa pred zrkadlo. Počula som ako niekto stlačil kľučku od dverí a  potom už len Justinov vzdych. ''No tak princezná otvor. To nemyslíš vážne.,, Musela som sa nad tým zasmiať, viem si predstaviť ten jeho smutný výraz tváre. ''Prepáč, budeš si musieť počkať.,, Zakričala som a začala som si umývať zuby. Opláchla som si tvár a prstami prehrabla vlasy. Odomkla som dvere a vstúpila do izby. Justin tam nebol, čo ma dosť zaskočilo. Mykla som plecami aj keď to nikto nemohol vidieť a skočila som na postel. Vzala som si do ruky telefón a zapla som si twitter. 

Z mojej úžasnej činnosti ma vyrušilo vŕzganie dverí. Zdvihla som hlavu a dúfala som, že to bude Justin. ''Justin, včera som ťa čakala.,, V dverách sa objavila Nikoll. ''Čo tu hľadáš? A kde je Justin?,, Ruky dala v bok a ja som sa začala smiať. ''Tak ja som tu spala, pretože sa David kurvil v mojej izbe a Justin? Boh vie. Naposledy ma prosil aby mohol ísť so mnou do sprchy, no ja som mu to nedovolila a keď som odtiaľ vyšla už tu nebol.,, Žmurkla som na ňu a usmievala som sa ako debil. Tú poznámku, že chcel ísť so mnou do sprchy som si nemohla odpustiť. ''Justin, ty, sprcha?,, Začala sa smiať. ''Keď myslíš.,, Mykla som ramenami a snažila som sa jej smiech ignorovať. Jáj dievča, keby si ti vedela. Nad svojou myšlienkou a včerajšou nocou som sa len pousmiala. ''Láska, pripravil som ti raňajky.,, Počula som Justinov hlas. ''Čo tu hentá robí?,, Sadol si vedľa mňa, tácku s raňajkami mi položil na kolená a prstom ukázal na Nikoll. ''Hľadá ťa.,, Odpovedala som mu a nad jeho poznámkou som sa začala smiať, že hentá. Dievča si asi moc myslelo. ''Aká hentá? A čo má toto znamenať?,, Nikoll začala ziapať a ja som sa začala ešte viac smiať. ''Čo čo má znamenať? Nerozkrikuj sa mi tu a vypadni z mojej izby.,, Justin na ňu zavrčal a ja som sa snažila kludniť, aby som nevybuchla od smiechu. ''Takže je koniec? Vymenil si ma za tú štetku?! ,, Nadvihla obočie. Čo si myslí, že týmto dosiahne?! ''To ty si tu jediná štetka a koniec by to bol vtedy, ak by bol aj začiatok a teraz vypadni.,, Nikoll zabuchla za sebou dvere a odišla. ''Už mi len popcorn chýbal.,, Usmiala som sa na Justina a on na mňa. 

Justin s chalanmi odišli za mesto, vybaviť nejaký kšeft. Nikoll, David, Jenny a ja sme ostali doma. Chcela s nimi ísť aj Jenny, no Flores jej to nedovolil. Sa ani nečudujem. ''Dnes robila Nikoll scénu.,, Zasmiala som sa a tým som upútala Jennynu pozornosť. ''Akú?,, Sadla si oproti mne do tureckého sedu a čakala na moju odpoveď. ''Tak vieš, že som spala u Justina.,, Kývla hlavou a ja som pokračovala. ''No a večer mi dal takú debilnú otázku, že aký je môj sen. Trochu dlhšie som rozmýšľala a na koniec som mu povedala, že asi bungee jumping. Zasmial sa a ja som sa ho spýtala tú istú otázku.,, ''No nenapínaj ma už toľko.,, Zavrčala Jenny a ja som sa na nej len zasmiala. ''Neprerušuj ma.,, Odula som spodnú peru a pokračovala ďalej. ''A odpovedal mi, že jeho snom je byť mojím snom. Potom sme sa bozkávali a zaspali. Ráno som sa išla umyť a Justin chcel ísť so mnou, čo som mu nedovolila. Nech si chlapec nemyslí, že ma bude mať tak rýchlo. Keď som vyšla zo sprchy, už tam nebolo. Ľahla som si na postel a v tom prišla Nikoll, že láska, včera som ťa čakala.,, Snažila som sa napodobniť jej otravný hlas a Jenny sa len zasmiala. '' Vieš si predstaviť ten jej ksicht keď ma uvidela? Skoro som zomrela. Na otázku, kde je Justin som jej odpovedala, že neviem a že som ho naposledy videla keď chcel ísť so mnou do sprchy. Začala sa neveriacky smiať a v tom došiel Justin že, láska urobil som ti raňajky. Nikoll tam začala vrieskať, že či má byť toto koniec a on jej na to odpovedal, že koniec by bol ak by bol aj začiatok. Vyhodil ju z izby a ja som myslela, že som umrela.,, Dohovorila som a Jenny sa začala neuveriteľne smiať. 

Z Justinovho pohľadu:

Nikoll som mal len na sex a pravdu povediac aj na to aby Bella žiarlila, čo sa mi asi moc nedarilo. S Jenny som sa rozprával o Belle a ona mi povedala, že s ňou mám začať od znovu, tak som to skúsil a vyšlo to. Som neuveriteľne šťastný, že som si ju získal. Tento krát ju už nestratím. ''Bieber! Kurva Bieber ideme.,, Z premýšľania ma vyrušil Paulov hlas. ''Kurva však ja viem.,, Zasyčal som a vystúpil z auta. Boli sme pred obrovským skladom. Nikde nikto nebol a už bolo presne 10 hodín. Obrovské dvere na sklade sa otvorili a z nich vyšlo asi 8 chlapov. Všetci sa zastavili pár metrov od skladu, iba jeden išiel ďalej. Vykročil som jeho smerom. ''Máte to?,, ''Presne 10 kíl kokaínu.,, Kývol som rukou k Paulovi, aby to svinstvo vybral z auta. ''Teraz chcem vidieť peniaze.,, Zrazu k tomu chlapovi niekto pribehol a podal mu kufrík, ktorý následne otvoril. ''Presne milión dolárov.,, 

Obchod prebehol bez komplikácií. Neviem prečo nemôžu byť takéto rýchle všetky obchody. Vždy sa niekto musí srať a potom to skončí tak, že ich zabijeme a ostane nám aj koks. Nikdy ich nepochopím, no som rád, že už za hodinku budem so svojou princeznou. 

Z Nikollinho pohľadu:

Nikdy som to nikomu nepovedala, no už od začiatku som zamilovaná do Justina. Milujem ho ako som ešte nikdy nikoho nemilovala a on ma ignoroval toľko rokou. Vždy tu bola nejaká kurva, ktorá ho zaujímala viac než ja. Najprv to bola Selena a teraz Bella. Keď mi Bella povedala, že je do neho zamilovaná, myslela som si, že ju na mieste zabijem. No mala som plán, ktorý sa mi podaril. Bella odišla späť do NY a ostávala iba Selena. Plány mi trochu skazilo to, keď Bella neodišla kvôli nejakému kamošovi. No na šťastie sa to potom napravilo. Ako vravím, ostávala iba Selena. Vravela, že o týždeň odlieta za rodičmi. Ja som si za ten týždeň získala Justina a keď prišiel deň D, teda deň keď mala Selena odletieť, dala som jej do tašky bombu. Áno, zabila som Selenu, no mne to nevadí. Nikto o tom nebude vedieť a zabila som už dosť ľudí, tak prečo by mi mal robiť problém zabiť pár ľudí, ktorý pocestujú s ňou?! Justin mi povedal, že odlieta do LA so svojimi rodičmi a to som nemohla dopustiť. Napísala som Belle sms, o Seleninej smrti. Vedela som, že si nenechá ujsť jej pohreb a ani Justin by si ho nenechal ujsť. Mali sa tam stretnúť a nasťahovať sa späť. To mi aj vyšlo a už len donútiť Bellu, aby ona odišla späť do NY. Všetko mi vychádzalo. Justin Bellu zanedbával a ju to pomaly, ale isto prestávalo baviť. Všetko mi pokazil David a jeho neočakávaný príchod. Bella sa dala do kopy s Davidom a to bolo to, čo som potrebovala. Justin za mnou doliezal stále viac a viac až sme nakoniec spolu začali spávať. Boli sme vkuse spolu. Každú sekundu, minútu, hodinu a týždne ubiehali rýchlo. Bola som šťastná. Celý môj plán mi vyšiel, no potom to David dojebal. Bella ho videla sa bozkávať s nejakou kurvou. Bella odišla a za ňou aj Justin. Lámalo mi to srdce. A moje srdce je po dnešnom ráne na kusy. Cítim sa ako telo bez duše. Ležím na posteli a spomínam na Justinove dotyky, keď v tom ma napadol dokonalý plán. Postavila som sa z postele a namierila som si to do Davidovej izby. Zaklopala som a pomaly vošla. David ležal na posteli a plakal. Takto som ho v živote nevidela, no toto je presne to čo potrebujem. ''Mám pre teba jeden návrh.,, Sadol si na postel, utrel si slzy a ja som si sadla vedľa neho. ''Počúvam.,, 

Z Bellinho pohľadu:

''Som unavená, pôjdem si ľahnúť.,, Postavila som sa z gauču a dala som Jenny bozk na líce. ''Počkaj idem aj ja. Som už tiež dosť unavená a nechce sa mi čakať hodinu dokým sa títo dotrepú.,, Nad jej poznámkou som sa zasmiala a vypla som telku. Vybehli sme do svojich izieb, no presnejšie ja do Justinove. Dala som si rýchlo sprchu, umyla zuby a prezliekla som sa do pyžama. Ľahla som si na postel a skúšala som zaspať. Z polospánku ma zobudilo vŕzganie dverí. Treba ich niečím natrieť. ''Justin, zobudil si ma.,, Zamrmlala som a on sa zasmial. No ten smiech nebol Justinov. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat