7. časť-Chýbaš mi!

3K 133 16
                                    

ČASŤ VENUJEM KARINK1994. DÚFAM, ŽE SA BUDE ASPOŇ TROCHU PÁČIŤ. :) PRIEMNE ČÍTANIE :3 :)

Ráno som sa zobudila na slnečné lúče ako ma hrejú na tvári. Usmiala som sa no keď som si spomenula na ten včerajší večer, úsmev ma hneď prešiel. Postavila som sa z postele a išla som sa osprchovať.

Je pól tretej a ja sedím v izbe a nudím sa. Inokedy by som sa nečudovala, veď ma tu každý nenávidel. No teraz tu mám Jessi. Zobrala som si telefón a zavolala jej. Po chvíli zdvihla. ''Ahoj. Neprídeš ku mne?,, Smutne som sa jej spýtala. ''Stalo sa niečo? Si v poriadku? Hneď som tam.,, Nestihla som nič povedať a ona ma zložila. Je to trúba.

Cŕŕn z premýšľania ma vyrušil zvonček. Zbehla som dole po schodoch a otvorila som dvere. Bola som sama doma takže sme mali celý dom pre seba. ''Ahoj si v poriadku?,, Jessi na mňa skočila a objala ma. ''Hej. Len, som strašná krava.,, Zvalila som sa na gauč a tvár som si dala do dlaní. ''Čo sa stalo?,, Zvedavo sa ma opýtala. ''Ach.,, Vzdychla som si a pokračovala som. ''Včera bol u mňa Justin. Vliezol mi cez okno do izby. Začal mi tam hovoriť, že mi niečo nechce robiť, že má dohodu so Selenou  a že sa na ňu mám spýtať rodičov. Ja ani neviem prečo som začala plakať a bola som v šoku no a on ma objal a ja jak krava som ho na seba stiahla a rukou som mu prešla po... no vieš po čom.,, Na chvíľu som stíchla a zapozerala som sa do zeme. ''A potom? Vyspali ste sa?,, Začala tlieskať ako sfetovaný tučniak na púšti. ''Nie. Proste sa postavil a zo slovami,že prepáč nemôžem odišiel. Som kravááá.,, Začala som kričať a trieskala som si hlavu do operadla. Jessi sa na mňa pozerala tipom WTF?! ''Počkaj myslíme na toho istého Justina? Na Biebra?,, Po chvíli z nej vypadlo. Ja som len prikývla a pokračovala som vo svojej činnosti. Ústa mala otvorené do korán a nemohla tomu uveriť. Z našich dôležitých činností nás vyrušil Jessin mobil. Nepočúvala som o čo ide. Keď zložila pozrela sa na mňa. Musím ísť. Volal mi, nó Justin.,, Vykoktala zo seba a ja som na ňu len pozerala. ''Ja ti zavolám a potom prídem za tebou. Sľubujem.,, Objala ma a odišla. No fajn a zasa som sama.

Z pohľadu Jessi:

Volal mi Justin. Je pravda, že som mu hovorila, že sa s ním musím porozprávať, no aj tak som mala strach a netušila som čo potrebuje. 

O chvíľu som bola v parku a pohľadom som hľadala Justina. Nikde som ho nevidela, keď ma zrazu niekto chytil za ruku a otočil si ma k sebe. ''Justin.,, Vydýchla som jeho meno. ''O čom si sa chcela rozprávať?,, Zdvihol obočie a čakal na odpoveď. ''Nerob jej to. Nechápem prečo jej to robíš. Ubližuje jej to a Bella za nič nemôže, tak s tým prestaň.,, ''Ochraňuješ ju?,, Zasmial sa. Nespoznávala som ho, predtým než ju spoznal bol iný! ''A predstav si, že za to môže, síce neviem začo, ale keď to ona hovorí tak to tak bude. Selena by jej len tak neubližovala.,, Znova sa zasmial. ''Vždy len tá tvoja Selena.,, Zavrčala som a on sa zasa len zasmial. ''Nespoznávam ťa Jess. Bola si tak nežná a jemná. No teraz, teraz si drsná.,, Zas a znova sa zasmial a mne to už liezlo na nervy. ''Ty nespoznávaš mňa? Kurva Bieber spamätaj sa! Bol si normálny a teraz si úbožiak a debil tak sa už konečne preber!,, Zavrčala som a myslela som si, že mu jednu vrazím. '' Sorry, ale nedôvera od blízkych bolí.  Ja nie som taký, akého by si chcela mať, viem to, to čo ti chutilo ti nehrám, teraz mi ideš radiť nové vety k mojim prehrám a pýtaš sa, prečo ten kabát prezliekam, no v zmene, ktorú nechápeš som našiel odpoveď na to, kto som, kam patrím a kde je moje miesto a za tým, čo robím, si stojím. Prepáč, ak som sklamal, no je to mojim zvykom tak sa s tým budeš musieť zmieriť.,, Keď to dopovedal, padla mi sánka. ''Chýba mi chlapec, chlapec ktorý dokázal ľúbiť,  ktorý mi dokázal vykúzliť úsmev na perách vždy keď som bola smutná, ktorý sa viac staral o druhých ako o seba a chlapec o ktorom sa dalo povedať, že je dokonalý.,, Pousmiala som sa a pokračovala. ''Chýbaš mi ty.,, Znovu som sa usmiala a dúfala som, že ho zlomím. ''To bolo kedysi kráska.,, Zasmial sa a už som nevedela čo robiť. ''Ja viem, že si jej povedala aký som bol. No mne je to jedno. Ten Justin sa už nikdy nevráti a musíš sa s tým zmieriť.,, Usmial sa a odkráčal preč. Presne viem čo bude nasledovať.

Z pohľadu Justina:

Je stále taká krásna, nevinná a naivná ako kedysi. Nad svojou myšlienkou som sa musel pousmiať. Ľutujem Bellu pretože to by bolo moc aj na mňa. Kurva Bieber fakt? Ľútosť? Dal som si imaginárnu facku a nasadol som do svojho auta.

Niekto mi klopal na dvere. ''Ďalej,, Zakričal som a on vstúpil. Na moje prekvapenie to bola Sel. '' Vieš čo máš dnes robiť, však?,, Usmiala sa a ja som jej úsmev opätoval. Prikývol som hlavou na znak súhlasu. Sel podišla ku mne a dala mi bozk na pery.Znova sa usmiala a odišla z mojej izby. 

Bol už večer a to znamenalo jedno. Ísť do parku a počkať si na Bellu keď bude bežať v parku. Postavil som sa z postele a zavolal som chalanov. Všetci pribehli k dverám a mohli sme vyraziť. 

Z pohľadu Belli:

Jess ku mne prišla a všetko mi povedala. Ja toho chalana nechápem. Chvíľu sme sa ešte rozprávali a ona potom odyšla domou. Bola už tma a tak som sa prezliekla do legín a čierneho trička. Obula som si čierne supry a išla som si zabehať do parku. Niečo mi hovorilo aby som dnes nešla, no ja som musela. Stále som bola doma sama a tak som len zamkla dvere a išla som smer park.

Ospravedlňujem sa za to, že je tak krátka. No keď mám konečne čas písať tak mi nejaký debil musí vždy pokaziť náladu. -.-'' 15 votes a dám ďalšiu. Tentokrát už dlhšiu a zaújmavejšiu. Komentáre potešia :) :*

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat