23. časť-Nemám dôvod ostať!

2.2K 116 13
                                    

Tak a teraz si idem kopať hrob! :D Prosím neukameňujte ma :DD <3 Príjemné čítanie. :3

Bol zmätený no po chvíľke začal spolupracovať. Dochádzal mi kyslík a zrazu sa mi začal krútiť celý svet. Odtiahla som sa od Justina a on sa na mňa nechápavo pozeral s priblblím úsmevom. Oprela som sa o stenu a začala som sa smiať ako šialena. Na toto mám jediné vysvetlenie, začal pôsobiť alkohol. Zrazu sa mi šmykla noha a ja som skončila na zemi. ''Si v poriadku?,, Spýtal sa ma Justin a videla som ako zadržiava smiech. ''Pobozkaj ma.,, Zakričala som a rukami som udrela do zeme na ktorej som stále ležala. Teraz to nevydržal ani Justin a začal sa smiať. Odula som spodnú pery. Momentálne som vyzerala ako 5 ročné dieťa. Začala som sa smiať na jeho smiechu, ktorý bol tak dokonalý a nákazlivý. O pár sekúnd som pocítila prudký pohyb a ja som opäť stála na nohách a znova som bola opretá o stenu. Justin ma začal bozkávať a ja som spolupracovala. Zahryzol sa mi do spodnej pery a ja som pootvorila ústa. Jeho jazyk sa mi splietol s mojím. Ten krásny bozk prekazila Jenny s jej piskľavým hlasom. ''Bella, všade ťa hľadáme a ty sa tu oblizuješ s nejakým chalanom.,, ''Typická Bella.,, Poznamenal Nik a ja som sa na neho pozrela vražedným pohľadom. Neviem kto mi chcel pretiahnuť najlepšiu kamarátku. ''Nejako rýchlo si zabudla na toho svojho Biebera, či ako sa to volá.,, Zasmiala sa Jenny a ja tiež. ''Jenny, toto je Justin.,, Zasmiala som sa znova a jej skoro spadla sánka. Justin k nej podišiel bližšie a podal jej ruku. ''Bieber.,, Zasmial sa a ona mu potriasla rukou. To by nebola ona ak by sa skoro nezjebala. Mala šťastie, že ju Justin chytil. ''Krásne oči a tie pery by som dokázala bozkávať celé hodiny.,, Povedala Jenny ešte v jeho náručí. ''Jennyfer.,, Zavrčala som a myslela som, že na ňu skočím a vytrhám jej vlasy. ''Čo? Je jebaví a ešte pred hodinou si vravela, citujem: Ako za starých čias.,, Porozmýšľaj čo si teraz povedala.,, Pozrela som sa na Jenny a na Nika. Celou silou som udrela do steny vedľa mňa a rozbehla som sa tmavou uličkou niekam do neznáma. ''Toto si prehnala Jenn.,, Nikov hlas sa mi rozozvučal v ušiach. Toto boli posledné slová čo som počula.

Momentálne sedím v strede diaľnice a čakám dokým tadiaľto pôjde nejaké auto. Netuším kde presne som. Suka, ako mi to zasa mohla urobiť? Veľmi dobre vie, že Justin je pre mňa všetkým. Slzy som si utrela chrbtom ruky a ľahla som si na chrbát. Alkohol zo mňa už dávno vyprchal a ja som začala počítať hviezdy. Aspoň takto som sa chcela zabaviť a prestať myslieť na to všetko zlé, čo sa v mojom pojebanom živote stalo. Už tu ležím asi dve hodiny a neprešlo tadiaľto žiadne auto. ''Jebať to.,, Zakričala som ako som len mohla a prudko som sa postavila. Svetlá od auta ma oslepili a potom už len náraz. 

Z Justinovho pohľadu:

Odbehla a ja som nechápal. Jenny s tým chalanom sa na seba pozerali a nikto nič nehovoril. Bolo mi to trápne tak som odtiaľ odišiel. Vybral som sa hľadať Bellu. Prechádzal som sa tmavými uličkami a nikde som ju nemohol nájsť. Prešiel som asi celé mesto. Po asi doch hodinách hľadania ju som sa vrátil pred klub. Nasadol som do auta a išiel som domov. 

Zvalil som sa na gauč a zapol telku. Večerné správy. Prekrútil som nad tým očami a do rúk som si zobral mobil. Vytočil som Bellino číslo a čakal som, dokým mi to zdvihne. Už som jej volal asi po 69 krát. Neovládol som sa a mobil som hodil cez celú miestnosť. Pozrel som sa na telku. ''Nehoda na diaľnici v Stratforde. Na mieste boli všetci mŕtvi.,, Vypol som telku a išiel som si ľahnúť. Potreboval som sa nejako upokojiť tak som zabočil do Seleninej izby. Neobťažoval som sa zaklopať, len som otvoril dvere a následne ich za sebou zavrel. Selena sa postavila z postele a pretrela si oči. Asi som ju zobudil. Nad svojom myšlienku mykol plecami a podišiel ku nej. ''Justin.,, Chcela ešte niečo povedať no ja som jej priložil svoje pery na tie jej. Po chvíli som sa odtiahol a ľahol som si vedľa nej. Predstavoval som si, že je to Bella. Zaspali sme v spoločnom objatí. 

Z Bellinho pohľadu:

Otvorila som oči a pohľad mi padol na auto, ktoré horelo kúsok odo mňa. Zavolala som hasičov, záchranku a rozutekala som sa, ani neviem kam. Pomaly som zastavovala, až dokým som nekráčala úplne kludne. Mala som zomrieť. To auto malo naraziť do mňa a teraz by som tu už nemusela byť. 

Poobzerala som sa okolo seba a uvidela som tak známi dom a pri ňom Floresa ako sa snaží otvoriť dvere. Začala som sa hlasno smiať a on sa otočil mojím smerom. Pomaly som k nemu prišla a stále som sa smiala. ''Kurva, nemal by som toľko húliť.,, Pretrel si oči a ja som sa smiala ešte viac. ''Som skutočná.,, ''Neodišla si?,, Nadvihol obočie a stále sa na mňa pozeral ako na prízrak. Pokrútila som hlavou, zobrala mu kľúče a otvorila som. Flores sa vybral hore po schodoch, asi do svojej izby. Zostala som tam len tak stáť a rozmýšľala som či vojsť, alebo nie. Bola som strašne smädná, tak som sa rozhodla ísť sa napiť. Otvorila som chladničku a vybrala som si džús. Napila som sa a vrátila ho späť do chladničky. Keď som už tu tak prekvapím Sel. Usmiala som sa nad predstavou jej výrazu, keď ma uvidí. Vybehla som hore po schodoch do jej izby a potichu som otvorila. V izbe bola tma a ja som videla len obrys postele. Potichu som sa tam premiestnila a skočila som na postel. ''Prekvapenie.,, Zakričala som a Sel sa hneď zdvihla z postele. Na moje prekvapenie nebola sama. Hneď za ňou sa postavil aj Justin. Nemohla som uveriť vlastným očiam. Pomaly som sa postavila z postele a slzy mi začali padať po mojich lícach. ''Prepáčte.,, Otočila som sa a pomalým krokom som odišla. Zabuchla som za sebou dvere a rozbehla sa dole schodmi. Na chodbe ma dobehol Justin. ''Bella, to nieje tak ako to vyzerá. Prosím nechaj ma ti to vysvetliť. Neodchádzaj.,, ''Ja viem, si námesačný. Justin, ja tu už nemám dôvod ostávať.,, Odsotila som ho a odišla som preč. Ako som mu mohla znovu naletieť na jeho sladké rečičky?!

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat