40. časť-Definitívny koniec!

2.5K 168 57
                                    

Časť je venovaná cuahojj :) Ďakujem ti za tie úžasné komentáre, pri ktorých zomieram od smiechu <3 ILY <3 Príjemné čítanie :)

Celý deň som preležala. Justin aj tak nebol doma, pretože bol znovu v bare. Otočila som sa na druhý bok a natiahla som sa pre mobil čo ležal na nočnom stolíku. Pozrela som sa na hodinky, ktoré ukazovali deväť hodín. Okamžite som vstala z postele, učesala som sa a obula. Do vrecka od gatí som si dala mobil a zobrala som si Justinove kľúče od auta. Naštartovala som, dupla na plyn a auto sa pohlo. Presne som vedela kam mám ísť. Možno si hovoríte, že mám odvahu tam ísť sama, keď ma dokázal postreliť a že mám určite plán, no pravda je iná. Nemám odvahu a nemám ani plán, no je to moja sestre. O jednu sestru som prišla a nedovolím mu vziať mi aj tú druhú. 

Už som bola skoro tam. Celú cestu som išla rýchlo, no teraz som spomalila. Zmocnil sa ma strach a začala som premýšľať čo sa stane ak sa otočím a neprídem tam. Dýchanie sa mi zrýchlilo, no aj tak vynechávalo pár úderov. Dokázal ma zastreliť vtedy a dokáže to aj teraz. Čo ak ma zabije a potom zabije aj Rachel? Čo ak nás obidve predá? Hlavou mi behalo milión otázok, no aj napriek veľkému strachu som neotočila auto. Zabočila som a zastavila auto pred skladom. Pozrela som sa na hodiny a bolo 21:52. Vypla som svetlá a vystúpila som z auta. Zamkla som ho a pomalým krokom som kráčala ku veľkým dverám. Pozerala som sa pred seba na zem a všade som videla krvavé škvrny. Spomienky z tej noci sa mi vracali a ja som sa bála ako nikdy pred tým. Hlavu som rýchlo zdvihla, pretože som počula vŕzganie dverí. Predo mnou sa objavila silueta muža a ako som sa k nemu blížila, videla som jasnejšie do jeho tvári. Zastavila som sa pár krokov pred ním a pozerala som sa mu do jeho zelených očí, ktoré sa mu leskli. ''Shawty, ani nevieš ako rád ťa vidím.,, Usmial sa a ja som zaťala päste. ''Zrejme budeš nesmrteľná.,, Zasmial sa. Veľmi dobre som vedela na čo naráža. ''Kde je?,, Potichu som zašepkala a odvrátila som od neho zrak. Viac som sa nedokázala pozerať na jeho odporný ksicht. ''V bezpečí. Neboj sa.,, Zasmial sa. Nie, nezasmial sa. Vysmial sa mi do tváre! ''V bezpečí, tak ako som bola ja?,, Znovu som sa na neho pozrela, nechcem aby si všimol, že sa ho bojím. ''Tiež si mohla byť v bezpečí, no nedala si si povedať! Je iná ako ty. Je poslušná.,, To robí naschvál. Musí mi pripomínať všetko to čo sa stalo. Vzdychla som si. ''Som tu, tak ju pusti a nikto sa nič nedozvie. Ako keby sa nič nestalo.,, Povedala som kludne aj keď som kludá nebola. Mala som chuť ho dokopať a dobodať, no to bolo nemožné. ''Poď ďalej.,, Pootvoril dvere a rukou ukázal aby som vošla. Vedela som, že ak tam vojdem tak sa odtiaľ už nedostanem, no riskla som to. Hovorí sa, že risk je zisk, no nie? 

Stála som v miestnosti s telkov a gaučom. ''Si až príliš kludná a nebojíš sa. Justin ťa toho musel veľa naučiť.,, Zasmial sa. Keby si len vedel čo všetko ma naučil. ''On nie. To život ma naučil. Nikdy si to nebol ty a ani Justin, kto mi podlamoval nohy a nikdy ste to neboli vy, kto ma za každým čo som vstala sotil späť na zem. Bol to život.,, Znovu som mu pokojne odpovedala a poobzerala som sa či niekde neuvidím svoju sestru, alebo nezačujem jej hlas. David ku mne prišiel bližšie a vybral si zbraň. Jednou rukou si ma pritisol na telo, neprotestovala som a ani som sa nepokúšala dostať sa z jeho zovretia. Cítila som iba tlkot môjho srdca. Zbraňou mi odhrnul vlasy z tváre a začal mi bozkávať krk, pretože vedel, že sa nebudem brániť a vedel, že viem, že to nemá cenu. Sotil ma na gauč, no ja som sa hneď postavila. ''Neprišla som si užiť. Prišla som pre svoju sestru a keď nepovieš čo za ňu chceš nič nedostaneš.,, Prehovorila som s odvahou v hlase. Prekvapilo ho to. ''Prišla si vyjednávať?,, Usmial sa. ''Myslím, že nie si v pozícii aby si vyjednávala.,, Usmial sa. Bol až príliš pokojný a nebol násilný, čo ma znervózňovalo. Nikdy takýto nebol. Zmenil sa! ''Povedala som ti svoje a za tým si stojím!,, Urobila som krok od neho. Chvíľu rozmýšľal a potom sa na mňa pozrel. ''Jeden sex a pustím ju! Máš moje slovo!,, Povedal až príliš presvedčivo. Nezmohla som sa na nič iné iba prikývnuť. Podišiel ku mne a znova ma sotil na gauč. Ľahol si na mňa a začal ma bozkávať. ''Nečakaj, že budem nežný. Postarám sa o to aby to bol tvoj najhorší sex v živote.,, Pošepkal mi do ucha a zasmial sa. ''Už som s tebou spala, takže viem aký to je najhorší sex.,, Usmiala som sa. ''Tvoje vzdychy hovorili za všetko.,, Sebavedome sa usmial a ja som len pokrútila hlavou. ''Asi si ešte nepočul o predstieranom orgazme. Ženy sú až príliš dobré herečky.,, Aj ja som sa sebavedome usmiala, no potom som si uvedomila čo som povedala. Nechcem ho vyprovokovať! 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now