22. časť-Ja som neodišiel!

2.3K 105 10
                                    

Tak dúfam, že vás aspoň trochu poteším :) Príjemné čítanie :) <3

Z Bellinho pohľadu:

Všetky svoje veci som hodila na zem a rozbehla som sa k nemu. Keď si ma všimol, ruky roztiahol na znak objatia a ja som mu skočila okolo krku. ''Nik.,, Vzdychla som spomedzi slzy, ktorím som sa nemohla ubrániť. Chýbalo mi jeho objatie. ''Princezná.,, Nad tým pomenovaním som sa musela začať usmievať. Nikdy mi nehovoril Bella. Vždy som bola princezná. Po chvíľke som sa od neho odtiahla. ''Čo tu ty robíš?,, ''No neviem či vieš čo sa mi stalo.,, Smutne sa na mňa pozrel a ja som si znova začala vyčítať, že som ho opustila. ''Viem. Pred mesiacom mi to všetko Jenny povedala.,, Ten smutný pohľad som mu vrátila a čakala som čo mi povie. ''No tak na liečení som stretol Lili. Je to tá najúžastnejšia žena na svete. Pred dvoma dňami nás pustili a my sme sa sem presťahovali. A vlastne čo tu robíš ty?,, Som rada, že si našiel dievča, no to ja som bola pre neho tá dokonalá. ''Tak to ti gratulujem. Musíme to niekedy osláviť. Ja som tu bývala, mám tu aj dvojičku, no teraz bývam znova v NY s Jenny.,, Usmiala som sa na neho a on mi úsmev opätoval. ''Lili.,, Povedal a o pár sekúnd stála po jeho boku celkom pekná hnedovlasá baba. ''Lili, toto je Bella. Bella, Lili.,, Predstavil nás a my sme si potriasli rukou. ''Rada, by som sa s tebou ešte rozprávala, no o pár minút mi letí lietadlo.,, Usmiala som sa a chystala som sa objať Nika. ''Ostaň. Aspoň pár dní. Budeš zatiaľ bývať u nás.,, Prehovorila Lili a ja som sa začala dusiť vlastnou slinou. Tak toto ma zaskočilo. ''Rada by som, ale nemôžem. Sľúbila som kamarátke, že sa dnes vrátim.,, ''Zavolám Jenny. Presvedčíme ju nech príde za nami.,, Nestihla som nič povedať a už ma ťahali so sebou. Bože, Jenny ma zabije. 

Išli sme popri letisku a Lili bola obmotaná okolo mojej ruky. Nechápem to dievča. Ani ma nepozná a už sa správa ako keby sme sa poznali storočia. Ja len dúfam, že tu nestretnem nikoho z domu. Po prvé by ma zabili a po druhé by som sa zabila ja. Z premýšľania ma vytrhol Lilin hlas. ''Chudák, určite dostal košom.,, Nahodila smutný pohľad a ukázala na smetný kôš v ktorom bola odhodená kytica ruží. Boli krásne. Také dostať od niekoho. Tá baba musela byť sprostá ak to odmietla. Pokrútila som hlavou, aby som tie debilné myšlienky vyhodila z hlavy, čo sa mi aj našťastie podarilo. 

Vošli sme do dosť veľkého domu. Lili odišla do obchodu a ja práve pozoruje Nika ako vybaľuje škatule. Asi pred minútou sa to dalo vydržať, no teraz si dal dole tričko a ja som začala slintať. Tak dokonalé telo. Vidno, že posiloval, ale na Justina nemá. Ach znova myslím na Justina. ''Zastrelte ma.,, Vyšlo zo mňa. Mala to byť myšlienka, no nejak mi to nevyšlo. ''Prečo?,, Ten Nikov nechápavý pohľad ma zabíjal. ''Len nahlas rozmýšľam.,, Žmurkla som na neho a postavila som sa zo stoličky. Sadla som si na gauč a vytočila Jennyne číslo. ''Ahoj. Dnes neprídem, ale ty prídeš za mnou.,, To si vhoď z hlavy. Ja som vedela, že ťa za tým Bieberom nemám púšťať.,, Začala na mňa zvyšovať hlas a ja som sa len smiala. '' Jenny ukludni sa!! Bola som na letisku a stretla som tam Nika. Ani neviem ako a ocitla som sa u neho a jeho priateľky doma. A chce aby si prišla aj ty. Ideme oslavovať. Ako za starých čias.,, Cmukla som do telefónu a posledná veta čo mi povedala bola ''bežím na letisko,, a zložila ma. Myslela som si, že neodolá. Nad svojou myšlienkou som sa pousmiala a išla som za Nikom. 

Z Justinovho pohľadu:

Prišiel som domov a prvé čo bolo, že som si otvoril fľašu, asi vodky. Všetkých som poslal do piče. Tie ich otázky ako sa tvárila Bella keď som jej dal tie ruže ma srali. Ten buzerant mal šťastie, že som tam neprišiel a neprijebal som mu. Teraz ľutujem, že som to nespravil. 

Bol som strašne opitý a štveral som sa po schodoch hore do svojej izby. Keď som tam konečne bol tak som sa vyzliekol a ľahol som si. Pri myšlienkach na Bellu som zaspal.

Ráno som sa zobudil na strašnú bolesť hlavy. No ráno, ako sa to vezme. Vonku bola už tma. Horko, ťažko som sa postavil a nasmeroval som si to do kúpeľne. Zhodil som zo sebe boxerky a vliezol som do sprchy. Rýchlo som sa osprchoval a obliekol som si čisté veci. Vlasy som si nagéloval a začal som behať po dome. Vošiel som do každej jednej izby a oznámil som im, že dnes večer ideme do baru. Presnejšie o pól hodinku.

Z Bellinho pohľadu:

Ráno som sa zobudila na pocit, že ma niekto sleduje. Otvorila som oči a nado mnou sa skláňal Nik. Usmiala som sa a on mi úsmev opätoval. ''Dorazila Jenny.,, Zasmial sa a ja som vyletela z postele. ''Koľko je hodín?,, ''Za pár minút 6.,, Postavil sa z postele a bol na odchode. ''Oh a aby som nezabudol, večer sa ide oslavovať. Presnejšie o hodinku.,, Zabuchol dvere a už bol preč. Rýchlosťou svetla som vletela do kúpeľne. Osprchovala som sa a vysušila si vlasy. Naniesla som na seba make-up, špirálu a linku. Vlasy som si ešte vyžehlila a obliekla som si úzke čierne rifle, tielkové biele tričko a biele topánky na podpätku. Do rúk som si ešte zobrala kabelku, do ktorej som si nahádzala veci ako sú mobil a tak. Zbehla som dole zo schodov, pričom som sa skoro zabila. ''Konečne.,, Zakričala Jenny a my sme mohli vraziť. 

Došli sme do mne veľmi známeho klubu. Dúfam, že tu nestretnem Biebera, nakoľko to je 5 minút od ich domu. ''Párty.,, Zakričali všetci jednohlasne a nad tým som sa musela zasmiať. Dnes si trochu zaspomínam pri fľaškách alkoholu. 

Ubehla už asi hodina a my sme sa zabávali, smiali a pili. Bola som už dosť opitá a ostatný na tom neboli o dosť lepšie. ''Moja obľúbená pesnička.,, Zakričala som, aj tak ma cez tú hudbu nemohol nikto počuť. Pozrela som sa na ostatných a Nik sa oblizoval s Lili a Jenny sa rozprávala s pohárom vodky. Pokrútila som nad tým očami a chytila ju za ruku. Ťahala som ju do stredu parketu a ona sa len poslušne motala za mnou. Začala som tancovať a nevšímala som si nič iné iba hudbu. Pesnička skončila a išla ďalšia. Poobzerala som sa okolo a Jenny som nikde nevidela. Nejak som to neriešila a tancovala som si ďalej. Pocítila som nejaký dotyk na mojich bokoch. Nebola som natoľko opitá aby som to neriešila. Nebude ma obchytkávať nejaký úchil. Okamžite som sa otočila a chcela som ho udrieť, no nemohla som. Pred sebou som uvidela tie najkrajšie oči, ktoré mi tak chýbali. ''Ahoj kráska.,, Zvodne sa na mňa usmial. Úsmev som mu vrátila. ''Justin.,, Vzdychla som si, no keď som si spomenula ako to dopadlo naposledy, keď sme boli opitý, úsmev ma prešiel a začala som ho od seba odstrkovať. ''Chýbala si mi.,, ''Jasne a preto si sa hneď ráno vyparil.,, Falošne som sa usmiala a chystala som sa odísť. Pocítila som ruku na mojom zápästí a išla som smerom ktorým som nechcela. ''Justin, prestaň ma ťahať.,, Kričala som na neho, no cez tú hudbu to určite nepočul. Po chvíli som sa ocitla vonku za klubom. Justin ma oprel o stenu a pritlačil sa na mňa. ''Ja som neodišiel.,, ''Aha ty si bol len neviditeľný.,, Falošne som sa usmiala. ''Vlastne, odišiel som, pretože som si musel, ale nie od teba, od teba by som neodišiel. Ja som za tebou išiel na letisko, no ty si tam bola s nejakým buzerantom.,, Začal rozhadzovať rukami a oči sa mu menili z hnedej na čiernu. Tento jeho stav už poznám. Neváhala som a prilepila som sa mu na per. Jediný spôsob ako ho ukludniť.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now