3. časť-Nie som sama!

3.1K 131 11
                                    

Cez letné prázdniny som bola na dovolenke s rodičmi na Hawaii. Strávili sme tam dva mesiace, aj to len kôli ich práci. Cez deň som musela dávať pozor na Rachel, takže chodila somnou všade a hlevne na pláž. Stretla som tam veľa úžasných ľudí a aj veľa pekných chalanov s ktorými bola sranda. Odreagovala som sa a hlavne som zabudla na problémi čo mám doma. 

A teraz naspäť do reality. Som doma. Nič sa tu nezmenilo, až na to, že máme nových susedov. Prisťahovali sa sem len včera. Bola som v izbe na balkóne keď som začula krik od vedla. Naklonila som sa z balkóna a uvidela babu a chalana. Zabávali sa pri bazéne. Strašne som sa nudila a tak som sa rozhodla ísť von na záhradu sa opalovať. Obliekla som si čierne plavky, zišla som dole schodami a vyšla na terasu kde som si lahla na lehátko a nasadila som si slnečné okuliare. ''Hej kočka nejdeš sa kúpať?,, začula som mužský hlas. Otočila som hlavou smerom odkial sa ozíval ten hlas. Bol to ten môj nový sused. Stál pri pote a opieral sa oň. Zdvihla som obočia a prstom som ukázala na seba. '' Jasné že ty. Vidíš tu ešte niaku sex bombu? ,, povedal a zvodne sa usmial. Nemohla som uveriť vlastným ušiam. Tu v Stradforde sa somnou niekto baví? '' Hej Jaxon, nebal každú babu ktorú vidíš!,, prišla k nemu zrejme jeho mladšia sestra a  začala sa smiať. ''Jessi!! Buď ticho snažím sa tu naviazať známosti!,, Musela som sa nad tím zasmiať. Dala som si dole okuliare a nasmerovala som si to k plotu. Nevedela som čo mám povedať, tak som sa len pozdravila '' Ahojte. ,, ''Ahoj, som Jessica a toto je Jaxon. Tie jeho narážky si nevšímaj. Jaxon ju uudel do pleca a všetci sme sa začali smiať. '' Ja sa volám Bella, to je v pohode,, povedala som s úsmevom. '' Nedojdeš sa kúpať?,, spítala sa ma Jessi.'' Rada, len si zoberiem uterák a hneď som tam.,, 

Po hodinke bláznenia a rozprávania sa Jaxon postavil a odišial dnu. Jessi sa ma pýtala či nezavolám nejakých kamošov. Zostala som ticho a po chvíli som prehovorila. '' Vieš mňa tu nemá nikto rád pretože som sa zaplietla hneď v prví deň ako sme sa prisťahovali s nesprávnimi ľudmi.,, Sklopila som zrak a zadívala sa na hladinu bazéna. Jessi ma pohladkala po chrbte a povedala,  '' tak teraz už má,, usmiala sa a objala ma. Bol to dobrý pocit vedieť, že už tu niesom sama. Jaxon viletel z domu celí vitešený a postavil sa pred nás. Priblblo sa usmiaval a v ruke držal vodku.''Pijeme baby,, ohlásil a ja som mu v tom momente vytrhla fľašu z ruky a začala piť. Stiahla som asi štvrťku a potom som ju podala Jessice. 

Skoro celá fľaša bola fuč a Jessice bolo zle. '' Idem si ľahnúť. Necítim sa dobre.,, povedala, dala mi pusu na líco a so slovami '' zajtra si voláme,, odišla dnu. Jaxon si prisadol ku mňe a podal mi fľašu. Ja som si ju zobrala a zvišok som exla. '' Ty si mi nič nenechala,, smutne sa na mňa pozrel a vystrčil dolnú peru. '' Chuť v ústach mi ešte zostala, tak...,, nestihla som dopovedať a už mi strčil jazyk do úst. Boli sme strašne opití tak som to neriešila a spolupracovala som. K tomu bol strašne sexi. Hnedé nagélované vlasy, tmavohnedé oči a krásne pery. Po chvílke sa odomňa odlepil a prehovoril. ''Máš krásne sladké pery a úžasne bozkávaš.,, '' Ani ty niesi zlý,, usmiala som sa a oblízla si pery. '' A chceš vedieť v čom ešte niesom zlý?,, nadvihol obočie a žmurkol na mňa. '' No predveď sa,, zasmiala som sa a ani som sa nestihla nazdať a jeho ruka bola v mojich plavkách. Palcom mi krúžil po klitorise a ukazovákom do mňa vošiel. '' V posteli,,zašepkal mi do ucha a potom sa pritisol na moje pery. Moje vzdichi sa strácali v jeho ústach. Po chvíli pridal aj prostredník a ja som cítila, že už budem. V tom mi zazvonil telefón a on prestal. Kurva.! ''Ano mami??,,''Bella poď už domov,, ''Ešte chvíľku,, prosila som mamu. '' Nie teraz!,, '' Ale mamííí,, kňučala som jej do telefónu. '' Izabella niečo som povedala,, ''Dobre,, odvrkla som jej a zložila ju. ''Musím ísť,, smutne som povedala a postavila som sa. '' Zajtra je tiež deň,, usmial sa a dal mi pusu na líco. 

Ležala som v posteli a preklínala som mamu. Prečo musela zavolť v tom najlepšom? S myšlienkami na zajtrajší deň a so s pomienkami na dnešok som sladko zaspala.

Zobudila som sa na slnečné lúče ktoré mi zohrievali tvár. S úsmevom na perách som zišla dole do kuchine a sadla si k barovému pultu. Mama predomňa položila tanier s preženicou a ja som z chiti začala jesť. '' Čo sa tak usmievaš?,, Spýtala sa ma mama. '' Nemôžem?,, zdvihla som pravé obočie a ďalej som sa napchávala. '' Ja len že či v tom nebude ten chlapec čo ťa tu pred hodinkou hľadal.,,Hneď ako to dopovedala som sa začala dusiť . ''Aký chlapec?,, s vystrašením pohladom som sa na ňu pozrela a úsmev mi zmizol z tváre.'' Vravel, že nezdvíhaš telefón a pýtal sa či si doma. Povedala som, že spíš. Vraj ťa nemám budiť a že sa stretnete zajtra v škole.,, Pozrela som sa na telefón a mala som 6 nepriatých hovorov-neznáme číslo. Tvár mi zbledla a myslela som na to najhoršie, na Justina. 

Ležala som na posteli v izbe a premýšlala som kto to mohol byť. Modlila som sa nech to nieje David a ani Bieber. Úplne som na nich cez toto krásne leto zabudla. Nechcem mať s nimi už nič spoločné. Z rozmýšlania ma vyrušila sms.

Pre Bellu: Ahoj dnes sa nestretneme lebo ideme s rodičmi na nákupi. Zajtra ráno ma čakaj. Jessi :*

Pre Jessi: Škoda :/ Tak ráno ťa vyzdvihnem. Dávaj si pozor. :*

Nemala som čo robiť tak som išla za sestrou do jej izby. ''Ahoj Rachel. Neruším?,, Usmiala som sa na ňu a ona mi úsmev opätovala. ''Ahoj Bell. Nie nerušíš.,, Rozprávali sme sa a šaškovali do večera. Bolo asi 9 hodím a ona išla už spať. Dala som jej pusu na čelo. ''Dobru noc.,, ''Dobru Bell.,, zatvorila som je dvere a išla som sa osprchovať.

Ležala som v posteli a stresovala som sa. Bála som sa ísť do školy ako nikdy inokedy. Bála som sa aj zaspať no moje telo bolo unavené a oči sa mi pomalinky zatvorili a zaspala som.

STIHLA SOM TO EŠTE DNES. :D TAKÁ ONIČOM, ALE DÚFAM, ŽE SA BUDE PÁČIŤ. :* 10 VOTES A DÁM ZAJTRA ĎALŠIU. :) KOMENTÁRE POTEŠIA :3 ĎAKUJEM, ŽE TO ČÍTATE! <3 :*

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now