2. časť-Nový začiatok

3.6K 143 8
                                    

Kanada, môj nový domov. Bola som už vybalená a pripravená na nástup do školy. Je streda a ja sa nudím. Nikoho tu nepoznám a tak nemám čo robiť. Po 15 minutách som sa rozhodla si ísť zabehať do parku, čo je neďaleko nášho domu. Dala som si čierne legíny a červené tričko. Bolo 6 hodín a ja som mohla vyraziť.

Došla som do parku a po pár minútach som si sadla na lavičku. Chcela som si usporiadať myšlienky, no namiesto toho sa mi znova vybavil spomienky na Jenny a Nika. Prestala som vnímať okolitý svet a nahromadila sa vo mne strašná zlosť. ''Štetka,, vykríkla som dosť nahlas a vtedy som sa prebudila z tranzu. Keď som sa pozrela pred seba, stála tam nejaká baba a pár chalanou. ''Štetka? Moja toto si prehnala!,, povedala tá baba a ja som sa zahanbená a naštvaná postavila z lavičky a rýchlo som začala utekať domou. 

Sedela som vo vani a modlila som sa aby som nikoho z nich už nikdy nevidel. Bohvie ako myslela tie slová. ''Štetka? Moja toto si prehnala!,, rozoznel sa mi jej hlas v hlave. Boh vie čo tým myslela. Osušila som sa a unavená išla spať. Myšlienky mi behali havou a ja sa čudujem, že som dokázala zaspať.

Cŕŕŕn, ráno ma prebudil hnusný hlas budíka. Chvílu som sa prevalovala v posteli a potom som sa išla obliecť. Dala som si ryflové šortky a na to volné čierne tričko. Namalovala som sa zobrala si čiernu kabelku do ruky a išla som dole do kuchine. Na barovom pulte bol odkaz.

Bella.                                                                                                                                                          Odnes Rachel do školy a z chladničky si zober desiatu. Dnes nás nečakaj, išli sme do New Yorku vybaviť potrebné veci. Prídeme o pár dní. Peniaze máš v stolíku. Postaraj sa o sestru a buď dobrá. Ľúbime ťa. MAMA.

Yes, pár dní sama.  Do ruky som si zobrala jablko a išla som zobudiť Rachel. Dala som jej aj sebe do školskej tašky desiatu. No ja do kabelky. Moja sestra Rachel má 13 a na jej vek je velmi vyspelá. Bolo 07:45 a bol čas vyraziť. Zobrala som klúče a išli sme do školy.

Vystúpila som z auta a od strachu som nevedela poriadne ani dýchať. Vošla som do školy a nik si ma nevšímal. To mi vihovovalo. Číslo triedy som mala 322. Bola to strašne velká škola a ja som nevedela kam ísť. Počula som hlas zvonenia a ja som stále blúdila po škole. Na chodbách už nikto nebol. Hladala som ďalej a pozrela som sa na papierik na ktorom som mala napísané číslo triedy. V tom som do niekoho narazila a bola som na zemi. ''Nevidíš? ,, Ozval sa mužský chraplavý hlas. '' P-p-prepáč. Ja som ťa nevidela.,, Vykoktala som zo seba. Postavila som sa a pozrela sa na toho chalana. Bol krásny! Orieškovo hnedé oči, plné pery, nagelované vlasy a dokonale oblečený. Oblízol si pery a ja som mala chuť ho pohozkať. Trochu mi pripomínal Nika.''To ty. Ty si tá suka čo nazvala včera večer Selenu štetkou a potom utiekla.'' Jeho krásne oči zmenili farbu a sfarbili sa do čierna. ''Ja-ja... Nestihla som dopovedať a on mi strelil facku až som spadla na zem a z pery sa mi začala valiť krv. '' S nami si sa zahrávať nemala. Na toto doplatíš!,, Kopol mi do brucha a odyšiel. Horko ťažko som sa postavila na nohy a išla na záchody sa umyť. 

Po 10 minutách som konečne našla svoju triedu. Zaklopala som a vošla. Ospravedlnila som sa a sadla si do zadu na volné miesto. Zvišok hodiny som rozmýšlala nad tým chalanom. Z rozmýšlania ma vyrušilo zvonenie. Postavila som sa a išla som k svojej skrynke. Otvorila som ju no zrazu sa mi zabuchla a ja som sa rýchlo otočila. Za mnou stála tá baba zo včera a ešte jedna a asi takých 5 chalanou medzi ktorými bol aj ten čo ma ráno zbil. Vystrašene som sa na nich pozrela a ona prehovorila.'' Som Selena, toto je David, Tom, Nikoll, Sam, Paul a Justin ale toho už asi poznáš.,, Zasmiala sa a flegmaticky na mňa pozrela. Ona sa mi predstavuje? Fuck? Dobre som počula? '' Som Bella.,, Neisto som prehovorila. '' Niesom zvedavá na tvoje meno ty špina. Len som chcela, aby si vedela ako sa bude volať tvoja nočná mora. Ale ty si pamätuj len jedno meno. Meno nášho gangu, DEVIL'S.,, Škodoradostne sa zasmiala, chitila Justina za ruku, odkráčala a postupne za ňou aj ostatný. Ako posledný išiel David, chitil mi pramienok vlasov, namotal si ho na prsty a do ucha mi pošepkal. ''Budeš moja hračka a keď ma onudíš zabijem ťa ako psa.,, Usmial sa a odišiel. Bola som strašne vystrašená a nemohla som uveriť tomu čo počujem. 

Po škole som ostala chílu dlhšie v triede, aby som sa s nimi nestretla. Bola som si istá že v škole nikto nieje, alebo sú na ďalších hodinách. Išla som k skrynke a zobrala si všetky veci. Utekala som dole schodmi a ponáhlala som sa do auta. Ešte jedna chodba a som vonku. Bola som skoro pri východe no zrazu ma niekto chitil za ruku a potiahol späť. Otočila som sa a zamnou stál Justin. Chvíľu sme tam potichu stáli a on mi zvieral zápästie v jeho dlani.Pozeral sa mi do očí a ja do zeme. Chitil mi bradu do dvoch prstou, aby som sa mu pozerala do očí. Mala som v nich srach a slzy v kútkoch očí. ''Bojíš sa?,, Nechápavo som sa na neho pozrela a iba pokrútila hlavou, že nie. Usmial sa ''tvoje oči hovoria niečo iné,, Čo chceš? vyletelo zo mňa. Nechápavo sa na mňa pozrel a stisol mi pevnejšie ruku. ''Spýtať sa či si v pohode.,, Nebrala som odvahu a už som sa vôbec nebála, pripadal mi byť neškodný. ''Najprv ma zmlátiš, potom prídeš so svojou priateľkou za mnou a vyhrážate sa mi a teraz sa ma ideš pýtať či som v pohode? No predstav si že niesom!,, Nakričala som na neho. Jeho orieškovo hnedé oči zčerneli a ja som sa zľakla. Justin ma chitil pod krk a pritlačil ma k skrynke, čo bola pri nás. '' Tak teraz ma počúvaj princezná. Ak to nepôjde po dobrom, tak to pôjde po zlom. Snažil som sa byť milí, no ak sa ti nepáči tak dobre.,, ''Justin prosím dosť. To bolí.,, Krk mi stisol pevnejšie a pomali ale isto som sa dusila. Hodil ma na druhú stranu chodby a ja som si silno udrela hlavu do skrinky. Zdvihla som hlavu no on už nikde nebol. 

Rachel na mňa už čakala pri aute. Nasadli sme dnu a ona sa ma vypitovala kde som bola. Povedala som jej,že som sa zdržala v škole, pretože profesor chcel odomňa nejaký referát. Neveriacky sa na mňa pozrela no radšej už nič nehovorila. Videla, že som dosť naštvaná. Prišli sme domou a ja som bežala do izby sa osprchovať a zmiť zo seba Justinove dotiky. 

Už rok ma Justin Psychicky týra a David fizicky a ostatný a hlavne Selena ma urážajú a ponižujú. Nikdy to nebolo veľmi vážne. V škole sa somnou nikto nerozpráva a nikto sa na mňa anilen nepozrie. Rodičom sa bojím čokolvek povedať. Bojím sa Justina a Davida. Snažím sa im rok vyhíbať no neúspešne. David ma raz znásilnil a pár krát vážnejšie dobil. Justin sa ma od toho dňa už ani nedotkol, no to čo mi robil bolo asi najhoršie. 

Prázdniny skončili a ja mám pred sebou posledný rok školy, posledný rok ponižovania a týrania. 

DÚFAM, ŽE SA BUDE PÁČIŤ. :) 5 VOTES A JA DÁM ĎALŠIU ČASŤ. :* ĎAKUJEM KAŽDÉMU, ČO TO ČÍTA :* STRAŠNE SI TO VÁŽIM. <3

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now