11. časť-Ľutujem!

2.6K 129 18
                                    

Príjemné čítanie :)

V jednej ruke držal fľašu a v druhej zbraň. Justinou pohľad smeroval na mňa a po chvíľke aj jeho ruka v ktorej držal zbraň. Mieril mi na hlavu, nabudúce si budem dávať pozor na to čo si želám, to s tým aby ma niekto strelil do hlavy som nemyslela vážne. Z môjho premýšľania ma vyrušil jeho hlas. ''Čo tu kurva hľadá ona?,, Stále na mňa mieril a vyzeralo to tak, že vystrelí. ''Čo ťa do toho?,, David prehovoril a Justin zbraň premiestnil na neho. Čakala som čo urobí a modlila sa nech nevystrelí. Na moje prekvapenie zložil zbraň a niekam sa odtackal. Ledva chodil a skoro spadol na zem.

 David ma chytil za ruku a ťahal ma niekam hore po schodoch, asi do jeho izby. Otvoril dvere a v tom mu zazvonil telefón. ''Hneď som tam bro.,, To bolo všetko čo som stihla zaregistrovať. ''Kam ideš?,, ''Hneď prídem. Počkaj ma v izbe a nikam nechoď.,, Zabuchol za sebou dvere a ja som nemohla uveriť, že ma tu nechal samú. Sadla som si na postel a hrala som sa s prsteňom ktorý som mala na ukazováku. Z mojej dôležitej činnosti ma vyrušilo otvorenie dverí. ''No konečne.,, Otočila som hlavou, no v dverách na miesto Davida stál Justin. Stále mal v ruke fľašu whisky a zbraň. Postavila som sa z postele a neskutočne som sa bála. Justin sa pomaly tackal ku mne. Ja som pomaly kráčala do zadu až som narazila na stenu. A kurva.

 Prišiel ku mne a jednou rukou v ktorej mal zbraň sa oprel o stenu. ''O čo ti ide?,, ''O nič. To skôr tebe o čo ide?,, Drzo som sa spýtala aj keď som sa bála. ''Ja sa ti nejebem do tvojho domu a ani do toho života.,, ''Prosím? No neviem kto mi vkuse lezie do izby cez okno a kto sa mi najebal do života.,, Justin sa zasmial a k ústam mi priložil whisky. ''Nebudem piť!,, V tom momente mi chytil nos aby som sa nemohla nadýchnuť. Dochádzal mi vzduch a tak som otvorila ústa aby som sa nadýchla. V tom momente mi nalial asi štvrť fľaše do hrdla a ja som si myslela, že sa zadusím. Chcela som to vypľuť no Justin mi zapchal ústa a ja som prehltla. Chytil ma za ruku a ťahal ma niekde ani neviem kde. ''Justin prestaň! Pusti ma!,, Kričala som, no zbytočne. 

Hodil ma do auta a naštartoval. ''Kurva zastav to pojebané auto!,, Začala som panikáriť a kričala som na celé auto. No on si ma ani nevšímal a išiel ďalej. Po asi 15 minútach sa auto zastavilo a ja som vyskočila z auta. Poobzerala som sa okolo no nič nikde nebolo iba les. Čudovala som sa, že v takom stave dokázal šoférovať.

 Horko ťažko vystúpil z auta aj on a v ruke znova držal fľašu. Poriadne sa napil a išiel ku mne. Oprel ma o auto a začal ma bozkávať. Vôbec som ho nechápala a začala som ho od seba odtláčať. Odstúpil, napil sa z fľašky a nechápavo sa na mňa pozrel. ''Čo sa ti nepáči?,, ''Tvoje správanie!,, ''Ešte pred pár týždňami si ma ťahala do postele a teraz sa hráš, že si sa zamilovala do Davida. Nie som sprostý tak sa prestaň so mnou zahrávať!!,, Zavrčal a ja som myslela, že ho zabijem. ''Bola to chyba, že som ti verila, aj keď len chvíľu. Raz milí potom kokot. Už mám dosť z tvojich zmien nálad.,, Chcela som pokračovať no on ma prerušil. ''Nemôžem žiť s pocitom, že ťa nemám ja ale David.,, Ostala som tam len tak nemo stáť a on sa pozeral do zeme.

 ''Veď máš Selenu.,, Povzdychol si a prehovoril. ''Selana je nikto ja potrebujem teba.,, ''Tak prečo si s ňou?,, Neisto som sa spýtala. ''Chceš to vedieť?,, Sadol si na zem a pokračoval. '' Chodil som s Jessi, ale to už asi vieš. Všetko bolo v pohode až dokým som sa nepohádal s rodičmi. Nikdy som ich nemal rád. Nenávidel som ich. Pobalil som si veci a odišiel som. Nemal som peniaze nemal som nič. Chcel som ísť za Jessi no potreboval som si usporiadať myšlienky a tak som  išiel do baru a začal som piť. Tam som sa stretol so Selenou a ona mi pomohla. Býval som u nej, no jediná podmienka bola, že musím robiť to čo mi povie ona. Začal som piť fetovať a biť Jessicu a ona bola aj napriek tomu pri mne. Zabíjali sme a zabíjame ľudí na objednávku. No a raz som to pojebal, nechal som sa chytiť a Selena ma z toho všetkého vytiahla, zaplatila kauciu, aj keď nemusela a mohla ma tam nechať. No ona to neurobila a potom sme sa odsťahovali. Bol som jej za to vďačný no nikdy som ju nemiloval a nikdy ju milovať nebudem.,, Napil sa znova a hodil prázdnu fľašu do neznáma. '' Nikdy som taký nechcel byť no je to takto lepšie. Mám rodinu ktorej môžem veriť a všetci sú taký ako ja, pomáhame si. Nikto z nich nemal kam ísť a zato sme Selene vďačný. A David? David ju má neskutočne rád, je to jeho malá sestrička.,, 

Nevedela som čo mám na to povedať, už som to nevydržala a musela som mu to povedať. '' Selena nie je Davidova sestra. Je to moja sestra, dvojička.,, Justin sa začal smiať a neskôr aj dusiť. '' Čo ti je smiešne?,, ''Ty a Selena? Sestry?,, Začal sa ešte viac smiať, no keď si všimol, že som vážna prestal. ''Myslíš to vážne?,, Ja som len prikývla hlavou a pozerala som sa do zeme. Po chvíli sa postavil a ťahal ma späť do auta. Vyzeralo to tak, že po tých slovách vytriezvel. 

Zastavil pred ich domom a ťahal ma dnu. Otvoril dvere a ja som len zaregistrovala bolesť na mojom líci a bola som na zemi. Hneď za mnou nasledoval Justin. David tam len tak stál a vrieskal na nás ako zmyslou zbavený. ''Ty kurva bola si sa kurviť čo?,, Justin sa postavil, prijebal mu späť a David tam ostal bezvládne ležať. Chytil ma za ruku a ťahal ma niekde hore po schodoch. Otvoril nejakú izbu a na moje prekvapenia tam na posteli ležala Selena s mobilm v ruke. Hlavu otočila smerom k nám a úsmev jej vystriedal hnev. Ľutujem, že som Justinovi niečo hovorila. V tomto momente som si želala, aby som ich nikdy nespoznala!

Moc sa mi táto časť nepáči, ale tak čo už. 20 votes a dám ďaľšiu. :) ILY <3 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat