15. časť- Opäť sa stretávame.

2.6K 114 23
                                    

Časť venujem Alexandra2525. Dúfam, že sa ti bude páčiť a ďakujem za pekné komentáre. :3 Príjemné čítanie! :)

Zobudila som sa na neskutočnú bolesť ruky a zadku. ''Kurva.,, zavrčala som a snažila som sa postaviť. Vstala som a išla som do kúpelne. Dala som si rýchlu sprchu, umyla som si zuby a obliekla som sa. Vonku bola tma a to znamenalo, že tu David a ostatný ešte niesu. 

Pomaly som išla dole po schodoch a z obývačky som počula hlasy. Flores, skoro by som aj zabudla. Rozutekala som sa a skočila som na neho, pričom sme sa zvalili z gauču na zem. ''Ahoj čokoládka.,, ''Izabela! Nehovor mi tak, vieš, že to neznášam!,, Rozosmiali sme sa a sadli si späť na gauč. Môj úsmev mi hneď zmizol z tváre, keď som uvidela Jessicu ako sedí na Justinovi  a vyškiera sa ako keby tu bola doma. No keď som uvidela Nikoll ako sedí na Samovi musela som sa znovu začať smiať, pretože som si spomenula na včerajší incident ako som im vtrhla do izby.

Justin a Flores sa spolu smiali na niečom čo som nepočúvala. Prerušila som ich konverzáciu s mojou otázkou. ''Už mi konečne poviete odkiaľ sa poznáte?,, Nadvihla som obočie a čakala na odpoveď. ''Mali sme pár spoločných kšeftov.,, Povedal Justin a mykol plecami. Pozrela som sa na neho a on pobozkal Jessicu. Dala som si imaginárnu facku aby som sa prebrala. Ledva som sa držala aby som nespravila cirkus. S tou blondínou si to vybavím neskôr. 

Sedeli sme tam asi do 3 rána. Pili sme, počúvali hudbu a rozprávali sme sa. Bolo mi čudné, že Jessi ešte neišla domou. Ja len dúfam, že si ju sem nenasťahoval. Bola som dosť unavená a tak som si išla ľahnúť. Ráno ma aj tak zobudí David. ''Justin ukáž potom Fredovi jeho izbu.,, Prikývol a ja som odišla.

Zobudila som sa na hlasný smiech zdola. Pozrela som sa na hodinky a bolo len 9 hodín. Toto nemyslia vážne. Pretrela som si oči a zívla som si. Pomaly som sa postavila z postele a išla som dole do kuchyne len v Davidovom tričku a nohavičkách. Všetci na to už boli zvyknutý. 

Všetci boli v kuchyni a spolu sa smiali. Neverila som vlastným očiam. Vidno, že Floresa majú všetci radi a, že si Jessicu obľúbili. Vyzerali ako veľká šťastná rodina. Po chvíli si ma všimol David a pribehol ku mne. Trochu ma nadvihol a zatočil sa so mnou. Musela som sa nad tým pousmiať. Takto veľmi sa mi už dlho netešil. ''Dobre ráno.,, Zborova sa mi pozdravili a všetci sa začali smiať. Bolo to úžasné až na to, že tu bola Jessica.

S Davidom sme sa váľali v posteli. Mohli byť asi tak 3 hodiny. ''Strašne sa nudím. Idem za Nikoll.,, Oznámila som mu a dala som mu pusu. David len prikývol a zavrel oči. Vyparila som sa z izby a keď už som stále pri Nikollinej zastavila som. Tento krát som zaklopala a vošla som až po jej dovolení. 

Sadla som si na jej posteľ a začala som ju podpichovať. ''Ako sa má Sam?,, Udrela ma do ramena a ja som vybuchla do neuveriteľného smiechu. ''Aký je v posteli?,, Pri mojej otázke sa začala smiať aj ona. ''Úžasný. No podla tvojho rozprávania na Justina nemá.,, Rozprávali sme sa o všetkom možnom a hlavne o Jessice. Nechápali sme prečo to urobil.

 ''Idem do kuchyne nedáš si niečo?,, Spýtala som sa Nikoll. ''Buď taká zlatá.,, Usmiala sa na mňa a ja som len prikývla a nasmerovala som si to do kuchyne. 

Hrabala som sa v chladničke a vybrala som dve jahodové jogurty. Zavrela som chladničku a až vtedy som si všimla, že za mnou stojí Jessica. Usmievala sa na mňa ako keby jej patril celý svet. ''O čo ti ide?,, Praskli mi nervy a ja som na ňu zvýšila hlas. ''O nič lebo?,, ''Nehraj sa na sprostú Jessi. Kde sa stratilo to tvoje už ho nechcem hnusí sa mi?,, S nadvihnutým obočím som sa spýtala. ''Vieš čo? Bozaj ma.,, Zobrala mi z ruky jogurt a bola na odchode. Tak toto nemala. Chytila som ju za kuru a trhla som ňou pričom sa otočila. ''Čo si o sebe myslíš? Že si sem na pochoduješ a všetci ti budeme bozkávať nohy? Jáj prepáč ja som zabudla na to aká si bola naivná. Presne taká ako si aj teraz. Myslíš si, že na náhrobnom kameni budeš mať napísané ''žili spolu až do smrti''? Znova ťa bude biť ak sa mu niečo nebude páčiť a nedávam tomu ani mesiac čo ťa začne podvádzať a odhodí ťa ako handru.,, Škodoradostne som sa usmiala a ona s plačom vybehla von z kuchyne. Dobre toto som možno prehnala. 

Zaklopala som na Justinove dvere a chcela som sa jej ospravedlniť. Vošla som dnu a na posteli ležal iba Justin. ''Jessi?,, ''V kuchyni.,, Spokojne odpovedal a ďalej sa hral na mobile. Rýchle som zabuchla dvere a išla som ju hľadať. Z pred domu som počula motor auta. Rýchlo som zbehla dole schodmi a otvorila som vchodové dvere. Posledné čo som videla bol len zadok jej auta. Ju to prejde mykla som plecami a išla som späť za Nikoll.

Sedela som s Davidom v obývačke a pozerali sme správy. Justin už asi 8-mi krát prebehol nervózne cez obývačku. Keď to urobil už asi po 20-ty krát nedalo mi to a musela som sa spýtať. ''Čo sa deje?,, Nadvihla som obočie a sledovala ho. ''Jessi sa vyparila a nedvíha mi telefón.,, Zvalil sa na gauč a sledoval správy. ''Asi si ju omrzel.,, Škodoradostne som sa zasmiala a na moje prekvapenie bol ticho a so slzami v očiach sledoval správy. Nechápala som a pozrela som sa na televízor. Neverila som vlastným očiam. Chytila som ovládač a dala som hlas.

Ukazovali obete ktoré dnes zomreli pri páde mosta. Slzy mi padali prúdom keď som si všimla Jessinu fotku. Justin sa postavil zo sedačky a utekal hore schodmi. Neváhala som a utekala som za ním. Vošiel do svojej izby a ja hneď za ním. Sedel na posteli a ja som si opatrne prisadla. Objala som ho a snažila som sa utíšiť jeho plač. Objatie mi opätoval a cítila som ako mi jeho slzy premáčajú tričko. 

Zobudila som sa v Justinovom objatí. Museli sme večer zaspať. Opatrne som sa postavila z postele a odišla do svojej izby. ''Kde si bola celú noc?,, Spýtal sa ma David keď si všimol, že som vstúpila do izby. ''Zaspali sme s Justinom v objatí. Snažila som sa ho včera utíšiť.,, Mykla som plecami a smerovala som do kúpelne. ''Stali sa z vás nejaký veľký kamaráti.,, Poznamenal a a ja som sa otočila k nemu. ''Tak prepáč, že som sa snažila pomôcť, pretože mu zomrela priateľka. No ty to asi nevieš pochopiť. Ty by si za mnou neplakal a išiel by si oslavovať.,, Falošne som sa usmiala a v tom momente som bola na zemi. ''Ako si to môžeš myslieť?,, Začal po mne kričať. ''Ak ma dokážeš udrieť, dokážeš oslavovať aj moju smrť.,, Postavila som sa a zamkla sa v kúpeľni. 

Po mesiaci:

Na Jessinu smrť už každý zabudol až na mňa. Nikomu som nepovedala, že som sa s ňou pohádala a preto odišla. Vlastne za jej smrť môžem ja. David sa strašne zmenil po našej hádke. Už mesiac ma neudrel a správal sa ku mne ako k princeznej. Kupoval mi rôzne darčeky a tak. Justinovi som bola oporou a opäť sme spolu začali spávať. Fredo je tu už ako doma a začala som s ním častejšie piť, húliť a pribudlo mi pár tetovaní. Všetko je úžasné až na to, že ma hrýzie svedomie, no to ma prejde.

Dnes je jeden z tých dní keď sme všetci doma a pozeráme telku. Opäť myslím na to, čo by bolo, ak by som sa nepohádala s Jessi. Z premýšľania ma vytrhol zvonček. ''Ja otvorím.,, Povedal Justin, postavil sa z gauču a odišiel. Ďalej som tomu nevenovala nejakú extra pozornosť a sledovala som televízor v ktorom išla nejaká kreslená blbosť. 

Moju pozornosť upútalo až to meno čo som už nikdy nechcela počuť. ''Slena.,, Všetci sme sa otočili k dverám a čakali sme dokým vojdu do obývačky. O pár sekúnd tam stála Selena aj s Justinom ktorý jej držal kufre. ''Tak komu som chýbala?,, Selena roztiahla ruky na znak skupinového objatia a všetci až na mňa a Nikoll ku nej rozbehli. 

Po chvíli ju všetci pustili a ona sa zapozerala na nás s falošným úsmevom. Bol až tak falošný, že sa to nedalo prehliadnuť. ''A vám som nechýbala?,, Nadvihla obočie a asi čakala, že sa ku nej tiež rozbehneme. ''Až tak aby som ťa musela objímať nie.,, Poznamenala Nikoll a ja som sa v duchu nad jej poznámkou neskutočne začala smiať. 

Jej príchod neveští nič dobré. Ja len dúfam, že sa tu nezdrží dlho. Za ten čas čo tu nebola som si usporiadala život tak aby vyhovoval mne a za žiadnu cenu mi ho nezničí! 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now