18. časť-Je šťastný aj bezo mňa!

2.3K 102 8
                                    

Ďakujem za krásne komentáre. :3 Ste úžasné! <3 Príjemné čítanie. :)

Ubehli už dva dni a Justin sa stále neprebral. Začínam si o neho robiť starosti. Momentálne sedím pri jeho posteli, už druhý deň. Skoro vôbec som nespala a pila som len kávu. Selena zvykne prísť za Justinom a vtedy ich nechám o samote. Boli tu pár krát aj chalani, okrem Davida. Jeho som videla naposledy vtedy, keď spokojne odišiel z Justinovej izby. Sel mi vravela, že to vyšetruje polícia a prehodili sme ešte pár slov o Justinovom stave. Nikdy sa tu nezdržala dlhšie než 15 minút. A stým hajzlom si to ešte vybavím. 

''B-Be-Bella.,, Rýchlosťou svetla som zdvihla hlavu k Justinovi. Spí. Už pár krát zo sna povedal moje meno. Je to zlaté a vždy sa nad tým usmievam ako retard. Zaujímalo by ma, o čom sa mu sníva. Nad mojou myšlienkou som sa pousmiala. 

Otvorili sa dvere a v nich stála Sel. ''Ahoj.,, Prikývla som na pozdrav a postavila som sa. ''Ja vás tu nechám.,, Milo som sa usmiala a bola som na odchode, no zastavil ma jej hlas. ''No vieš, ja som prišla za tebou.,, Úsmev mi opätovala a spoločne sme vyšli z Justinovej izby na chodbu. Sadli sme si na tie nechutné, plastové stoličky a čakala sok kým začne. ''Mala by si ísť domov, musíš predsa niečo jesť. Už dva dni si nič nejedla a je otázkou času kým odpadneš a skončíš aj ty na nemocničnej posteli.,, Ustráchane sa na mňa pozrela a ja som nechápala. ''Ja ho tu nenechám samého.,, Ukázala som dvere za ktorými ležal Justin. ''Ja tu s ním ostanem.,, Milo sa usmiala a čakala na moju odpoveď.,, ''Dobre, ale ešte dnes sa sem vrátim. Len si zbalím nejaké veci, najem sa a o také dve hodinky som späť.,, Zobrala som si z Justinovej izby kabelku a bola som na odchode. ''Ďakujem.,, Otočila som sa na Sel, ktorá už sedela pri jeho posteli a ďakovne som sa na ňu pozrela. Ona len prikývla a ja som odišla. 

Vystúpila som z auta a rýchlim krokom som kráčala dnu do domu. Vbehla som do kuchyne a urobila som si jeden sendvič, ktorý som hneď zjedla. Vybehla som po schodoch hore a pred mojou izbou som sa zastavila. Nedýchla som sa a dúfala som, že tam David nebude. Pomaly som otvorila dvere a na moje nešťastie si spokojne ležal na posteli. V tej chvíli som sa strašne rozčúlila a chcela som ho vyhodiť cez okno. Pozeral sa na mňa ako na zázrak. ''Čo tu robíš?,, Spýtal sa ma s nadvihnutým obočím. ''Bývam tu?!,, Postavil sa z postele a pomaly ku mne kráčal. ''Ako je možné, že nie si pri svojom miláčikovi?,, Tak a práve sa vyparila moja posledná kvapka trpezlivosti. '' Povedala som ti, že som s ním nespala. Vieš o tom, že si neskutočný idiot? A ešte niečo ti poviem, len aby si vedel, nenávidím ťa. Skončili sme. Už ťa v živote nechcem vidieť!,, Každé jedno slovo som povedala s nenávisťou a kričala som na neho ako zmyslov zbavená a popri tom som do neho sácala. David sa začal nekontrolovateľne smiať a to som už nevydržala. Vlepila som mu facku a jeho hlava sa otočila do strany. David sa v tom momente dosmial a tú facku mi vrátil. Ja som spadla na zem a držala som sa za prvé líce, pričom som sa na neho nenávistne pozerala. Chytil ma za vlasy a ťahal ma po zemi až k posteli. Hodil ma na postel a začal mi bozkávať krk. ''Kurva pusti ma.,, Začala som kričať na celý dom a on mi ruku položil na ústa. Hrýzla som ho do ruky a mne na líci pristála ďalšia facka. Cítila som ako sa mi z pery valí krv. David mi roztrhol tričko a v tom do izby vtrhol Fredo. Ztrhol zo mňa Davida a pár krát ho udrel. S plačom som sa hodila na Freda a on ma pohladkal po vlasoch. ''Zober si čo potrebuješ princezná a potom ťa odveziem späť do nemocnice.,, Prikývla som a ďakovne som sa na neho pozrela. Zobrala som si pár vecí a spoločne s Floresom sme odišli z izby.

Utekala som po chodbách nemocnice a vtrhla som do Justinovej izby. Prvé čo som si všimla bolo, že Justin sa prebral. Na tvári sa mi objavil široký úsmev a zo srdca mi spadol kameň. Obaja sa na mňa pozreli s vystrašeným pohľadom. Nechápala som až dokým Sel neprehovorila. ''Čo sa ti stalo?,, Došlo mi, že som stále od krvi. ''Ale, menšia hádka s Davidom.,, Mykla som plecami a zatvorila za sebou dvere. ''Nie je Sel úžasná?,, Nechápavo som sa pozrela na Justina. ''Bola tu celý čas so mnou.,, Tak toto ma zaskočilo. ''Justin ja...,, Skočila som Selene do toho čo sa práve chystala povedať. ''Áno, je úžasná.,, Falošne som sa usmiala. ''Ja, idem si po kávu.,, Vybehla som z jeho izby a sadla som si na stoličku. Tvár som si dala do dlaní a rozplakala som sa. To ja som bola tá, ktorá tu s ním bola. To ja som nič nejedla, nespala a trápila som sa. Hovoril to s takým nadšením. Nechcela som mu pokaziť radosť a tak som radšej mlčala. Z premýšľania ma vyrušil Selenin hlas. ''Prečo si ma prerušila? Prečo si mu nepovedala pravdu?,, Sadla si ku mne a pohladkala ma po chrbáte. ''Nevidela si aký bol z toho nadšený?,, Utrela som si slzy a pozrela som sa na ňu s falošným úsmevom. ''Neopováž sa mu povedať pravdu! A teraz, chod za ním. Ja idem domov.,, Postavila som sa a odišla som.

Z Justinovho pohľadu:

Prebudil som sa v nemocnici. Posledné čo si pamätám je ako mi David prestrelil bruchu. ''Justin.,, Počul som Selenin hlas. Pozrel som sa na ňu a bol som rád, že je pri mne. Popravde ma mrzí, že to nieje Bella. No som Selene vďačný, že tu je a určite tu bola celý čas. Úprimne som sa na ňu usmial a ona mi cez slzy úsmev opätovala. Budem jej za to vďačný celý život. 

O rok neskôr:

Z Bellinho pohľadu:

Davida zavreli do basy za poškodenie na zdraví a to na dva roky. Justin a Selena sú šťastný zamilovaný pár. Sel pár krát chcela povedať Justinovi pravdu no nikdy som jej to nedovolila. Zničilo by ho to. Keby ste videli jeho šťastný výraz vtedy v nemocnici, chápali by ste to. Konečne bol šťastný aj keď nie so mnou. Justin ma úplne ignoruje a jediné čo pre neho existuje je Selena. Nikoll to vie tiež a asi ona jediná ma chápe. Strašne to bolí, že sa na mňa už ani nepozrie, no vybrala som si to ja. 

Momentálne ležím na posteli a premýšľam. Nenávidím svoj život. Jediné čo mi pomáha ako tak to tu zvládnuť je žiletka. Chýba mi Jenny a Nik. Chýba mi New York. Už dávno som im odpustila. Zaujímalo by ma čo je s nimi. Postavila som sa z postele. Presne viem čo teraz urobím. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat