32. časť-Nechcem ho! Či?

1.9K 116 22
                                    

Moc sa mi táto časť nepáči, ale tak dúfam, že aspoň vám sa trochu bude. :) Príjemné čítanie lásky moje :**

''Nevideli sme sa už niekedy?,, Justin prerušil to trápne ticho čo medzi nami vládlo. ''Nemyslím. Prečo?,, Usmiala som sa na neho a objednala si ďalšiu dvojitú vodku. ''Si mi známa, ako keby som ťa už niekedy videl.,, Úsmev mi opätoval a objednal si tiež, ale nie vodku, whisky. ''To by som si pamätala, ak by sme sa stretli.,, Hodila som do seba vodku a zatvárila som sa znechutene. Pokrútila som hlavou a po chvíli to pálenie hrdla prešlo. Pozrela som sa na Justina a on urobil to isté, až na to, že po vypití obsahu jeho pohára vyzeral v pohode. Chcel niečo povedať, no v tom zbadal niekoho za mojím chrbtom, usmial sa a zakýval. Za pár sekúnd som pocítila niečie ruky na svojich ramenách pričom som poskočila a skoro som spadla zo stoličky. Počula som smiech, ktorý som hneď spoznala. Kto by nespoznal Adelin retardovaný smiech?! Pozrela som sa na ňu pohľadom tipu, jebe ti dievča?! a potom som svoj zrak premiestnila na Justina, ktorý sa hlúpo usmieval. ''Ahoj Justin.,, Usmiala sa Adel a prameň svojich svetlo hnedých vlasov si dala za ucho. ''Ahoj Adel.,, Usmial sa a ona sa začala červenať. ''Vy sa poznáte?,, Nadvihla som obočie a striedavo som sa pozerala, raz na Adel a potom na Justina. ''Jop, to je ten chalan, čo bol dnes u nás v práci.,, Zasa sa jeblo usmiala a ja som nad tým len pretočila očami. ''Ten tvoj boh?,, Opäť som nadvihla obočie a začala som sa smiať. Justin sa ku mne pridal a Adel ma buchla do ramena. Ruky som zdvihla do vzduchu, akože sa vzdávam a ona si sadla vedľa Justina. Justin sa ku nej otočil celým telom, čiže mne chrbtom a spolu sa začali smiať. Po troch minútach sedenia tam ako krava, som sa postavila a vybrala som sa domou. Pri východe mi môj odchod prekazil dotyk na mojom zápästí. Otočila som sa a za sebou som videla vysmiatu Denisu. ''Ty už ideš?,, Spýtala sa ma smutným hlasom. Ja som len prikývla a pokračovala vo svojej ceste. Po chvíli sa Denisa opäť zjavila vedľa mňa a spolu sme kráčali tichými, osvetlenými ulicami New Yorku. No skôr sme sa tackali a medzi nami zavládlo príjemné ticho.

Z Justinovho pohľadu:

Po pár minútach som sa otočil a chcel som sa niečo spýtať Belli, no ona tam nebola. Snažil som sa ju nájsť pohľadom, no neúspešne. Asi už išla domou, aj tak s ňou nebola sranda. Ešte, že prišla Adel a ja som nemusel vymýšľať nejakú tému. Je pravda, že mi bola známa a mal som pocit, že ju poznám, ale potom mi došlo, že to bude asi tá čo sa na mňa v tej kancelárii nepozrela a niečo písala. 

Momentálne ležím na posteli v hoteli a snažím sa zaspať, no nemôžem. Stále mi hlavou behá jej meno, Bella. Chcel by som ju spoznať. Určite je úžasná, zábavná, krásna a v jednom som si istý, že je dokonalá v sexe!! Zasnene som si vzdychol a zavrel oči. Pri predstave aká môže byť v posteli som zaspal. 

Z Bellinho pohľadu:

Ráno som sa zobudila na hroznú bolesť hlavy. Už dávno ma nebolela hlava. Sama pre seba som zavrčala a zakryla som sa paplónom. Päť minút som sa prehadzovala v posteli a skúšala zaspať, no nedarilo sa mi. Horko ťažko som sa postavila z postele a vliezla som do sprchy. Vyzliekla som si špinavé oblečenie a hodila som ho do koša na špinavé prádlo. Vliezla som do sprchy a nechala na seba padať horúce kvapky vody. Umyla som si celé telo a vyliezla som zo sprchy. Utrela som sa do sucha a obliekla som si čisté spodné prádlo. Vysušila som si vlasy a zo skrine som vytiahla staré vyťahané tričko. Moja jediná spomienka na minulosť. Keď ma prepustili z nemocnice mala som na sebe iba spodné prádlo a toto chlapčenské tričko. Pamätám si na jeho vôňu, bola nádherná. Síce neviem prečo som nemala nohavice, no to som nikdy neriešila a ani sa to riešiť nechystám. Ako som spomínala, nechcem poznať svoju minulosť! Zvalila som sa na posteľ a snažila som sa spomenúť na včerajšiu noc. Pri spomienke na to, že som sedela v klube sama ako krava a Adel sa tam zabávala s Justinom, som zaspala. 

''Sklapni!!,, Zakričala som na Adel a pár okoloidúcich sa za nami otočilo. ''Ale ja za to nemôžem! Keď on je tak úžasný, krásny, dokonalý...,, Po týchto troch slovách som ju prestala počúvať. Je na nej vidno, že sa zaľúbila. Prajem  jej to, ale čo je veľa to je veľa! ''No tak Bella, počúvaš ma?!,, Z premýšľania ma vyrušil jej hlas. ''Áno.,, Pokojne som jej odpovedala a čakala som kedy budem už doma a nebudem ju musieť počúvať. ''Tak čo som povedala?,, Zastavila sa a uprene sa na mňa pozerala. Normálne som sa bála aj dýchať. ''Že je úžasný a dokonalý a boh vie čo ešte!,, Zasmiala som sa a ona pokrútila hlavou. ''To bola tá prvá časť vety čo som ti hovorila.,, Zasa sa začala priblblo usmievať a zasnene sa pozerala, ani neviem kam. Začala som sa smiať a ona sa na mňa pozrela ako nejaký nájomný vrah. ''Nech ti ani nenapadne mi ho prebrať!,, Ukazovákom mi behala pred očami a špúlila pery. Musela som sa začať smiať ešte viac a Adel sa urazila. Po chvíli som sa upokojila a zhlboka dýchala. ''A mimochodom, hovorila som ti, že musím ísť za Denisou.,, Povedala namysleným tónom hlasu a prehodila si vlasy dozadu. ''Nehnevaj sa, ja toho tvojho jebača nechcem!,, Usmiala som sa na ňu a Adel ma objala. ''No v to dúfam!,, Hodila ma mňa divnú grimasu a stratila sa v dave ľudí. 

''Viedenskú kávu.,, Milo som sa usmiala na čašníčku a ona odišla. ''Bella?,, Počula som tak známi hlas za mojím chrbtom. Nestihla som sa otočiť a predo mnou stál Justin. ''Ahoj.,, Usmiala som sa a on si sadol. ''Čo tu robíš?,, Spýtal sa ma ako keby som bola v nejakom striptíz bare. ''Som na káve?!,, Začala som sa smiať a on tiež. Buď mu došlo, že sa ma spýtal úplnú pičovinu, alebo sa smial na mojom chorom smiechu. Predpokladám, že to bude tá druhá možnosť. Trochu som sa upokojila a všimla som si ako flirtuje s čašníčkou. Prekrútila som očami, čo si asi všimol. Adel neboj sa, tohto by som nechcela ani ak by bol jediný muž na planéte. Pousmiala som sa nad svoju myšlienkou a odpila som si z kávy, ktorú mi pred sekundou doniesla čašníčka. 

''Prestaň!,, Odula som spodnú peru, ruky som si skrížila pod prsiami a zahľadela som sa na padajúce kvapky za oknom, ktoré ma tak fascinovali. ''No ták, neurážaj sa!,, Sladko sa usmial, no mne to nič nerobilo. ''Bella, pozri sa na mňa.,, Pomaly som sa otočila a svoj pohľad premiestnila na Justina ktorý sa snažil škúliť, aby ma rozosmial. Popravde? Darilo sa mu to! ''Už sa nehneváš?,, Pozrel sa na mňa so zvedavým pohľadom a ja som sa prestala smiať. ''Že si to ty.,, Rozhodila som rukami a usmiala som sa. Aj tak mu nezabudnem, že sa mi vysmieval kvôli šľahačkovým fúzikom!

V kaviarni sme sedeli až do večera a rozprávali sme sa. Musím uznať, že je zábavný, milý a očarujúci. Dobre a je aj pekný! Sama pre seba som rozhodila rukami a zvalila som sa na posteľ. Keď odchádzal silno ma objal a so slovami ''zajtra sa vidíme, volám ti,, opustil môj byt. Z premýšľania o tom aký môže byť v posteli, počkať čo?! Ja som fakt premýšľala aký je v posteli? Som ja normálna?! Už zasa odbáčam od témy, k tomu sa vrátim neskôr. Prerušila ma sms-ka. 

Pre Bellu: Dnes mi s tebou bolo dobre. A už sa nehnevaj :) Zajtra o 20:00 večera? :3

Túto sms si čítam asi desiaty krát a usmievam sa ako retard! Je niečo neuveriteľné čo so mnou tento chlapec robí. Ak sa to dozvie Adel, tak ma zabije! Počkať? AK sa to dozvie! V mojej hlave som zdôraznila to ak a škodoradostne som sa usmiala.

Pre Justina: Aj mne s tebou. :) Tak to si ešte rozmyslím! :D Môže byť, ak ma vyzdvihneš. :P

Z Justinovho pohľadu:

Ani neviem prečo som si k nej prisadol, no neľutujem to. Mýlil som sa, keď som povedal, že sa s ňou nudím! Dnes mi s ňou bolo fakt dobre. Keď už nad tým tak rozmýšľam, napíšem jej sms. 

Pre Bellu: Dnes mi s tebou bolo dobre. A už sa nehnevaj :) Zajtra o 20:00 večera? :3

Naťukal som a odoslal. Dúfam, že neodmietne. Po chvíľke čakania ma z premýšľania o sexe s Bellou a Adelou vyrušila sms. 

Pre Justina: Aj mne s tebou. :) Tak to si ešte rozmyslím! :D Môže byť, ak ma vyzdvihneš. :P

Sám pre seba som sa usmial a naťukal som ďalšiu sms.

Pre Bellu: Dohodnuté. ;) Tak dobru noc zatiaľ a pekné sny so mnou! :P :*

Viem, že bude snívať o mne. Áno, som egoista, no bude to tak. Sám pre seba som sa usmial a telefón položil na nočný stolík. S myšlienkami na zajtrajší večer som zaspal. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now