14. časť- Neverím!

2.6K 107 12
                                    

Časť venujem SandraRepakova :) Ďakujem ti za tie najkrajšie komentáre :3 ILY <3 Príjemné čítanie! :)

''Čo presne si videl? Ako sa hádame o jedlo?,, Začala som sa smiať a dúfala som, že nič iné nevidel. ''Ešte aj to ako si ho provokovala a potom som to už neriešil a išiel si ľahnúť.,, Rozosmial sa a ľahol si na bok aby na mňa videl. V tom momente mi spadol kameň zo srdca. Chcela som niečo povedať no on ma prerušil. ''Ja sa ti chcem ospravedlniť za to ako som žiarlil na Justina. Potvrdil som si, že vy dvaja spolu nič nemáte a strašne ma mrzí, že som ti neveril. Prepáčiš mi to?,, Pozrel sa na mňa psími očami a ja som mu dala bozk na líce. ''To je v poriadku.,, Usmiala som sa na neho a otočila som sa mu chrbtom. Pochopil, že chcem spať a už sa ma na nič nepýtal. Keby si ty vedel čo je medzi nami. Pomyslela som si a zaspala som.

Ráno som sa zobudila na slnečné lúče. Posadila som sa na postel a pohľadom hľadala Davida, ktorého som nenašla. Vošla som do kúpelne, opláchla si tvár, umyla zuby a obliekla som sa. Zišla som dole do kuchyne a naliala si džús. Sadla som si vedľa Nikoll a z taniera som jej zobrala palacinku. ''Héj. Urob si.,, Obidve sme sa začali smiať s plnými ústami. ''Ale láska nebuď lakomá.,, Nikoll sa začala dusiť a ja ešte viac smiať. 

''Len sa nezadus.,, Počula som Justinov hlas a otočila som sa smerom odkiaľ išiel. Justin stál vo dverách a opieral sa o rám. Nemal na sebe tričko a tepláky mal spadnuté pod zadok. Vlasy mu stáli na všetky strany a ja som len slintala nad jeho dokonalým, vypracovaným, potetovaným telom. Zahryzla som sa do spodnej pery a Justin sa nad tým len pousmial. ''David?,, Vypadlo zo mňa, pretože som mala chuť skočiť na Justina. ''Odišli na dva dni.,, Povedala Nikoll a mne sa rozsvietili oči. ''Idem sa osprchovať.,, Postavila som sa zo stoličky a keď som prechádzala vedľa Justina žmurkla som na neho a potichu som povedala ''o 5 minút v mojej izbe,, a odišla som. 

Sadla som si na postel a čakala som. O 8 minút sa Justin zjavil v mojich dverách. Podišiel ku mne a ja som sa na neho vrhla. Dochádzal mi dych a odlepila som sa od neho. Justin sa postavil a bol na odchode. ''Kam ideš?,, Spýtala som sa ho a on len na mňa žmurkol. ''Len ti vraciam ten včerajšok.,, Povedal a už ho nebolo. V tej chvíli som chcela vyskočiť von z okna. 

Strašne som sa nudila, tak som išla do obývačky a zapla som si telku. Pozerala som nejakú nezmyselnú telenovelu. Šťastné konce pff, možno tak vo filmoch. Z premýšľania ma vyrušil zvonček. ''Idem tam.,, Zakričala som a išla som otvoriť dvere. Na moje prekvapenie tam stále Jessica. 

''Jessíí,, Zakričala som a hodila som sa jej okolo krku. Po chvíli som sa od nej odtiahla a jej otázka ma neskutočne zarazila. ''Kde je Justin?,, ''V izbe prečo?,, ''Zavolal mi, že sa chce rozprávať.,, Mykla plecami a ja som ju pustila ďalej. Zaviedla som ju k Justinovej izbe bez slov. Nemala som jej čo povedať. Myslela som si, že sa mi prišla ospravedlniť alebo niečo také a ona si sem na kráča za Biebrom? Vtrhla som do Justinovej izby a hodila som na neho vražedný pohľad. ''Máš návštevu.,, Jessi vstúpila do izby a Justin vyskočil z postele a hodil sa jej okolo krku ako ja pred chvíľou. Stála som tam pri dverách a Justin na mňa hodil jeden z jeho pohľadov, ktorý mal znamenať nech vypadnem. Zostala som tam stáť a prebodávala som ho pohľadom. ''Ďakujem, že si ju odprevadila a teraz už môžem ísť.,, ''Jasné, nemáš začo.,, Falošne som sa usmiala a zabuchla som dvere. 

Vletela som do izby k Nikoll s fľašou v ruke. Na ten pohľad nikdy nezabudnem. Rozdávala si to so Samom a ja som si zakryla rukou oči. ''Prepáčte.,, Vyletelo zo mňa a rýchlo som zabuchla dvere. Počula som Nikollin hlas ako kričí, že to nieje tak ako to vyzerá. No jasne však rátajú ovečky. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat