27. časť-Dobre ráno shawty.

2.2K 128 14
                                    

Za túto časť ma musíte milovať! :D Prepáčte, že je tak krátka, no dnes som nemala veľa času :// Príjemné čítanie :* <3

''Slečna Izabella, ak ma neposlúchnete, skončí to zle.,, ''Pán Bieber, vy sa mi vyhrážete?,, Nadvihla som obočie a ruky som dala v bok.''Ja? Nie! To by som si nikdy nedovolil.,, Chytil sa za hruď, akože sa ho to dotklo. Začala som sa smiať a neveriacky krútila hlavou. Sedeli sme na lavičke už asi hodinu a rozprávali sme sa o blbostiach. V živote som sa s ním necítila tak dobre ako teraz. Momentálne ma presviedča, aby som sa vrátila späť do toho domu a to nehrozí. ''No tak Bella, nenúť ma k tomu.,, ''Ja sa tam nechcem vrátiť.,, Zakňučala som a on nadvihol obočie. ''Ty si to chcela.,, Mykol plecami a začal ma štekliť. ''Justíín.,, Začala som pišťať a hrozne sa smiať. ''Vrátiš sa?,, Zakývala som hlavou na znak, že nie a on ma začal ešte viac štekliť. Mykala som sa zo strany na stranu a snažila som sa vyviaznuť z jeho zovretia. ''Dobre, ja sa vzdávam. Vrátim sa.,, Zaškerila som sa a on prestal. ''Klamala som, nevrátim sa.,, Postavila som sa a začala som utekať, no to by nebol on ak by sa za mnou nerozbehol. Po chvíli ma dobehol a prehodil si ma cez rameno. ''Tak ťa tam odnesiem.,, Škodoradostne sa zasmial a kráčal so mnou k mojim kufrom. ''No tak, ja viem ísť aj sama.,, Prehovorila som cez smiech, pričom som ho udierala do hrude, no mám pocit, že to mňa bolelo viac ako jeho. ''Položím ťa iba ak sa vrátiš.,, Vzdychla som si a súhlasila som. Položil ma na zem a ja som plánovala znovu utiecť. Zrazu sa obmotal okolo mojej ruky. ''To len pre prípad, že by si sa pokúšala znovu utiecť.,, Ten jeho víťazný úsmev ma štval. On mi číta myšlienky?? 

Pár krát som sa pokúsila o útek, no bolo mi to na nič. Zmierila som sa s tým, že sa tam musím vrátiť. Otvoril dvere a pretlačil ma dnu. Vzpierala som sa, no nemalo to cenu. Justin sa na mne len smial a ja som hrala urazenú. ''Hádam si sa neurazila?!,, S pobavením v tvári sa na mňa pozeral, pričom som odula spodnú peru. ''Urazila!,, Dupla som nohou a on sa začal ešte viac smiať. Dlho som to nevydržala a začala som sa smiať a ním. Ten jeho smiech bol tak strašne nákazlivý. Po chvíli som mu zobrala svoje kufre z ruky a namierila som si to do svojej izby. Vytrepala som sa hore schodmi, no zvuky z mojej izby mi tam nedovolili vstúpiť. ''David, pridaj.,, Tak on si tam užíva s nejakou kurvou?! V mojej posteli?! Tak toto nie! Žiadna štetka sa nebude váľať v mojej posteli. Kufre som položila na zem a vtrhla som do izby. Obidvaja strhli na mňa zrak ako keby som bola duch. Neváhala som a podišla k posteli. Chytila som tú suku za jej ryšavé vlasy a ťahala som ju dole z Davida. No, presnejšie z mojej postele. Zhodila som ju na zem a ona len pišťala a držala sa za vlasy. ''Vypadnite z mojej izby! Nebudeš sa mi tu váľať s nejakou kurvou v posteli. Čo si o sebe kurva myslíš?,, Začala som na neho ziapať a rozhadzovať rukami. ''To ty si mala vypadnúť z môjho domu. Tak sa do piče ukludni a odíď.,, Zvýšil na mňa hlas, no ja som sa nedala. Do izby vtrhli asi všetci čo v tomto dome boli a pozerali sa na nás. ''Ak dobre viem, toto nieje tvoj dom ale Selenin! Mám také isté právo tu byť ako ty!,, Vedela som, že túto hádku mám vyhranú. ''Vieš čo? Kludne si to ostaň a trtkaj túto štetku! Ja si do tej posteli už neľahnem!.,, Zasmiala som sa a vyšla som z izby. Všetci ma nasledovali a smiali sa. Justin sa zvalil na zem a od smiechu ledva dýchal. Ostatný vyzerali rovnako ako Justin. Musela som sa nad tým začať smiať aj ja. Ten pohľad bol na nezaplatenie. 

Všetci poodchádzali do svojich izieb a zostala som tam len ja s Justinom, ktorý stále nemohol rozdýchať to čo videl. ''Mohla by som dnes prespať u teba?,, Cítila som ako sa červenám. Milo som sa usmiala a poškrabala som sa za krkom. ''Jasne.,,  Milo sa usmial a pozrel sa na mňa. ''Nebude to vadiť Nikoll?,, Z ničoho nič zo mňa vypadlo a ja som si dala okamžite imaginárnu facku. ''Nie. Prečo by malo?,, Nadvihol obočie ako keby nechápal. ''Ja... (Kurva Bella mysli!) ja len tak.,, Usmiala som sa a nasledovala som ho do jeho izby. 

Osprchovala som sa a prezliekla do pyžama. Dlhé, vyťahané tričko a krátke, teplákové kraťasy. Ľahla som si na postel a Justin vošiel do kúpeľne. Nevedela som spať a tak som sa hrala na mobile. Z mojej dôležitej činnosti ma vyrušil Justin. ''Nevieš spať?,, Ľahol si vedľa mňa a otočil sa ku mne. Na sucho som prehltla a mobil odložila na nočný stolík, ktorý mal vedľa posteli. ''Nie.,, Vzdychla som si a aj ja som sa k nemu otočila. Justin si ľahol na chrbát a ruky si dal za hlavu. Urobila som to isté, až na to, že ruky som mala spojené pod paplónom. Zahľadela som sa na bieli plafón. Je divný pocit ležať vedľa Justina v jednej posteli a nemôcť sa ho ani len dotknúť. Možno tým ''začnime od znova'' myslel len kamarátstvo. Po chvíle ticha ma z premýšľania vyrušil Justinov hlas. ''Aký je tvoj sen?,, Úprimne? Tato otázka ma dosť zaskočila. ''Mám veľa snov.,, Áno, viem, toto bola tá najhlúpejšia odpoveď, ktorá kedy opustila moje ústa. ''Povedz mi aspoň jeden.,, Zahryzla som si do pery a nevedela čo povedať. Tak toto sa mi nestáva. ''Bungee jumping.,, Počula som jeho tichý smiech. ''Tvoj?,, Pomaly som sa k nemu otočila a on bol prekvapivo blízko pri mojej tvári. ''Môj sen je byť tvojím snom.,, Tak takúto odpoveď som nečakala. Jeho odpoveď mi vyrazila dych a to doslova. Rukou mi odhrnul vlasy z tváre a jemne ma chytil za líce. Pri jeho dotyku som sa zachcela a vytriasla ma zima. Zimomriavky som cítila prebehnúť po celom mojim tele a zrýchlil sa mi dych. Pomaly priložil jeho pery na tie moje a ja som privrela oči. Začal jemne pohybovať perami a ja som spolupracovala. Po chvíli sa odo mňa odtiahol a oprel naše čelá čelá o seba. Na tvári sa mi zjavil úsmev, ktorý aj tak Justin nemohol vidieť, kvôli tme. Vtiahol ma do svojej náruče a ja som vdýchla jeho vôňu. Hlavu som si zaborila viac do jeho hrude a s úžasným pocitom som zaspala. 

Ráno som sa zobudila s obrovským úsmevom na tvári. Bála som sa otvoriť oči, bála som sa, že Justin vedľa mňa nebude a toto všetko bol len sen. Zrazu som pocítila niečie prsty ako mi behajú po mojim nahom stehne. ''Dobre ráno shawty.,, ''Dobre ráno Justin.,, Otvorila som oči a videla som ako sa nado mnou nakláňa ten najúžasnejší muž sveta.  

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now