30. časť-Milujem ťa a navždy ťa milovať budem!

2.1K 111 28
                                    

Nezabiť ma! :* Ja sa vám ospravedlňujem ženy, ale musela som :D a hlavne tebe Adel969 sa ospravedlňujem :* <3 Dúfam, že ma nezabiješ :* :D Príjemné čítanie <3

Zobudila som sa na chlad. Perinou som si zakryla hlavu. Až po chvíli mi došlo čo sa stalo. Bože, bol to iba sen. Iba sen! Vzdychla som si a počula som vŕzganie dverí. Okamžite som zo seba strhla paplón, posadila som sa na postel a dúfala, že je to Justin. Vo dverách sa objavil David a ja som si až vtedy všimla, že som v nejakej pivnici, či čo to bolo. Chytila som si krk a necítila som bolesť a ani náznak rany. ''Neboj sa princezná, nepodrezal som ťa.,, Jeblo sa usmial a približoval sa ku posteli. ''Prečo?,, Nadvihla som obočie a čakala som čo mi povie. Divné, že ešte pred pár minútami som si myslela, že to bol len sen. Čo ak sa mi stále len sníva a ja som sa zobudila vo sne a nie zo sna? ''Nestihol som. Odpadla si.,, Mykol plecami a povedal to takým tónom ako keby ma dokázal zabiť a ako keby to bola samozrejmosť. Štipla som sa do ruky a dúfala, že sa zobudím, no teraz už naozaj. ''Au.,, Potichu som zasyčala a dúfala, že to nevidel a ani nepočul. ''Nesníva sa ti.,, Zasmial sa, chytil ma za ruku a surovo vytiahol z postele nad čím som znova zasyčala. Začal ma ťahať, ani neviem kam. ''Kurva, prestaňte ma všetci niekam ťahať! Ja mám nohy a viem ísť sama! Nie som papagáj, aby som vám to opakovala dookola!,, Napľula som mu všetky tie slová do ksichtu a on si chrbtom ruky utrel moje sliny z jeho tváre. Zaujímavé bolo to, že mi nič nespravil a ťahal ma ďalej. 

''Vlez tam a umy sa!,, Rozkázal mi a sotil ma do ''kúpelne''. Hodil po mne nejaké čisté veci a zavrel po mne dvere. Hľadala som nejakú únikovú cestu no nič okrem sprchového kútu a záchodu tu nebolo. Na koniec som vliezla do sprchy a dôkladne si umyla celé svoje telo. Vyliezla som von a utrela som sa do sucha. Obliekla som si spodné prádlo a čierne obyčajné šaty a balerínky. Vlasy som si vysušila uterákom, nakoľko som nemala fén. Chcela som otvoriť dvere, no boli zamknuté. Počula som otočenie kľúčom a dvere sa rozleteli. David ma schmatol za ruku a opäť ma niekam ťahal. 

David zamkol dvere a ja som stála v izbe s polonahým černochom, myslím, že sa volá Lil. Tak toto ani náhodou. ''Poď ku mne kráska.,, Zakýval rukou aby som k nemu podišla, no ja som tam stále len tak stála. ''Nechaj si zájsť chuť.,, Žmurkla som na neho a všimla som si ako mu červeň stúpa do tváre. ''Kurva, povedal som ti, aby si sem prišla!,, Zvýšil hlas a mňa to nasralo. ''A ja som ti povedala, že si nechaj zájsť chuť.,, Tiež som zvýšila hlas. Neplánujem s ním spať a neplánujem tu ostať. Nebudem robiť kurvu a za mňa žiadny pekný balík nedostanú. Lil sa postavil z postele a ja som začala cúvať. Narazila som do steny a on ma chytil za zápästie. Pravdu? Bola som drzá a nedávala som najavo strach, no neskutočne som sa bála. Hodil ma na postel a ľahol si ma mňa. Začala som ho zo seba zhadzovať dole, čo sa mi vôbec nedarilo. Na líci som pocítila tú známu štipľavú bolesť. Momentálne som sa nechcela vidieť v zrkadle. Po tých fackách musím mať celú dobitú a modrú tvár. Jedným ťahom ruky mi roztrhol šaty a prisal sa mi na krk. Nechápem na čo mi David dával tie šaty. To ma sem mohol rovno hodiť nahú. Zachránilo ma otvorenie dverí. Lil sa odo mňa trochu odlepil a ja som sa okamžite vyslobodila z jeho zovretia. Vo dverách stál David a Lil zavrčal. Ak by sa dalo pohľadom zabíjať, tak by David bol mŕtvi. Ja len dúfam, že si to nechcú rozdať do trojky. To by som si rovno prehryzla žili. ''Okamžite sa obleč a poď so mnou.,, Zahučal na neho David a Lil nechápal. Popravde som nechápala ani ja. ''Dúfam, že máš dobrý dôvod ak si ma vyrušil zo sexu s touto cicou.,, Mykol hlavou ku mne, popri čom sa obliekal. ''Dúfam, že ti ako dôvod stačí jedno meno. Justin.,, Dohovoril a Lil sa skoro zadusil vlastnou slinou. Ja som nemohla uveriť tomu čo som počula. Žeby ma Justin prišiel zachrániť? Nad svojou myšlienkou som sa pousmiala. Zatriasla som hlavou a v izbe už nikto nebol. Okamžite som podišla ku dverám a skúsila som otvoriť. Ako inak bolo zamknuté. Zhodila som sa na posteľ a vzdychla som si. Myšlienkami som opäť zablúdila k Justinovi. 

Z Justinovho pohľadu:

Auto som zaparkoval kúsok od skladu. Počkal som na chalanov a keď konečne prišli, vystúpil som. Bezhlavo som sa rozbehol ku skladu. Zastavil ma výstrel. Od bolesti som spadol na zem a potom som počul ďalšie výstreli. Po chvíli ku mne pribehli chalani a pomohli mi sa postaviť. Chytil som sa za postrelené rameno a sykol som od bolesti. ''Justin, my to zvládneme. Choď do auta a my sa čo najrýchlejšie vrátime aj s Bellou.,, ''Jebe ti?! Nenechám tam svoju princeznú! Ak treba tak to tu vlastnoručne rozoberiem, tehlu po tehle, no nájdem ju! V žiadnom prípade ma tu nedonútite ostať!,, Zavrčal som a ostatný boli radšej už ticho. Vedeli, že by ma zbytočne nasrali  ešte viac. Chcel som sa vybrať dnu, no zastavila ma Floresova ruka. ''Počkaj bro. Nevieš odkiaľ na teba niekto vystrelí.,, Prikývol som a rozdelili sme sa. 

Z Bellinho pohľadu:

Z krásnych myšlienok ma vyrušil David, ktorý vletel do izby a opäť ma ťahal niekam za ruku. Hneď mi došlo, že chce so mnou utiecť. To som nemohla dopustiť a začala som sa vzpierať. Bolo mi jedno, že do mňa mlátil. ''Do piče Bella prestaň! Nechcem ťa zabiť, no keď nebudeš spolupracovať, tak ťa podrežem!,, Vytiahol nôž a ja som sa ukludnila. Nechcem aby ma zabil. Teraz keď si ma konečne začal Justin vážiť, nie! Konečne som s ním mohla byť šťastná a tento kokot ma unesie! Poslušne som bežala s Davidom po dlhej chodbe.

Počula som výstrel a z očí mi začali padať slzy. Myslela som na to najhoršie. ''Justin.,, Vykríkla som a opäť som dostala facku. Už mi toto všetko lezie na nervy. Ďalší výstrel a ďalší. Vytrhla som sa Davidovi zo zovretia a spadla som na zem. Nemohla som ísť ďalej. Cítila som, že sa mu niečo stalo. David ma zdvihol zo zeme a prehodil si ma cez rameno. Nedokázala som sa už brániť. Jediné na čo som mala silu boli slzy, ktoré sa nedali zastaviť. 

David so mnou vybehol von z toho hnusného skladu. Stálo tam naštartované auto a v ňom sedel Lil. Stále som počula výstreli a v diaľke som videla obrysy postáv. David ma položil na zem a ja som kráčala za ním, nedobrovoľne! Tlačil ma už do auta, čo sa mu nedarilo. ''Ak nastúpiš, Justin bude žiť, no ak odmietneš zabijú ho. Je ich tam na nich príliš veľa, no ja ich stále môžem odvolať.,, Šepol mi do ucha a ja som skamenela. Nebolo nad čím rozmýšľať! Jednou nohou som vstúpila do auta, rozhodnutá odísť s Davidom, aj keď som vedela, že už Justina nikdy neuvidím. Budem od neho na 1000 kilometrov ďaleko, no budem vedieť, že žije. Lepšie ako po zbytok svojho života žiť s pocitom viny, že zomrel kvôli mne. Už som skoro sedela v aute, keď ma zastavil Justinou hlas. ''David, prosím vráť mi ju! Počuješ?! Vráť mi ju! Zabijem ťa! Bella, možno je to po prví krát a aj naposledy, no milujem ťa a nikdy nebudem nikoho milovať tak ako tebe!,, Viac som počuť nemusela. Bez rozmýšľania som vyletela z auta a rozbehla som sa za jeho hlasom. Už som videla jeho usmiavajúcu sa tvár. Úsmev som mu opätovala a on sa rozbehol ku mne. Jeho úsmev sa zrazu stratil a niečo kričal. Nevšímala som si to a bežala ďalej, no neznáma bolesť v bruchu ma nasilu zastavila. Spadla som na zem a chytila som sa za brucho. Celá som bola od krvi a už som len počula tlmené výkriky, vystreli a potom už len tma. 

Z Justinovho pohľadu:

''David, prosím vráť mi ju! Počuješ?! Vráť mi ju! Zabijem ťa! Bella, možno je to po prví krát a aj naposledy, no milujem ťa a nikdy nebudem nikoho milovať tak ako tebe!,, Bol som postrelený a zúfalí. Nevedel som čo mám spraviť tak som len kričal. Ak ju už nikdy neuvidím, tak nech aspoň vie, že som ju miloval, že ju milujem a že ju navždy milovať budem. Zrazu som uvidel siluetu postavy, ktorá bežala mojím smerom. Vtedy ako keby sa mi zastavil svet. Usmial som sa na ňu a slzy mi začali stekať po lícach. Úsmev mi vrátila a ja som sa aj napriek tomu, že sa všade strieľalo, rozbehol naproti nej. Zrazu sa za Bellou objavil David a mieril na ňu zbraňou. ''Bella, pozor!,, Kričal som na ňu, no ona bežala ďalej. Svoj beh som zrýchlil, no nestihol som to. Sledoval som ako sa Bella zrútila na zem. Chcel som k nej dobehnúť a vziať ju do bezpečia. Už som bol skoro pri nej, keď som pocítil tak známu bolesť v bruchu. Spadol som na kolená a všimol som si, že mám prestrelené brucho, no to ma nezastavilo. Po štyroch som sa doplazil k Belle a chytil som ju za ruku. Preplietol som si s ňou prsty a pocítil som ďalšiu a ďalšiu ranu prejsť cez moje brucho. Stisol som Belle ruku a potom som mal pred očami už len tmu.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat