33. časť-Nesmie to vedieť!

2K 112 15
                                    

Mne osobne sa táto časť nepáči, no dúfam, že vám sa aspoň trochu páčiť bude. :) Ďakujem za každý vote a komentár. :* P.S. Prajem vám veľa darčekov a dúfam, že si pod stromčekom nájdete to čo ste si priali :) <33 Veselé Vianoce!! <33

Z Bellinho pohľadu:

Ráno som sa zobudila na zvonenie budíku. Jak ja nenávidím pondelok. Hlasno som si vzdychla a pretrela som si oči. Postavila som sa z postele a pomalým krokom som sa vybrala do kúpelne. Opláchla som si tvár, umyla zuby a vlasy som si vyčesala dohora. Jemne som sa nalíčila a obliekla som si silonky, čiernu sukňu tesne nad kolená, bielu blúzku a čierne sako. Do kabelky som si nahádzala potrebné veci a obula som si lodičky. Celá som sa obzrela v zrkadle a odišla som z bytu. Nasadla som do auta, zapla som rádio a mohla som vyraziť do práce.

Momentálne sedím v kancelárii a počítam minúty, ktoré plynú neskutočne pomaly. Je šesť hodín a ja končím o siedmej. Keď si to tak vezmem, už len dve hodiny a uvidím Justina. Bože, zasa na neho myslím. Nemôžem dostať z hlavy ten jeho krásny úsmev a nádherné karamelové oči. Zasnene som si vzdychla a zapozerala som sa na dvere, ktoré sa v tom okamihu rozleteli. ''Baby, dnes o ôsmej v našom klube. Čo povieš?,, Vo dverách stála natešená Adel s Denisou. No do piči je to v piči! Nie kurva, ja som v piči! Čo jej teraz poviem? ''Nie je mi dobre. Potrebujem sa vyspať a nemám dnes náladu na otravných úchylov a chlast. Možno nabudúce.,, Milo som sa usmiala a dúfala, že mi to uverí. ''No ták.,, Zakňučala a sadla si na môj stôl. Nemôžem jej povedať, že idem s Justinom na večeru. Zabila by ma!!! ''No tak dobre.,, Vzdychla som si a ani sama netuším ako to vyriešim. Chcem ísť s Justinom, no Adel veľmi dobre vie, že by som neodolala žiadnej párty alebo klubu. ''Ani nevieš ako ťa milujem.,, Adel mi skočila okolo krku a smiala sa ako blázon, vlastne sa tak smeje vždy. ''Ale prídem až neskôr.,, Adel sa odo mňa odtiahla a nechápavo na mňa pozerala. Ten jej pohľad ma zabíjal. ''No čo sa tak na mňa pozeráš, mám aj iné veci na práci.,, Vyštekla som a rozhodila rukami, pričom sa ona len začala smiať. ''Nikdy ťa nepochopím.,, Začala sa smiať ešte viac a ja s ňou. Úsmev mi zmizol z tváre, keď som uvidela na chodbe Justina. Začala som sa dusiť vlastnou slinou a skoro som spadla zo stoličky. Čo tu do boha hľadá?! Adel si hneď všimla môj výraz a pozrela sa smerom ktorým som sa pozerala ja. Na jej tvári sa zjavil dokonalý úsmev a vybehla z mojej kancelárie. Hodila sa Justinovi okolo krku a niečo mu šepkala. Justin sa usmial a pobozkal ju. Počkať, on ju pobozkal? De Fak?! ''Žiarliš!!,, Zašepkal môj vnútorný hlas, ktorý ma v poslednej dobe dosť rozčuľoval. ''Nie!,, Zasyčala som a môj vnútorný diabol sklapol. ''Ja nežiarlim, nežiarlim, nežiarlim!!,, Potichu som si šepkala a snažila som presvedčiť samú seba. Kurva! Ja nežiarlim, ale ešte raz sa ho dotkneš a zlomím ti ruky. Povedala som sama pre seba a postavila som sa z môjho kresla. Otvorila som dvere a s falošným úsmevom som sa k nim vybrala. Keď ma Justin zbadal, okamžite ju pustil a usmial sa na mňa.

Pól ôsmej a ja sa stále rozhodujem, či pôjdem s Justinom, alebo nie. Dobre, teraz klamem samú seba. Ak by som sa rozhodovala, tak by som nebola prichystaná. Dnes sa bozkával s Adel a ja s ním mám ísť na večeru? Však ona ho chcela skôr ako ja. Z premýšľania ma vyrušil zvonček. Pozrela som sa na hodinky, ktoré ukazovali 19:52. Rýchlo som sa obula a zobrala som si kabelku. Otvorila som dvere a v nich stál Justin. ''Sexi.,, Žmurkol na mňa a zapískal. ''Aj tebe ahoj.,, Prevrátila som očami a zabuchla dvere. 

''Už sme tam?,, Asi po 69 krát som sa ho spýtala a zošmykla som sa po koženom sedadle. ''Áno.,, Usmial sa na mňa a zastavil. Bola tma a ja som nič nevidela. ''Dúfam, že sa ma nechystáš predať.,, Zasmiala som sa a on tiež. ''Tak to si ešte rozmyslím.,, Žmurkol a ja som ho udrela do ramena. ''Au.,, Šúchal si miesto kam som ho udrela a tváril sa, že ho to neskutočne bolí. Vystúpila som z auta a poobzerala som sa. Na moju smolu som nič nevidela. Justin ma zo zadu objal a pobozkal na krk, no ja som ho odstrčila, načo nepríjemne zavrčal. ''Zavri oči.,,  ''Načo? Však je tma.,, Zasmiala som sa, no on sa nesmial. ''No dobre.,, Rozhodila som rukami a zavrela som si oči. Chvíľu sme niekam kráčali a potom ma pustil. ''Otvor oči.,, Zašepkal mi do ucha a mňa vytriasla zima. Pomaly som otvorila oči a videla som cestičku zo sviečok. ''Poď.,, Chytil ma za ruku a pomaly so mnou kráčal ku stolu. ''Justin. Je to nádherné.,, Vzdychla som a nemohla som uveriť vlastným očiam. Justin sa len usmieval a dalo sa vidieť, že je so svojou prácou spokojný.

Pravdu?! Mala som trochu viac pohárikov červeného vína a necítim sa moc dobre. Je desať hodín a mne začala vyvolávať Adel. Vypla som si telefón a odložila som ho späť do kabelky. ''Odveziem ťa?,, Justin sa na mňa usmial a ja som len prikývla. Nastúpila som do auta a Justin naštartoval. 

Celú cestu som ho šťuchala do stehna alebo šteklila. ''Bella! Neprovokuj ma!,, Zasyčal a snažil sa sústrediť na cestu. ''Mňa to baví,takže budem!,, Škodoradostne som sa zasmiala a ruku som mu položila na koleno. Pomaly som rukou jazdila vyššie a vyššie. Justin sa pomrvil na sedačke a oblízal si pery. Pri pohľade na neho som sa zahryzla do pery a pokračovala som v svojej 'práci'. ''No tak, Bella!,, Povedal, no skôr vzdychol. ''Áno?,, Provokatívne som sa spýtala a pokračovala som. Zrazu prudko zastavil a ja som si až vtedy všimla, že sme pred mojím domom. Justin vystúpil z auta a otvoril mi dvere. Vystúpila som a chystala som sa odísť. ''Môžem ťa odprevadiť?,, Nevinne sa spýtal a ja som len prikývla. 

Zastavila som sa pred dverami a snažila som sa odomknúť dvere. Justin sa začal smiať a zobral mi kľúče, nakoľko sa mi to vôbec nedarilo. Odstúpila som a čakala dokým otvorí. ''Kurva!,, Vykríkol a oprel sa o dvere. Ja som sa začala nekontrolovateľne smiať a Justin ma vraždil pohľadom. ''Ukáž.,, Snažila som sa o úsmev, no veľmi sa mi to nedarilo. Zobrala som mu kľúče a asi po dvoch minútach som otvorila. Chcela som niečo povedať, no Justin ma chytil za boky a sotil ma dnu. Nohou zabuchol dvere a začal ma vášnivo bozkávať. Chvíľu som bola v šoku, no potom som začala spolupracovať. Po chvíli sa odo mňa Justin odtiahol a usmial sa. Rukou mi prešiel po stehne a ja som zavzdychala. Znovu sa usmial a odtiahol sa odo mňa. ''Teraz je to vyrovnané. Dobru noc Shawty.,, V tom momente ako to povedal sa niečo zmenilo. Zostala som tam stáť a Justin odišiel. Ako keby som zamrzla. ''Shawty.,, Povedala som nahlas a pred očami sa mi zjavil jeho dokonalý úsmev, oči, bozky, dotyky. Spomenula som si prečo som sa do neho zamilovala. To on je ten na koho som vždy myslela, aj keď som nechcela. Usmiala som sa sama pre seba a chcela som sa za ním rozbehnúť, no zastavili ma ďalšie spomienky. Chytila som sa za stehno a bruškom prsta som si prešla cez jazvy. Zavrela som oči a zjavil sa mi obraz mojej dobytej tváre. Môj a jeho hlas sa mi prehrával v hlave dookola ako pokazené rádio, ktoré sa nedá vypnúť. Milión spomienok mi behalo hlavou.

*Justin, prosím dosť! To bolí.,, Krk mi stisol pevnejšie a pomaly, ale isto som sa dusila. Hodil ma na druhú stranu chodby a ja som si silno udrela hlavu do skrinky.*

Zatriasla som hlavou a snažila som sa dostať myšlienky preč z mysle. Už viem prečo som si nechcela spomenúť. Sadla som si na posteľ a rozplakala som sa. Bude to ťažké, no musím sa mu vyhýbať a nechať ho odísť. Neviem ako to bude ďalej, no jedno viem. Nikdy sa Justin nemôže dozvedieť, že sa poznáme a že ja som tá jeho Bella o ktorej mi dnes hovoril.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now