4. časť-Sklamanie

3.1K 123 2
                                    

Zobudil ma odporný hlas budíka. Na slepo som ho nahmatala a vipla. Zívla som si a pretrela oči. Bola som strašne unavená a vôbec sa mi do školy nechcelo. Vyliezla som z postele a namierila som si to do kúpelky. Vyčistila som si zuby a opláchla tvár. Vyšla som z kúpelky a začala som sa prehrabovať v skrini. Na dnes som zvolila rifle, čierne tielkové tričko a na to rifloví kabátik. Bol prví deň školy, takže sme mali iba dve úvodné hodiny a preto som si zobrala iba čiernu kabelku. Trochu som sa namaľovala a učesala som si vlasy. Zišla som dole do kuchine, naliala som si džús a do kabelky som si hodila jablko. Rachel bola chorá a to znamenalo, že ju do školy nemusím týždeň nosiť. 

''Ahojte,, zakričala som na celý dom, obula si čierne supry a mohla som ísť. Vycúvala som z garáže a zastavila som pred Jessiciním domom. Zatrúbila som a ona vybehla z domu. Nasadla do auta a bola pripravená na svôj prví deň v novej škole. Nemala by sa somnou baviť inak aj jej budú robiť zle, no ona si nedala povedať. ''Ahoj. Tvôj brat nejde?,, spýtala som sa s nadvihnutým obočím. ''Ahoj. Nie ide v svojom aute.,, usmiala sa a ja som virazila.

Vistúpili sme z auta a ja som zamkla. Jessica bola celá natešená, no to sa nedalo povedať o mne. Spomenula som si na svôj prvi deň v škole a hlasno som prehltla nahromadené sliny v mojich ústach. Jessi ma pohlatkala po chrbte.''To bude dobré. Máš tu predsa mňa.,, usmiala sa na mňa a ja som je úsmev opätovala. 

Vošli sme dnu do školy a Jessice som uázala jej skrinku ktorá bola hneď vedla tej mojej. Oby dve sme mali 19 rokov a tým pádom sme boli aj spolužiačky. Mali sme ešte dosť času a tak sme stáli pri našich skrinkách a rozpravali sme sa. 

''Bella. Počúvaš ma? Halóó. Si v pohode?,, Ja som si ju nevšímala a pozerala som sa na pravo kde stáj Jaxon s Davidom a s Justinom. Bola som v šoku. Jessica sa po chvíli pozrela smerom ktorím som sa pozerala ja. Hlavu si chitila do rúk a neveriacky kívala hlavou. ''Nie. Nie, to nemôže byť on. Nie to nemôže byť Justin!!,, Pozrela som sa na ňu s nadvihnutým obočím a otvoreními ústami. ''T-ty ho poznáš?,, Vykoktala som sa po chvíli. Ona si povzdichla a virazila smerom k nim. Chcela som ju zastaviť no nestihla som. Čo mám robiť? Chcela som ísť za ňou no bála som sa. Premohla som strach a rozbehla som sa zaa Jessi. Zvedavosť, odkial sa oni dvaja poznajú, bola silnejšia než strach. Prišli sme ku nim a Jessica s Justinom sa pozerali na seba. ''Nechaj Jaxona na pokoji ty debil!,, po chvíli jej višlo z úst. ''Ale ale, moja kráska Jessica. Od tej doby čo som ťa videl na posledy si nejako viac drzá. Vidím, že by som ti mal zasa ukázať s kým sa rozprávaš a pripomenúť ti staré časy. ''Ja sa ťa nebojím Bieber!,, povedala smelo. Justin sa začal smiať a aj Jaxon. Ja som nič nechápala a ticho som ich počúvala. ''Hmm si si istá?,, po chvílke povedal Justin a žmurkol na ňu. ''Si obyčajný chudák Bieber. Je mi z teba zle.,, David do nej sotil a pritlačil ju na skrinku. ''Nebuď drzá ti štetka!,, tento pohlad som poznala. David sa tak vždy tváril keď bol nasraný. Bála som sa nech jej neublíži a  z reflexu som ho začala od nej trhať. ''Daj jej pokoj David.,, David ju pustil a pozrel sa na mňa.''Naša malá Bella žiarli.,, pritlačil si ma k sebe a zašepkal mi do ucha. '' Nepredvádzaj sa! S tebou si to ešte neskôr vybavím.,, V tom momente som svoj čin olutovala. Jessica chitila za ruku Jaxona a ťahala ho preč.''Ideme Jaxon.,, ''Nie ty suka. Ja ostávam tu s Justinom.,, The fuck? Jej brat jej povedal, že suka? Žeby bol Jaxon taký ako Justin? Jessica sa na nich pozrela, chitila ma za ruku a odišli sme. Cestou do našej triedy sme boli ticho. Zazvonilo a začala sa hodina.

Cez prestávky sme sa s Jessicou rozprávali o samích pičovinách a ani jedna z nás sa k ránu nevracala. Chcela som sa jej to spítať no radšej som bola ticho. Pár krát sme videli Justina a Jaxona ako sa smejú a rozprávajú. David bol boh vie kde a ja dúfam, že tam aj ostane. Selena v škole nebola. Viem to, pretože je aj ona moja spolužiačka. Dnešný deň sa dal vydržať a aj to len vďaka Jessice. No a aj vďaka tomu, že sme mali iba dve hodiny.

''Hodím ťa domou?,, spýtala som sa Jessici. '' Jasne,, usmiala sa na mňa a ja som jej úsmev opätovala. Nasadli sme do auta a celý čas sme boli ticho. Bola taká divná a dalo sa na nej vidieť, že rozmýšla nad Justinom a o veciach o ktorých nič neviem. 

Zastavila som pred jej domom a ona vystúpila. Sklonila sa ku mňe a povedala ''Chcem sa s tebou rozprávať. O pól hodinku príď ku mne. Ahoj.,, Prikívla som na znak súhlasu a pozdravila som ju. Zabuchla dvere od auta a išla dnu. Ja som zaparkovala pred mojím domom a išla som dnu.

Najedla som sa a išla som do svojej izby. Lahla som si na postel a oddychovala som. Mala som ešte 10 minút čas tak som si zapla telku. Chcela som vedieť kolko je hodín tak som sa pozrela na telefón. Odblokovala som ho a na displei mi svietila jedna neprečítaná správa od Davida.

Pre Bellu: Ahoj princezná. Dnes ťa čakám o 9tej v parku a radím ti prísť. Nechcela by si aby som bol nahnevaný. :*

Nie, to sa mi len zdá. Musím tam ísť. Ak by som neprišla zasa by ma dobil. Kto vie čo odomňa zasa chce. 

Pre Davida: Budem tam.

Vipla som telku a išla som dole. Obula som si topánky a išla k Jessi. ''Budem vedľa. Ahojte.,, zakričala som a odyšla.

''Ahoj poď ďalej.,, Vizula som si topánky a išli sme do jej izby. Sadli sme si na postel a po chvíli sa ma Jess spýtala. ''Čo máš s Justinom a odkial ho poznáš?,, Porozprávala som jej celý môj príbeh a ona ma pozorne počúvala. Keď som jej to všetko vyrozprávala, objala ma a ja som sa rozplakala. Jessi sa naspeť posadila, tak ako sedela a ja som si utrela slzy. ''A teraz ty. Odkial sa s ním poznáš?,, Nadýchla sa a začala hovoriť.'' Pred troma rokmi, keď sme bývali v L.A. som sa spoznala s Justinom. Prestúpil na moju školu a bol Jaxonov spolužiak. Chodil ku nám domov a ja som sa do neho zaľúbila. Nebol taký ako je teraz. Bol milý, všímavý a bol plný lásky. Začali sme spolu chodiť. Boli sme spolu asi mesiac a potom sa to všetko stalo. Z ničoho nič ma začal biť, ak som nespravila to čo chcel on. Začal chodiť von so staršími chalanmi ktorý boli taký istý a zatiahol do toho aj Jaxona. Začali piť a drogovať a po niekom čase ma začal byť aj Jaxon. Toto trvalo asi tak pól roka a Justin zrazu zmizol. Nikto o ňom nič nevedel. Jaxon sa začal správať normálne a za všetko sa mi ospravedlnil. No a teraz som zistila, že sa sem presťahoval a tebe robí to isté čo mne kedysi. No až na to, že ty ho nemiluješ.,, '' No vieš. Ja ho milujem a on to vie.,,

BLBO ZAKONČENÉ, JA VIEM :D DÚFAM, ŽE SA BUDE PÁČIŤ. 10 VOTES A DÁM ĎALŠIU. KOMENTÁRE POTEŠIA :) :*

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now