17. časť-Možno nie je až taká mrcha ako som si myslela.

2.3K 106 17
                                    

Príjemné čítanie. :) Dúfam, že sa bude páčiť. :3

Z poza rohu kuchyne som videla Seleninu hlavu kývať zo strany na stranu na znak toho, aby som mu nepovedala pravdu. David ma chytil za ruku a drvil mi ju. ''Onemela si? Odpovedz! Je to pravda?,, Pozeral sa na mňa so slzami v očiach. ''Nie, nespala som s ním.,, Vytrhla som si ruku z tej jeho a palcom som mu zotrela slzy ktoré mu stekali po tvári. David ma od seba odsotil a vybehol schodmi hore. Nasmerovala som si to do kuchyne a zastavila som sa pri Selene, ktorá si spokojne pila džús. ''Teraz si spokojná?,, Vražedne som sa na ňu pozrela a ona chcela niečo povedať, no vyrušil ju krik a buchot z hora. S nadvihnutým obočím sme sa na seba pozreli a po pár sekundách sme vyštartovali hore po schodoch. 

Ten krik vychádzal z Justinovej izby. Výstrel, buchot a ticho.

Obidve sme sa zastavili kúsok od jeho izby a so slzami v očiach sme sa na seba pozerali. Selena si ruku dala pred ústa a opakovala: ''Toto som nechcela.,, 

Z Justinovej izby po chvíli vyšiel David so zbraňou v ruke. Venoval nám krátky pohľad a potom spokojne zišiel dole po schodoch. Slena to nezvládla a rozutekala sa ani neviem kam. Ostala som tam stáť bez pohnutia a myslela som len na to najhoršie. 

Musím sa tam ísť pozrieť. Bojím sa pravdy, no stále je tam malá nádej, že Justin žije. Pomalým krokom som podišla k dverám od jeho izby a ruku som položila na kľučku. Zavrela som oči a zhlboka sa nadýchla. Po chvíli som stisla kľučku, otvorila dvere a aj oči. Porozhliadla som sa po celej izbe a uvidela som Justina sedieť na posteli. Vydýchla som si a rozutekala som sa k nemu. Silno som ho objala a pozrela som sa do jeho tváre. Úprimne sa na mňa usmial a vyslovil tie dve krásne slová. ''Milujem ťa.,, Usmiala som sa na neho a v tom sa zrútil na zem. Až vtedy som si všimla jeho prestrelené brucho. Rukami si držal ranu a ja som začala nekontrolovateľne plakať. Z vrecka som si vytiahla mobil a zavolala som sanitku. Kľakla som si k nemu na zem a hladkala ho po vlasoch. ''To bude dobré.,, Utešovala som ho a on sa na mňa len usmieval a pomaly strácal vedomie. ''Som unavený.,, Zatvárali sa mu oči a ja som počula zvuk sanitky. ''Nesmieš zaspať. Prosím nezatváraj oči.,, Prosila som ho pričom mi neprestávali tiecť slzy. Po chvíľke Justin zatvoril oči a jeho ruka sa skotúľala z tej mojej. Dvere sa otvorili a do izby vtrhli záchranári.

Sedela som už asi dve hodiny v nemocnici a čakala som. Bola som pred operačnou sálou do ktorej ma nechceli pustiť. Keby som to tak mohla vrátiť. Z premýšľania ma vyrušilo nejaké pípanie. Píííp. Bol to ten zvuk ktorý som nechcela počuť. Slzy sa ma začali opäť kotúľať po mojej tvári a z dverí vyšiel doktor. Slečna Izabela Harper Sandersová je nám to ľúto, ale pán Bieber ...,, Nenechala som ho dopovedať a vletela som do tej miestnosti. Justin tam ležal bez pohnutia a to pípanie bolo čím ďalej tým hlasnejšie. 

Chytila som ho za zakrvavenú ruku, zavrela oči a modlila sa aby mu naskočil pulz. Slzy mi stekali po tvári ako vodopád a po chvíli mi to došlo. On sa už nikdy nezobudí, nikdy sa na mňa neusmeje a nikdy mi nepoviem, že ma miluje. Otočila som sa na odchod a pomaly mu púšťala ruku. 

Z Justinovho pohľadu:

''Jessi? Si to ty?,, Usmial som sa na ňu a roztiahol som ruky na znak objatia. Ona sa na mňa milo usmiala a prikývla, pričom mi vbehla do objatia. ''Som mŕtvi?,, Odtiahol som sa od nej a s nadvihnutým obočím som sa jej spýtal. ''Nie, ešte nie.,, Usmiala sa na mňa a opäť sa ku mne pritúlila. Bolo to príjemné. Po chvíli som sa od nej opäť odtiahol a kráčal som dopredu za oslepujúcim svetlom. Necítil som bolesť, hnev a ani smútok. Z premýšľania ma prerušil jej výkrik. '' Justin stoj!,, Zastavil som a pozrel som sa jej do očí. ''Ďalej nemôžeš.,, Prstom ukázala na bielu čiaru na zemi predo mnou. ''Prečo?,, ''Pretože sa potom už nevrátiš, už nikdy neobjímeš nikoho koho máš rád.,, Milo sa na mňa usmiala a podišla ku mne. '' Chceš mi povedať, že mám na výber?,, Nadvihol som obočie a ona len prikývla, pričom sa hrala so svojimi vlasmi. Vyzerala ako anjel. ''Takže si mala na výber aj ty?,, Opäť prikývla a ja som sa len zamračil. ''Prečo si sa nevrátila?,, ''Nemala som dôvod. S rodičmi som sa pohádala a aj s Bellou. To ona mi otvorila oči a ukázala mi, že ma nemiluješ, že miluješ ju.,, Mykla plecami a neprestávala sa usmievať. ''Ja tu chcem zostať.,, Zafňukal som ako malý chlapec. ''Pozri.,, Ukázala prstom do diaľky a tam sa mi zjavil obraz môjho bezvládneho a zakrvaveného tela. Pri mne stála Bella, držala mi ruku a strašne plakala. Po chvíli sa otočila a pomaly mi púšťala ruku. ''Bella, stoj!,, Zakričal som, no ona ma nepočula a kráčala ďalej. '' Choď ju zastaviť.,, Zašepkala Jessica a ja som sa rozbehol smerom k Belle. 

Z Bellinho pohľadu:

Bola som pri dverách a zrazu som sa zastavila. Na tvári sa mi objavil úsmev a ten zvuk ma donútil otočiť sa. ''Justin.,, Vzdychla som. Okamžite som zavolala lekárov, ktorý tomu nechceli veriť. 

Znovu sedím na tých nepohodlných, plastových stoličkách a čakám kedy ho môžem ísť pozrieť. Lekári vravia, že je to zázrak. Z premýšľania ma vyrušilo dupanie. Pozrela som sa doprava a uvidela som Selenu ako ku mne beží. Postavila som sa zo stoličky a na moje prekvapenie sa mi hodila do krku. Silno ma objímala a ďakovala mi. ''Zachránila si mu život.,, Povzdychla si a odstúpila odo mňa. Asi po prví krát v živote sa na mňa cez slzy usmiala, úprimne. Nie asi, určite! Začala sa mi za všetko ospravedlňovať a jej plač neutíchal, tak som ju objala. Možno nie je až taká mrcha ako som si myslela. 

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Kde žijí příběhy. Začni objevovat