29. časť-David?!

1.9K 113 23
                                    

Nezabite ma. :D :** Viete, že vás milujem a nebojte toto nieje ani z ďaleka koniec. <3 Príjemné čítanie ženy moje. <3 :DD

''David! Kurva pusti ma!,, Začala som po ňom ziapať, no to mi veľmi nepomohlo. Pocítila som hroznú bolesť v bruchu. Ten zasran ma udrel lakťom do brucha. ''Drž hubu, inak ťa zabijem!,, Vybral zbraň a namieril mi ju na hlavu. Okamžite som stíchla. Fakt sa nechystám zomrieť. Začala som plakať a snažila som sa mu vytrhnúť zo zovretia, čo sa mi vôbec nedarilo. Opäť ma udrel, no nie do brucha, ale do tváre. Z nosa sa mi začala valiť krv. Kurva ak mi zlomil nos tak ho zabijem! Jasne, ťahá ma ani neviem kam a ja myslím na zlomený nos. Som ja normálna? 

''Kurva, prestaň sa vzpierať a vlez do toho auta!,, Kričal na mňa, no ja som sa naďalej vzpierala a mykala sebou na všetky možné strany. Prosím nech teraz príde Justin a zastaví to. Nechcem s ním ísť nikam. Boh vie kam ma odvezie a čo mi urobí. ''Naposledy ti hovorím, vlez do toho auta, inak to zle dopadne!,, Nasadla som do auta a zabuchla za sebou dvere. David prechádzal na druhú stranu a stále mi mieril na hlavu. Nemala som na výber. Musela som nasadnúť. Nechcela som, aby ma zabil. Bol by toho schopný?! Však postrelil Justina a bez váhania by to urobil znovu. 

Vezieme sa asi pól hodinu. To hrozné ticho kazia moje vzdychy a moje myšlienky. V hlave mi behá asi milión otázok. ''Č-č-čo chceš s-so-so mnou urobiť?,, Potichu som šepla cez slzy a stále som sa pozerala von oknom. Neodpovedal, len sa usmial. Moje myšlienky prerušil môj vibrujúci mobil v mojom vrecku. David to nepočul a to bola moja šanca. Pomaly som ho vybrala a na displeji svietilo Justinove meno. Priala som hovor a autom sa rozoznel jeho hlas. Piče! ''Kurva daj mi ten telefón!,, Doslova zakričal David a ja som mu ho poslušne podala. ''Bella, kde si?,, Justinov hlas ma upokojoval. Dodával mi odvahu a istotu, že sa mi nič nestane. ''Je v poriadku. Zatiaľ.,, Nechutne sa zasmial. ''David? Kurva, ak jej niečo urobíš zabijem ťa! Počuješ? Zabijem ťa!,, Posledné slová, ktoré Justin stihol povedať dokým ho David nezložil. Usmiala som sa a vedela som, že ma Justin bude hľadať. Úsmev mi zmizol z tváre, keď som videla ako sa môj mobil učí lietať. David ho vyhodil cez okno, čo mi vyrazilo dych. 

Z Justinovho pohľadu:

Vystúpil som z auta a rýchlim krokom som si to nasmeroval do mojej izby, v ktorej ma čaká tá najúžasnejšia žena na svete. Nad svojou myšlienkou som sa musel pousmiať. Vybehol som hore po schodoch. Otvoril som dvere a zahľadel som sa na posteľ, ktorá bola prázdna. Išiel som sa pozrieť do kúpeľne, ktorá bola taktiež prázdna. Išiel som sa pozrieť dole do obývačky, kde tiež nebola. Nasmeroval som si to do Jennynej izby a dúfal, že bude tam. Zaklopal som a pomaly otvoril dvere. ''Ahoj, nevieš kde je Bella?,, S nádejou v hlase som sa spýtal. ''Ahoj, išla si ľahnúť. Vravela, že je unavená.,, Usmiala sa na mňa a mňa sa zmocnil strach. ''V izbe nie je, ale ďakujem.,, Úsmev som jej opätoval a odišiel z jej izby. V vrecka som si vybral mobil a vytočil Bellino číslo. Chvíľu to zvonilo a potom to zdvihla. ''Bella, myslel som si, že sa ti niečo stalo.,, Vzdychol som si a trochu sa upokojil. Neodpovedala a počul som Davidov krik. Kurva ak jej niečo spravil, tak ho zabijem! Nie, ja ho zabijem tak či tak! ''Bella, kde si?,, Dúfal som, že mi odpovie a ja si pôjdem po ňu. ''Je v poriadku. Zatiaľ.,, Počul som jeho nechutný smiech. ''David? Kurva, ak jej niečo urobíš zabijem ťa! Počuješ? Zabijem ťa!,, Chcel som ešte pokračovať v mojom vyhrážaní, no on mi to zložil. ''Kurva, kurva, kurva...!! Kričal som po celom dome a kopal do všetkého čo som mal po ruke, vlastne po nohe. ''Kurva, Justin my sa tu snažíme spať, tak tu nerob cirkus kvôli tomu, že ti Bella nedala.,, Tak toto ma rozčúlilo ešte viac. Vedel som, že tu Bellu nemám nechávať samú s Davidom. Mohlo ma napadnúť, že sa bude o niečo snažiť. ''Drž hubu ti kokot! David uniesol Bellu.,, Zavrčal som a hodil som sa na gauč. Rukou som si prešiel cez vlasy a jemne som sa za nich zaťahal. 

Všetci sedíme v obývačke a rozmýšľame kam by ju David mohol zobrať. Všetci majú vážny výraz iba Nikoll sa na mňa pozerá ako keby ma chcela zjesť a ten jej úsmev ma znepokojuje. ''Kurva, Nikoll, ty niečo vieš! Kam ju zobral?,, Prišiel som ku nej a za ruku som ju vytiahol z koženého gauču. ''Au, Justin ja nič neviem.,, Pozrela sa na mňa nevinným pohľadom, no ja jej to neverím. ''Justin, pusti ju, nič nevie. Nie je to jej vina!,, Zakričal na mňa Sam. Pustil som ju a sadol som si späť na gauč. Asi som sa zbláznil. Jasne, že Nikoll nevie kde je Bella. Ako by to mohla vedieť?!  Neprežijem, ak sa Belle niečo stane. 

''Justin?,, Z premýšľania ma vyrušil Floresov hlas. ''Hm?,, Zdvihol som hlavu a pozrel som sa na neho. ''Pochybujem, že by jej ublížil. Aspoň on nie! Dnes z toho skladu, čo sme tam brali koks, som počul ženské hlasy a plač.,, ''To sme počuli asi všetci.,, Poznamenal Paul. ''Predpokladám, že obchod s bielim mäsom. Čo keď ju chce predať?,, Dohovoril Flores a mne to došlo. Chce sa pomstiť Belle a aj mne. On by jej neublížil, na to ju až moc miluje, no je to psychopat a bol by schopný ju predať.  ''Nie, on by ju nepredal!,, Vykríkla Nikoll, no to som neriešil. Možno v tom ide s ním. Viem, už ani sám neviem čo hovorím, no možné je všetko. Bez rozmýšľania som si zobral zbraň a išiel som na miesto, odkiaľ som sa pred asi hodinou vrátil. Ostatný urobili to isté, až na Nikoll, ktorá začala panikáriť, no to som teraz neriešil.

Z Bellinho pohľadu:

David zastavil pred obrovským skladom a vytiahol ma z auta. Jasne, že som sa bránila, no skončilo to ďalšou fackou na mojej tvári. ''Kurva, budeš ma poslúchať!,, Zasyčal a ťahal ma za ruku dnu. Zaklopal na, asi, zadné dvere, ktoré sa po chvíli otvorili a v nich stál nejaký černoch. ''Čau bro, toto je ona?,, Prstom ukázal na mňa a mne to došlo. On ma chce predať. Snažila som sa nadýchnuť, no nešlo to. Nemohla som uveriť, že by bol schopný ma predať.  Bol by schopný žiť s predstavou, že je zo mňa štetka?! Hlavou mi behalo milión otázok, už zasa. ''Čau Lil, hej to je ona.,, Ten Lil si ma prezrel a usmial sa. ''Za ňu dostanem dobrí balík.,, Obidvaja sa zasmiali a už ma ťahali dnu. ''Kurva prestaňte ma ťahať! Ja viem ísť aj sama.,, Zvýšila som hlas, čo som nemala, no mne to bolo už jedno. Predpokladám, že ešte dnes ma predajú a Justin ani netuší, kde som. Nie je šanca, aby ma našiel a možno ma ani nehľadá. Však pri jeho správaní za posledné roky, by som sa ani nečudovala. V pohode by si našiel inú s ktorou by bol šťastný. Vzdychla som si a pocítila som štipľavú bolesť na líci, na ktorú som už bola pripravená. Z očí mi začali nekontrolovateľne padať slzy, no nie od bolesti, ale od predstavy, že má Justin inú. Určite sa nebudem hrať na poslušné dievčatko. Je mi jedno, že ma za moje správanie zabijú. Aj tak už nemám dôvod na život a život ako prostitútka? Nie, ďakujem! ''Skurvi syn!,, Zakričala som a tú facku som Davidovi vrátila. Zostal prekvapení, no to ho hneď prešlo a vytiahol nôž, ktorý mi priložil ku krku. Hlavu som zaklonila do zadu a zavrela oči. ''Len si poslúž.,, Vzdychla som a čakala na to, kedy ma podreže. Jeden pohyb, jeden ťah a jedna minúta. Pred očami sa mi zjavila Justinova tvár, ne ktorej mal ten jeho dokonalý úsmev. (obrázok :3) ''Milujem ťa.,, Zašepkala som, no skôr iba naznačila perami a potom už len tma.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Where stories live. Discover now