8. časť-Prečo práve ja?

2.8K 124 14
                                    

Časť venujem Bibs222 :* Príjemné čítanie :))

Bola som vyčerpaná, tak som si sadla na lavičku. Po chvíľke oddychu som sa rozhodla ísť domov a dať si ľadovú sprchu. Pomaly som kráčala cez úzky chodník. Zdvihla som hlavu a v diaľke som videla obrysy ľudí. Bola tma a ja som to nejak neriešila. Pomaly som sa približovala a keď som bola skoro pri nich, došlo mi že to je Justin, David Jaxon a Tom. Okamžite som zrýchlila krok, nie moc aby to nebolo nápadné a aby nezistili že sa ich bojím. Dúfala som, že okolo nich len tak prejdem, no márne. '' Čo tu robíš tak neskoro kráska? Nebojíš sa takto po tme?,, Jeho škodoradostný smiech mi zaznel v ušiach, až mi z neho prišlo zle. Nemienila som sa zastaviť a pokračovala som v ceste, no to by neboli oni ak by sa mi nepostavili do cesty. ''Ak dovolíte ponáhľam sa domov a nemám na vás čas.,, Žmurkla som na nich, no v tej tme to chvála bohu nebolo vidno. ''Nebodaj nie si rada, že môžeš byť v mojej prítomnosti. Poznamenal Jaxon a ja som myslela, že ho zabijem. '' Som úplne nadšená tvojou prítomnosťou.,, Ironicky som poznamenala a modlila sa aby na pustili. ''Minule ti to nevadilo keď si mi vzdychala pri uchu.,, ČO??? Ten idiot to fakt povedal? Toto nemal robiť. Pozrela som sa na Davida a on ho chytil pod krkom. ''Čo si to kurva povedal?,, Ďalej som ich hádku a bitku nesledovala a snažila som sa nenápadne vytratiť keď ich od seba Tom odťahoval, no to by ma Justin nemal chytiť za zápästie. '' Kam že kam princezná.,, ''Aghhr.,, Zavrčala som na neho a on sa len zasmial. Posledné čo som z Davidovej a Jaxonovej hádky zachytila bolo: '' Sorry bro ja-ja som nevedel. Už sa to nestane. Jaxon si utrel krv z pery a odpľul si. David len nespokojne zasyčal a vytrhol ma z Justinovho zovretia. Na tvári som pocítila ostrú bolesť a padala som k zemi. Popritom ako ma kopal na zemi mu z úst neprestávali vychádzať nadávky. ''Ty štetka, špina, kurva.... 

Z pohľadu Justina:

''David, klud bro. Už jej stačilo.,, Snažil som sa ho od nej odtrhnúť no nedarilo sa mi a z jeho úst neprestávali vychádzať nadávky. ''Kurva veď ju zabiješ.,, Začal som na neho kričať a pridal sa ku mne aj Tom a až vtedy sme ho dokázali od nej odtrhnúť. Tom s Jaxonom ho pridržiavali na lavičke a ja som sa išiel uistiť či Bella žije. ''Bella počuješ ma?,, Začal som panikáriť keď som zistil, že sa nehýbe a nepravidelne dýchala. David sa na ňu len pozeral a dýchanie sa mu ustálilo. Od nervov som sa začal celý triasť a rukami som si prikryl tvár. Po chvíľke sa ozval Tom. '' Ju-Ju-Justin volaj záchranku a zdrháme.,, Pozrel som sa na neho a z vrecka som si vybral mobil. Ak by sa neozval stáli by sme tam až do rána a Bella by pomaly umrela. Dovolal som a z telefónu som si vybral kartu, zlomil, zahodil, zobrali sme Davida a ponáhľali sme sa preč. Z diaľky sme počuli zvuk sanitky a ja som sa modlil nech to prežije. 

Z pohľadu Belli:

Bola som v bielej izbe a ja som si myslela, že snívam. Pohľadom som prešla po celej izbe a všimla som si všade kvety, balóny a pohľadnice tipu skoré uzdravenie. Zobudila som sa v nemocnici a skúšala som sa rozpamätať na to čo sa mi stalo. No pamätala som si len na to ako mi David jednu prijebal a ja som skončila na zemi. Chvíľu som len tak ležala a chcela som si pamätať no nedokázala som si spomenúť. Z premýšľania ma vyrušili dvere ktoré sa rozleteli dokorán a do náruče mi vbehla Jessica. Chvíľu sme sa objímali a príjemne ticho som prerušila svojou otázkou. Dúfala som, že mi dokáže odpovedať no márne. ''Nevieš čo sa mi stalo?,, Neisto som sa spýtala. Jessi pokrútila hlavou na znak, že o ničom nevie a z jej modrých očí jej začali padať slzy na moju posteľ. Po pár minútach som sa opäť spýtala na otázku o ktorej som si bola istá, že pozná odpoveď. ''Ako dlho tu som?,, Jessi sklopila a začala. '' Už skoro tri týždne. Doktori vraveli, že ak sa z kómy nepreberieš po troch týždňoch tak ťa odpoja od prístrojov. Opäť sklonila hlavu a začala plakať. V duchu som si pomyslela, že by to tak bolo lepšie. Ešte chvíľu som sa s ňou rozprávala a potom ju už nejaký doktor vyhodil a ona odišla. Doktor mi tam hovoril o niečom čo som aj tak nechápala asi preto lebo som ho nepočúvala a rozmýšľala nad tým čo sa v tú noc stalo. On po chvíli odišiel a ja som v izbe zostala sama a zaspala som. 

Zobudila som sa a už bola tma. V tej izbe bol strašný smrad tak som sa postavila a stým prístrojom čo ani netuším ako sa volá som podišla k oknu a otvorila ho. Pomaly som sa presunula k všetkým k tým pohľadniciam a začala som si ich prezerať. Rodina, Jessi a tak. No v tom som si všimla jednu ktorá bola podpísaná známymi iniciálkami J.B. a v nej bolo napísané: Kráska je mi to tak strašne ľúto. Z očí sa mi začali valiť slzy a v tom som ucítila niečie ruky na mojich bokoch. Telo mi zmeravelo a ja som sa neskutočne bála. Pomaly som sa otočila a zistila som, že to je Justin. Po chvíli si sadol na postel a ja som tam len tak stála a opierala som sa o to niečo čo mi pomáhalo prežiť. Justin rukou pobúchal na miesto vedľa neho, čím chcel aby som si k nemu sadla. Nedokázala som spraviť ani len krok a tak som tam stále len stála a pozerala som sa na neho ako debil. Stála som tam už dosť dlho. Prišiel ku mne a pohladil ma po tvári. Strašne som sa ho bála no v tom ma pobozkal a ja som zostala v šoku. Začala som spolupracovať a on mi vopchal jazyk do úst. Keď nám došiel vzduch odtiahli sme sa od seba a ja som sa usmiala. Prestala som sa báť a oblízala som si pery. No keď mi došlo, že to nemôže byť pravda a buď sa mi to sníva alebo ma za chvíľu zmláti, sklonila som hlavu a úsmev mi zmizol z tváre tak rýchlo ako sa mi na nich zjavil. '' Hlavu hore princezná, padá ti korunka.,, Nad jeho slovami som sa musela pousmiať. Zdá sa mi to alebo je ku mne prekvapivo milí. Bradu mi chytil medzi prsti a hlavu mi zdvihol tak aby som sa mu pozerala do očí. Usmial sa a pohladil na opäť po líci. Nemohla som si už pomôcť a usmiala som sa aj ja. ''Takto sa mi to páči.,, Otočil sa a chcel odísť no ja som mu to nedovolila, pretože som sa chcela spýtať na tú noc keď sa mi toto stalo. No presnejšie čo mi urobili. Chytila som ho za zápästie a on mi venoval pozornosť. ''Čo sa mi stalo?,, Ako rýchlo som to povedala, tak rýchlo som to aj oľutovala. Jeho oči sa znova zmenili na čierne a ja som sa opäť bála. '' Ešte že hovoríš. Do toho ťa po prvé nič a po druhé som zabudol na toto.,, Ako náhle to dopovedal pocítila som na tvári jeho päsť.

Zobudila som sa na zemi, keď ma z nej doktori zdvíhali. Položili ma na postel a z izby odišli. Bohužiaľ som si na všetko pamätala, no nevedela som či sa mi to len sníva alebo je to skutočnosť. 

Do izby mi vošli nejaký doktori a jeden muž. ''Slečna nutne sa potrebujete liečiť.,, No nehovor, to mi došlo keď som uvidela zrkadlo ty debil. Prevrátila som očami a on pokračoval. ''Toto je váš psychiater.,, ''Ako prosím? Zdá sa mi, že som zle počula.,, Hovorím, že je to váš psychiater.,, ''Ale ja ho nepotrebujem,, Zakričala som asi na celú nemocnicu. '' U vás včera v noci nikto nebol a tie vaše modriny sa nespravili samé. Ak sa to bude opakovať skončíte v blázninci.,, Dopovedal a odišiel. Tak o toto im ide. Aby som skončila v blázninci v kazajke. Z premýšľania ma vyrušil ten muž. Vyzeral mlado. ''Slečna...,, Nestihol to dopovedať a ja som ho prerušila. '' Tikajme si. Som Bella.,, Sladko sa na mňa usmial a predstavil sa. ''Nik.,, Ako to vyslovil, po tele mi prešli zimomriavky. Spomenula som si na Nika a na Jenny. Zahnala som tie myšlienky a s úsmevom som mu potriasla rukou. Prečo práve ja?! 

Hlavou mi vírila iba jedna vec. Nedovolím im urobiť zo mňa blázna!

Ďakujem vám za votes a aj za pekné komentáre. :3 20 votes a dám ďalšiu. :* Ešte raz pekne ďakujem! <3 :))

Nebezpečná láska (Justin Bieber)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora