12. časť-Nič mi nevychádza!

2.6K 111 12
                                    

Ste úžasné! <3 Ďakujem vám za každý jeden votes a komentár! <3 Ani neviem ako sa vám mám poďakovať ILY <3 :3 Príjemné čítanie! :)

Z premýšľania ma vyrušil jej otravne piskľavý hlas. ''Čo tu ona robí? Kurva kto vám dovolil doniesť mi ju do môjho domu?,, Selena sa postavila a pomaly kráčala naším smerom. ''Do tvojho domu? Je to aj náš dom a hlavne Davidov a to on ju sem doniesol. Tak si tu nevyskakuj a sadni si späť na svoju riť.,, Justin po nej začal kričať ako zmyslov zbavení a moju ruku neprestával drviť v tej jeho. Selena ho ignorovala a prišla až ku mne. Na moje prekvapenie mi strelila facku a ja som sa neovládla. Vytrhla som si ruku z tej Justinovej a skočila som na Selenu. Spadli sme na zem a ja som ju udierala do tváre a ona ma trhala za vlasy a snažila sa brániť, čo jej vôbec nepomáhalo. Zrazu som počula hlasy a vo dverách stáli všetci čo v tomto dome bývali. Ani neviem kto to natáčal no to som neriešila a bila som ju ďalej až do vtedy, dokým ma od nej Justin neodtrhol. ''Justin skazil si nám zábavu, ešte že to mám natočené.,, Počula som Tomov hlas a smiech. Justin ich všetkých vyhodil, zamkol dvere a kľúč si strčil do vrecka od riflí. 

Selena sa postavila zo zeme a utrela si krv z pier a z nosa. Ja som si prehrabala vlasy pri čom som si vybrala chumáč vlasov a hodila ho na zem. Suka! Nenávistne som sa na ňu pozerala a ona mi pohľad opätovala. Z našich neskutočne dôležitých činností nás vyrušil Justinov hlas, pri ktorom sme sa k nemu otočili a pozornosť sústredili na neho. 

''Ukludnené?,, Spýtal sa nás a my sme prikývli na znak súhlasu. ''A teraz mi kurva vysvetlite čo sa tu deje.,, ''Čo by sa malo diať? Vieš veľmi dobre, že ju nenávidím a dostanem ju na dno za každú cenu!.,, Nemôžem uveriť, že aj v takejto situácii dokáže tak presvedčivo klamať. ''No nehovor.,, To bolo jediné čo zo mňa vyšlo. ''Selena kurva neklam! Viem, že ste dvojičky tak s tým prestaň!,, Selena sa pozrela na Justina a potom na mňa. ''O-o-odkiaľ to vieš?,, Potichu povedala a zadívala sa do zeme. Justin chcel niečo povedať no Selena pokračovala.

''Okej. Chceš vedieť pravdu? Tak tu ju máš. Áno sme dvojičky a za to ju nenávidím.,, Selena sa postavila z postele a podišla ku mne. Ja som bola pripravená znovu na ňu skočiť a dobyť ju ak sa ma čo i len dotkne. V tom začala pokračovať.

''Ty si mala všetko a ja nič. Nevieš si predstaviť ako som sa cítila, keď som zistila, že celí svoj život som žila v klamstve. Každý si myslel, že mám dokonalý život pretože som bohatá. No pravda je taká, že ''moji rodičia'' si darčekmi žehlili to, že neboli so mnou ani na moje narodeniny, meniny, na ani jednej súťaži či to bolo predstavenie alebo hocičo iné. A ty? S tebou boli všade aj na záchode. Pamätajú si kedy máš narodeniny aj bez facebooku, pamätajú si tvoje prvé slovo a ''moji'' aj zabudli že existujem.,, Dohovorila a slzy jej padali z očí. Ani ja a ani Justin sme nevedeli čo povedať. ''Spokojný? a teraz vypadnite z mojej izby.,, Justin odomkol dvere a opustili sme jej izbu. 

Justin stál pred jej dverami a nad niečim rozmýšľal. Ja som stála vedľa neho a nevedela som čo robiť. Nechcela som aby to takto skončilo. Viem, nemala by som, no aj ju ľutujem. Pozrela som sa na to miesto kde ešte pred chvíľou stál Justin. Nebol tak a ja som sa porozhliadla a dúfala, že ho niekde uvidím, ak by tam nebol určite by som sa v tom obrovskom dome stratila. Na moje šťastie som ho videla ako ide po ďalších schodoch hore. Rozbehla som sa za ním a za chvíľu som bola pri ňom.

Vošiel do nejakej izby a ja som ho nasledovala. Na chalanskú izbu bola až moc pekná a uprataná. Vidno, že má rád poriadok. 

Justin si sadol na postel a z očí mu vyšlo pár neposlušných sĺz. Neváhala som ani chvíľu, podišla k nemu a objala som ho. Mykol sa, asi si nevšimol, že som išla za ním. Po chvíli sa odo mňa odtiahol a zobral moju tvár do jeho rúk. ''Je mi to tak ľúto.,, Opakoval ako pokazená platňa a znova mu vypadlo pár sĺz. ''To bude v poriadku.,, Usmiala som sa no on mal stále tú jeho kamennú tvár. ''Nie už nič nebude v poriadku.,, ''Uvidíš, že áno.,, Ešte raz som sa na neho usmiala a na moje prekvapenia ma pobozkal. Po chvíli som začala spolupracovať. Jemne ma uhryzol do pery a ja som zasyčala od príjemnej bolesti. Neváhal a spojil aj naše jazyky. Jeho ruky blúdili po mojom tele a jemne ma položil na postel. Vyzliekla som mu tričko a on mi začal rozopínať gate. Nie toto nemôžem, aspoň teraz nie. Odstrčila som ho od seba a postavila som sa. Zapla som si gate a so slovami ''prepáč ale nemôžem, aspoň teraz nie,, som odišla. 

Netušila som kam idem. Hľadala som schody, ktoré som po chvíli našla a zišla som nimi dole. Potom druhé schody a ja som sa ocitla na prízemí. Počula som hlasy a tak som sa za nimi vydala. V obývačke sedeli všetci chalani a o niečom sa rozprávali. Keď si uvedomili moju prítomnosť stíchli a ich pohľady sa upreli na mňa. 

David po chvíli ticha prehovoril. ''Selena si zbalila veci a odišla za adoptívnymi rodičmi.,, To slovo adoptívnymi vyslovil s odporom a nechuťou. Nevedela som čo na to povedať a tak som tam len stála a neveriacky krútila hlavou. Takto som to nechcela. Nič mi nevychádza.

Od Seleninho odchodu ubehol pól rok. Za ten pól rok sa toho dosť veľa zmenilo. Stále som spolu s Davidom, no teraz bývam v jeho dome aj s ostatnými chalanmi. Chalani ma berú už ako rodinu a pred Davidom ma ochraňujú, pretože je neskutočne žiarlivý a od tej doby čo Sel odišla ma už dosť krát zbil. Viem, bil ma aj pred tým no teraz to je iné. A hlavne žiarlil na Justina, od kedy nás uvidel sa objímať. Vtedy sa dosť pohádali a aj pobili. 

Pomáham im pri ich ''práci''. Ak by nebolo mňa už by všetci sedeli v base za Tomovu chybu. David s Jaxonom, Tomom, a s Paulom chodia každý týždeň na pár dní mimo mesta kvôli biznisom a ja s Justinom, Samom a s  Nikoll sme doma a riešime biznis tu. S Nikoll sme sa strašne zblížili a sme ako sestry. S rodičmi sa vôbec nestretávam od kedy sme sa pohádali kvôli Selene a s Rachel sa stretávam v škole a vozím ju domov. S Jessi sa tiež už nebavím. Povedala mi, že sa so mnou bude baviť až keď sa prestanem baviť s Justinom a s Davidom, no to nepôjde. So Selenou som sa snažila pár krát skontaktovať, no vždy neúspešne. Až na jednu sms ktorú som od nej dostala, že ma zničí. Nie je to moja vina, že jej v živote neostal nikto. Jej nôž môj chrbát. Moja zbraň jej hlava.  A Justin? S ním sme, no ako to povedať. Najvýstižnejšie slovo na náš vzťah je asi kamaráti s výhodami. Keď David nie je doma spávam s Justinom. Veľa krát chcel odo mňa aby som sa rozišla s Davidom. No vždy keď som to chcela urobiť tak si Justin doniesol nejakú kurvu s ktorou sa vyspal. Vraví, že ma miluje no ja mu neverím. Náš vzťah je strašne komplikovaný. Ja ho milujem a on mi to len tvrdí. Robíme si naschvál, hádame sa, spávame spolu, nenávidíme sa a potom sa milujeme.

Nebezpečná láska (Justin Bieber)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن